تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1803 از 3347 اولاول ... 803130317031753179317991800180118021803180418051806180718131853190323032803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,021 به 18,030 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نظر شخصی:
    ایرانسل نسبت به بقیه بهتر کار می کنه
    شاید کمتر کسی فکر می کرد ایرانسل بسته های اینترنت نامحدود یا با محدودیت حجمی بالا ارئه بده
    پوشش رو به این سرعت تکمیل کنه
    من یادمه تابستون پهنای باند حدودا 21 مگ فکر کنم از ترجی ایرانسل تو تهران گرفتم
    درسته سرعت از سرور داخلی بود ولی همین سرعت رو هم شاید هیچوقت نمی تونستم از ADSL خود بگیرم
    شرکت های ارائه دهنده ADSL بعد از چندین سال ارائه اینترنت اومدن شبانه رو جمع کردن یا محدودش کردن
    ولی ایرانسل شبانه ارائه داد
    شاید باید برعکس باشه
    اونا شبانه ارائه بدن ایرانسل ارائه نده
    حتی قیمتش نسبت به ADSL خیلی مناسبه در بعضی از بسته نسبت به بعضی از شرکت ها
    فقط اگر یکم پایداری رو بیشتر کنه خیلی بهتره
    من نمی گم ایرانسل بهترینه
    ولی نسبت به سایر سرویس دهنده در ایران خیلی بهتر عمل می کنه
    شما به تعداد بازدید و جواب ها رو در تاپیک ایرانسل نسبت به تاپیک های دیگه مقایسه کنید متوجه می شید
    به هر حال الان دیگه همه چی داره میره سمت دیتا
    دیگه شرکت هایی مثل همراه اول نباید زیاد به voice اهمیت بدن
    یا شرکتی مثل رایتل دنبال رومینگ باشه
    رومینگ باید برای مواقع ضروری یا جاهایی باشه که پوشش کمتره
    نه اینکه وسط شهر گوشی بره رو رومینگ
    الان بیشتر مشترک های رایتل دنبال دیتا هستن به نظرم
    رومینگ سودی نداره
    اینکه ایرانسل از بقیه بهتر هست رو قبول دارم ولی بعضی از حرفات رو نه
    شبانه الان شاتل شبی 7 گیگ به من دانلود میده و کلا از من فکر کنم ماله یه سال 70 تومن گرفته که چیزی حساب نمی شه در برابر این حجم دانلود
    ایرانسل و کلا همه اپراتور ها شبانه هاشون همه الکیه و همه تقریبا محدود
    هنوزم بهترین اینترنت همون ADSL هست از همه نظر ولی کم کم دارن بازار رو به اپراتور ها می بازن اگه قیمتاشون و خدماتشون رو بهتر نکنن

2. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه منظورت همون مودم جدیده جیبی نسل 4 دار هست که الان توی سایت 250 می فروشه که من دفترچش رو خوندم و داره حالت فقط 4g ولی استفاده نکردم. وقتی هم تو دفترچه داشته باشه مطمئنا داره دیگه
    خودت فایلشو دانلود کن نگاه کن
    این مودم رومیزی است و قیمتش 360 تومان است. دفترچه اش رو هیج جا پیدا نکردم. تو سایت ایرانسل هم فقط راهنمای تنظیمات دارد و در این مورد صحبتی نکرده. معلوم نیست این مودم ساخت کدوم شرکت است و گرنه دفتر چه اش رو دانلود می کردم. هواوی یک مودم قدیمی با همین نام داره اما فقط 3g دارد و اصلا شکلش کاملا متفاوت است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

آرمین جان. مشکل همینه که ایرانسل نمی‌تونه سرعت قابل قبولی بده همه جا. به ویژه اگه شبکه‌اش رو توسعه بده و دسترسی خیلی از کاربراش به پهنای باند بالا (البته این فقط در سمت شبکه داخلی خود ایرانسله) به وجود بیاد با توجه به کل پهنای باند اینترنتی که داره یا می‌تونه تهیه کنه سرعت واقعی اینترنت موبایلش بهتر از همین 2G فعلی نمی‌شه. عمده پهنای باند اینترنت کشور الآن در اختیار شرکت‌های ADSL و دیتاسنترهاست. اپراتورها سهمی زیادی از کل پهنای باند کشور ندارن. شاید سرجمع سه تا اپراتور زیر 30گیگابیت. این جوری به هیچ وجه ایرانسل نمی‌تونه جایگزین مناسبی برای ADSL باشه. همین الان رایتل یا همراه اول روی 3G و 4Gشون محدودیت سرعت اعمال می‌کنن. حتی خود ایرانسل هم سرعت دانلود از اینترنتش نسبت به سرعت دانلود از شبکه داخل کشور به شدت پایین‌تره. تازه هنوز خیلی از جاها دسترسی مناسب وجود نداره.

ضمنن، تقریبن تو اغلب کشورهای دنیا اینترنت موبایل قیمت بسیار بالاتری نسبت به اینترنت adsl، vdsl و فیبر نوری داره و به عنوان جایگزین اینا حساب نمی‌شه. اینترنت موبایل مزیت اصلی سیار بودنشه. برای جایی که قرار به مصرف بالا باشه اصلن اقتصادی نیست.
    حرفت درسته
    به نظرت اگر همه شبکه ی فیبرنوری داشتن و سرعتشون 20 مگابیت بود بازهم اینقدر انگیزه برای اینترنت اپراتورها بود؟؟؟
    توجه کرده باشید آخرین بسته های اضافه شده بیشتر برای دانلود بوده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من نمیدونم چرا دیگه تهرانیا اینقد گلگی میکنن من تو از داخل مترو تا بیرون تا تو خیابون . میدان ولیعصر . حسن آباد . نواب . میدان حر . اریاشهر . ستارخان . جیحون . میدان امام خمینی . جمهوری . حافظ . طالقانی . آزادی . کوروش . شهرزیبا . فرحزاد . سعادت آباد . با 3g همرو تست گرفتم وسط روز شب صبح همگی سرعت زیر 5 6 مگ نبود . واقعا تنها جایی که حجم دزدی ندیدم ایرانسل تا دلت بخواد های وب ، اسیاتک ، فن آوا ، شهراد ، صبانت همرو امتحان کردم همشون حجم دزدیو دارن . همچنین یه بحث دیگه هست در مورد دانلود شبانه دوستان اومدن شبانه ایرانسل دارن با شبانه adsl مقایسه میکنن تو کدوم شرکت شما شبی 10 12 گیگ دانلود میکنین تهرانیا عزیز ؟ نه شهرستان . من این همه شرکت امتحان کردم یه بارندیدم یکیشون شبانه درست حسابی بده ولی ایرانسل این بستر فراهم کرده و فقط عده محدودی نیستن که این سرعت دارن من و دوستان سالها بود شرکتهای مختلف امتحان کرده بودیم ولی تا حالا نتونسته بودیم این حجم دانلود داشته باشیم که با ایرانسل داریم. اگرم این بستهای ایرانسل اینقد بد بود ایرانسل بستهای جدید اضافه نمیکرد سود خوبی براشون داشته که بستهای جدیدتری اضافه کردن در ضمن اینو هم در نظر بگیرین که شرکتها دارن سرورهای خارجی محدود میکنن و سرورهای داخلی سرعت بالاس که اینم یه جور با پنبه سر بردین افزایش قیمت اینترنت چون مجبور میشی حتما اکانت افزایش سرعت یا سرور داخلی برای دانلود بخرین . در کل سیاستی که ایرانسل در پیش گرفته میدونه که هم الان به دنبال راهی هستن برای اینترنت بهتر و داره این بستر فراهم میکنه عوض اینکه پیشنهادات بدین به شرکت که قویتر بشه هرکسی میاد فحش میده میره . اقاجون شما قبا از اینکه بسته بلند مدت بگیری یه بسته یک هفته ای بگیر تست کن اگر راضی بودی بلند مدت بگیر مگه با شرکتهای adsl قرار میبندین پول یک ماهتون بر میگردونن ؟ بعد با کلاهبرداری قشنگ میگن پورتها پر زیر یکسال یا شش ماه حق ندارین قرار داد ببندین ولی با ایرانسل میتونی حتی دو روز بگیری خوشت نیومد استفاده نکنی دلیلی نداره که این همه فحش ناسزا .
    Last edited by hmd; 30-12-2015 at 20:14.

6. 6 کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اینکه ایرانسل از بقیه بهتر هست رو قبول دارم ولی بعضی از حرفات رو نه
    شبانه الان شاتل شبی 7 گیگ به من دانلود میده و کلا از من فکر کنم ماله یه سال 70 تومن گرفته که چیزی حساب نمی شه در برابر این حجم دانلود
    ایرانسل و کلا همه اپراتور ها شبانه هاشون همه الکیه و همه تقریبا محدود
    هنوزم بهترین اینترنت همون ADSL هست از همه نظر ولی کم کم دارن بازار رو به اپراتور ها می بازن اگه قیمتاشون و خدماتشون رو بهتر نکنن
    تا جایی که یادمه اینا از همون اول داشتن ADSL میفروختن و هیچ ایده ای ازشون ندیدم
    نباید مقایسه رو از دید خودمون بگیم و بهتره کلی بگیم
    چون مثلا من می تونم الان بگم خطم تا 3 مگ بیشتر نمی کشه و نویز داره پس ADSL آشغاله
    +
    به نظر من هرکس باید با توجه منطقه خودش اینترنت بخره
    یه جا ممکنه ایرانسل سرعت عالی بده ولی یه جا سرعت افتضاح

8. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

مرسی ولی شما چطور و از کجا تشخیص دادید این مودم هوای هست در صورتی که هیچ کجا گفته نشده ! این مودم با برند شرکت longcheer lh92 و Tricheer LH91 شرکت LONGCHEER TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO LTD ساخته و فروخته می شود.

