تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1803 از 4105 اولاول ... 803130317031753179317991800180118021803180418051806180718131853190323032803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,021 به 18,030 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

منم افتادم 02 تهران, نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران , مرگ بر امریکا , مرگ بر اسرائیل

8/1 از مشهد

21 ماه بدبختی از دو هفته دیگه شروع میشه
    منم 02 افتادم

از اصفهان

2. این کاربر از iiiiiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

پادگان ولیعصر .... چه خوب...یکم توضیح میدی چطور بود ؟؟
    من هم دقیقا توهمون خراب شده بودم .11/1390 تا 2/2/1391 البته دوره طلایی
    بین پادگان های آموزشی سپاه اگر سطح خیلی بد و خیلی خوب رو در نظر بگیریم یه چیزی نزدیک به خیلی بده که البته اینی که میگم مریوط به همون زمان خودم هست چون اون موقع ما غذاخوری نداشتم و رو زمین خاکی غذا میخوردیم و همین طور داخل پادگان میدون تیر نبود و مجبور بودم به گفته خودشون 7 کیلومتر پیاده بریم تا اردوگاه و برگردیم.
    ولی از سربازای جدید شنیده بودم که غذاخوریهاش راه افتاده و میدون تیر تو خود پادگان درست کردن.
    وضع غذا خوب نیست پس مجهز برو و حسابی اونجا به خودت برس .
    اونجور که ظاهر پروفایلت نشون میده تو کار بدن سازی هستی پس مثل همه جای دیگه که حسابی بهت نرمش میدن مشکلی برات پیش نمیاد.
    اکثرا فرمانده گروهان ها آدم بدی نیستن به جز چند نفر و فرمانده دسته ها هم که سربازن و دایم عوض میشن و معلوم نیست چه طوری باشن.
    مربی ها بد نیستن
    آب و هوای بسیار بدی داره اونجا و تو خدمت یه ماه کسری بدی آب وهوا داره .
    ابش بدک نیست .
    2تا بوفه داره که اون زمان که من بودم زیاد چیزی نداشت و فقط نوشابه و آب میوه و کمپوت و این چیزا رو داشت و البته تایم کاری داشت و همیشه نمیشد بری
    2تا هموم داره اگر شلوغ میشد آب گرمو میبستن که یه سری ها برن ولی در کل حموم خوبی داشت
    مرخصی ساعتی زیاد نمیدن چه برسه روزانه

تا شهر با ماشین حدود 10 دقیقه راه هست
    تلفن رو که اصلا بی خیال . ازاین رمزی خراب هاست که شاید بتونی هفته ای یکبار زنگ بزنی ولی تو شهرش تلفن کارتی زیاده
    برای کلیات فکر کنم کافی باشه و اگردوست داشتی برای اطلاعات بیشتر و چنتا تجربه بهم پ خ بده.
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 06-10-2013 at 20:21.

4. 3 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اینجا کسی هست که برای 8.1 امریه نفت گرفته باشه؟

6. این کاربر از Shr776 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان با کارشناسی کجا میفتم احتمالا؟ و اینکه اگه دفترچه رو اسفند بفرستم برای اردیبهشت میاد امریه؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقا جایی نیست بپرسیم آموزشی کجا افتادیم ؟؟؟....من رفتم پلیس +10 گفت هنوز مشخص نشده.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یه هفته قبل از اعزامت برو پلیس +10 بپرس....احتمالا شنبه هفته دیگه مشخص میشه کجا افتادید چون تاریخ اعزامتون رو 1.8 زدید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

شما یه هفته قبل از اعزامت برو پلیس +10 بپرس....احتمالا شنبه هفته دیگه مشخص میشه کجا افتادید چون تاریخ اعزامتون رو 1.8 زدید.

من شنیدم 15 روز زودتر معلوم میشه کجا افتادی؟

داره خودمونی میشه mahdimb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من در سال 89، مدت 8 ماه و 15 روز خدمت کردم که ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه. حالا میخوام بعد از فارغ التحصیلی ادامه خدمتم رو برم. یک موقعیتی برام پیش اومده که بتونم به عنوان امریه بقیه خدمتم رو در دانشگاه صنعتی مالک اشتر که وابسته به وزارت دفاع هست بگذرونم. محل قبلی خدمت من تیپ 65 نوهد واقع در افسریه بود (بغل پادگان 02). اون سالی که من اونجا بودم برخورد با لیسانسه ها بد نبود و شرایط مساعدی وجود داشت اما الان رو نمیدونم. به نظر شما پیگیر امریه باشم یا همون محل قبلی ادامه خدمت بدم؟

- اون زمان درجه لیسانسه ها، ستوان دومی بود، الان درجه ها رو پایین تر آوردن، درسته؟
    - حالا که باید ادامه خدمت رو برم، امتحانی چیزی داره، یکی از دوستام میگفت که ممکن هست یه امتحان کتبی و میدون تیر و... ازتون بگیرن، یا این که یه راست ما رو به یگان قبلی معرفی می کنن؟
    -خدمت من هم 21 ماه حساب می شه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام دوستان من افتادم پدافند سمنان کسی اون جا بوده یه اطلاعاتی به ما بده؟؟؟؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من در سال 89، مدت 8 ماه و 15 روز خدمت کردم که ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه. حالا میخوام بعد از فارغ التحصیلی ادامه خدمتم رو برم. یک موقعیتی برام پیش اومده که بتونم به عنوان امریه بقیه خدمتم رو در دانشگاه صنعتی مالک اشتر که وابسته به وزارت دفاع هست بگذرونم. محل قبلی خدمت من تیپ 65 نوهد واقع در افسریه بود (بغل پادگان 02). اون سالی که من اونجا بودم برخورد با لیسانسه ها بد نبود و شرایط مساعدی وجود داشت اما الان رو نمیدونم. به نظر شما پیگیر امریه باشم یا همون محل قبلی ادامه خدمت بدم؟

- اون زمان درجه لیسانسه ها، ستوان دومی بود، الان درجه ها رو پایین تر آوردن، درسته؟
    - حالا که باید ادامه خدمت رو برم، امتحانی چیزی داره، یکی از دوستام میگفت که ممکن هست یه امتحان کتبی و میدون تیر و... ازتون بگیرن، یا این که یه راست ما رو به یگان قبلی معرفی می کنن؟
    -خدمت من هم 21 ماه حساب می شه؟
    درجه ها كه كم نكردند و خدمت براي شما از ٢١ ماه حساب مي شه يعني شما ١٢ ماه و ١٥ روز خدمت خواهيد داشت.

Sent from my iPad using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •