منم 02 افتادم
از اصفهان
![]()
منم 02 افتادم
از اصفهان
![]()
من هم دقیقا توهمون خراب شده بودم .11/1390 تا 2/2/1391 البته دوره طلایی
بین پادگان های آموزشی سپاه اگر سطح خیلی بد و خیلی خوب رو در نظر بگیریم یه چیزی نزدیک به خیلی بده که البته اینی که میگم مریوط به همون زمان خودم هست چون اون موقع ما غذاخوری نداشتم و رو زمین خاکی غذا میخوردیم و همین طور داخل پادگان میدون تیر نبود و مجبور بودم به گفته خودشون 7 کیلومتر پیاده بریم تا اردوگاه و برگردیم.
ولی از سربازای جدید شنیده بودم که غذاخوریهاش راه افتاده و میدون تیر تو خود پادگان درست کردن.
وضع غذا خوب نیست پس مجهز برو و حسابی اونجا به خودت برس .
اونجور که ظاهر پروفایلت نشون میده تو کار بدن سازی هستی پس مثل همه جای دیگه که حسابی بهت نرمش میدنمشکلی برات پیش نمیاد.
اکثرا فرمانده گروهان ها آدم بدی نیستن به جز چند نفر و فرمانده دسته ها هم که سربازن و دایم عوض میشن و معلوم نیست چه طوری باشن.
مربی ها بد نیستن
آب و هوای بسیار بدی داره اونجا و تو خدمت یه ماه کسری بدی آب وهوا داره .
ابش بدک نیست .
2تا بوفه داره که اون زمان که من بودم زیاد چیزی نداشت و فقط نوشابه و آب میوه و کمپوت و این چیزا رو داشت و البته تایم کاری داشت و همیشه نمیشد بری
2تا هموم داره اگر شلوغ میشد آب گرمو میبستن که یه سری ها برن ولی در کل حموم خوبی داشت
مرخصی ساعتی زیاد نمیدن چه برسه روزانه
تا شهر با ماشین حدود 10 دقیقه راه هست
تلفن رو که اصلا بی خیال . ازاین رمزی خراب هاست که شاید بتونی هفته ای یکبار زنگ بزنی ولی تو شهرش تلفن کارتی زیاده
برای کلیات فکر کنم کافی باشه و اگردوست داشتی برای اطلاعات بیشتر و چنتا تجربه بهم پ خ بده.
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 06-10-2013 at 20:21.
اینجا کسی هست که برای 8.1 امریه نفت گرفته باشه؟
دوستان با کارشناسی کجا میفتم احتمالا؟ و اینکه اگه دفترچه رو اسفند بفرستم برای اردیبهشت میاد امریه؟
آقا جایی نیست بپرسیم آموزشی کجا افتادیم ؟؟؟....من رفتم پلیس +10 گفت هنوز مشخص نشده.....
شما یه هفته قبل از اعزامت برو پلیس +10 بپرس....احتمالا شنبه هفته دیگه مشخص میشه کجا افتادید چون تاریخ اعزامتون رو 1.8 زدید.
من شنیدم 15 روز زودتر معلوم میشه کجا افتادی؟
سلام
من در سال 89، مدت 8 ماه و 15 روز خدمت کردم که ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه. حالا میخوام بعد از فارغ التحصیلی ادامه خدمتم رو برم. یک موقعیتی برام پیش اومده که بتونم به عنوان امریه بقیه خدمتم رو در دانشگاه صنعتی مالک اشتر که وابسته به وزارت دفاع هست بگذرونم. محل قبلی خدمت من تیپ 65 نوهد واقع در افسریه بود (بغل پادگان 02). اون سالی که من اونجا بودم برخورد با لیسانسه ها بد نبود و شرایط مساعدی وجود داشت اما الان رو نمیدونم. به نظر شما پیگیر امریه باشم یا همون محل قبلی ادامه خدمت بدم؟
- اون زمان درجه لیسانسه ها، ستوان دومی بود، الان درجه ها رو پایین تر آوردن، درسته؟
- حالا که باید ادامه خدمت رو برم، امتحانی چیزی داره، یکی از دوستام میگفت که ممکن هست یه امتحان کتبی و میدون تیر و... ازتون بگیرن، یا این که یه راست ما رو به یگان قبلی معرفی می کنن؟
-خدمت من هم 21 ماه حساب می شه؟
سلام دوستان من افتادم پدافند سمنان کسی اون جا بوده یه اطلاعاتی به ما بده؟؟؟؟؟![]()
درجه ها كه كم نكردند و خدمت براي شما از ٢١ ماه حساب مي شه يعني شما ١٢ ماه و ١٥ روز خدمت خواهيد داشت.
Sent from my iPad using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)