من تازه متوجه شدم این مودم اصلا مال HUAWEI نیست!
    از اینجت چک کنید
    https://imeidata.net/

ولی اگر مودم هوایی را چک کنید برند بصورت HUAWEI نشان داده می شود.

• IMEI:

86*********
    Allocating Body:TAF (China)
    Type Allocation Code:86******
    Serial Number:1*****
    Luhn Checksum:1
    Manufacturer:LONGCHEER TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO LTD
    Brand:LONGCHEER

Model:LONGCHEER LH91Blacklist (Lost/Stolen

Band:802.11b/g/n, DC-HSDPA, GSM 1800, GSM 1900, GSM 900, GSM850 (GSM800), HSPA+, IEEE802.11a/n(5GHz), LTE FDD BAND 1, LTE FDD BAND 20, LTE FDD BAND 3, LTE FDD BAND 5, LTE FDD BAND 7, LTE TDD BAND 38, LTE TDD BAND 39, LTE TDD BAND 40, WCDMA FDD Band I, WCDMA FDD Band II, WCDMA FDD Band V, WCDMA FDD Band VIII
    اینم میشه اضافه کرد که مودم d100 ایرانسل هم مال هوواوی نیست پس امکان آنلاک شدنش در حد 1 درصده
    کلا ایرانسل ضد توی خط شرکت های چینی بی اصالت تا که چه بشه ! تا مودم هاشو از آنلاک شدن نجات بده

10. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نقشه پوشش 3G/4G ایرانسل آپدیت شد
    پوشش 3G توی شیراز دیگه میشه گفت تکمیل شده
    این رو هم بگم که تنها اپراتوری که توی مترو شیراز آنتن میده ایرانسل هست که خدمات نسل 3 هم توی کل مسیر داره و سرعت روی 5 مگابیت هست

پوشش 4G هم خیلی بهتر شده ولی متاسفانه پوشش داخلی 4g به همون دلایلی که میدونین خیلی بده

12. 3 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

نقشه پوشش 3G/4G ایرانسل آپدیت شد
    پوشش 3G توی شیراز دیگه میشه گفت تکمیل شده
    این رو هم بگم که تنها اپراتوری که توی مترو شیراز آنتن میده ایرانسل هست که خدمات نسل 3 هم توی کل مسیر داره و سرعت روی 5 مگابیت هست

پوشش 4G هم خیلی بهتر شده ولی متاسفانه پوشش داخلی 4g به همون دلایلی که میدونین خیلی بده
    تایید میشه
    امروز شهر ما هم آپدیت شد
    تو آپدیت نقشه وبسایت
    رایتل و ایرانسل خوب عمل می کنن
    ایرانسل هم که به تا توجه به اینکه تاریخ نمی زنه نمیشه درست فهمید
    از همه بهتر رایتله تو آپدیت نقشه های پوشش وب سایتش
    ولی همراه اول اصلا علاقه ای به آپدیت نداره ظاهرا
    آخرین آپدیت ماله 5 آبان بوده

14. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تایید میشه
    امروز شهر ما هم آپدیت شد
    تو آپدیت نقشه وبسایت
    رایتل و ایرانسل خوب عمل می کنن
    ایرانسل هم که به تا توجه به اینکه تاریخ نمی زنه نمیشه درست فهمید
    از همه بهتر رایتله تو آپدیت نقشه های پوشش وب سایتش
    ولی همراه اول اصلا علاقه ای به آپدیت نداره ظاهرا
    آخرین آپدیت ماله 5 آبان بوده

دقیقا ؛ ولی نقشه ایرانسل یه ایراد خیلی بزرگ داره
    کلا کاری به پوشش داخلی خارجی نداره
    تا هرجا آنتن بده رو جز پوشش گذاشته

16. 2 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دقیقا ؛ ولی نقشه ایرانسل یه ایراد خیلی بزرگ داره
    کلا کاری به پوشش داخلی خارجی نداره
    تا هرجا آنتن بده رو جز پوشش گذاشته
    دقیقا
    مثلا الان شما نمی تونی تعداد دکل ها و محل دقیق دکل ها رو تو شهر خودت پیدا کنی
    ولی تو همراه اول و رایتل مشخصه
    جدیدا نسل3 رنگش قرمر شده تو نقشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •