تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1803 از 3745 اولاول ... 803130317031753179317991800180118021803180418051806180718131853190323032803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,021 به 18,030 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام برای من مشکلی نداره مودم رو خاموش کن دوباره روشن کن ببین ای پی عوض نمیشه به همان اسیاتک برگرده
    این کار رو هم کردم اما بازم اسم شهراد رو نشون میده.به پشتیبانی گفتم میگه چیزی نیست یک آی پی شبیه به آسیاتک رو نشون میده و ما مسئول سرورهای خارج از کشور نیستیم و فقط سرورهای داخلی اگر سرعت دانلودشون کمه به ما مربوط میشه و...خلاصه نه مشکل رو میفهمند ونه اونو حل میکنند.اگر تا سر ماه اینطوری باشه قطعا تقاضای تخلیه پورت میرم چون 90 درصد سایتایی که ازشون دانلود میکنم سرورهاشون خارج از کشور هستند.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

آقا یه چند روزی هست که اسم آسیاتک وقتی اسپید تست میگیری تو ookla شده شهراد نت کمپانی و کلا آی پی ها هم تغییر پیدا کرده و یک مشکل بسیار بزرگی که پیش اومده دقیقا چند روز هست که سرعت دانلود از سرورهایی که خارج از کشور هستند خیلی خیلی کم شده و فقط سرعت دانلود سرورهای داخلی خوب است.در صورتیکه تا مثلا 5 روز پیش اصلا اینطور نبود و من از چندین سایت که سرورشان در خارج هست با سرعت بسیار بالا دانلود میکردم اما الان سرعت دانلودم از آنها از نصف هم کمتر شده.آیا برای بقیه دوستان هم چنین اتفاقی افتاده؟
    برای من یک ماهی میشه با اسپید تست میگرم کیمیا گستر!اسیاتک کمبود پهنای باند دارهبخاطر همین از مخابرات و سایر شرکتای دیگه پهنای باند میخره!

3. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت nami_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان،
    نمی دونم شما این مشکلاتی رو که میخوام بگم دارین یا نه، ایشالا که نداشته باشین، از اوایل زمستون تا قبل از عید یه مشکلی توی سیستم اکانتینگ آسیا تک بود که من هزار بار بهشون زنگ زدم و قبول نکردن، تا اینکه چند وقت پیش یکی از حضرات کارشناس تا حدودی قبول کرد، مشکلم این بود که چراغ های مودم یهو خاموش می شدن و بعدش باید زنگ میزدم به پشتیبانی تا اینکه دوباره راه بیافته، اما این راه افتادن اینترنت مساوی بود با صفر شدن حجم اینترنت، یه دوست عزیزی تویه پشتیبانی این مشکلو قبول کرد و گفتش که یه مشکلی بوده که سرورها مون ریست می شده ولی العان حل شده و گفتش که ما از اکانتیگمون بک آپ دارم و هر مشکلی پیش بیاد سریع همه رو بر می گردونیم، خلاصه... واسه من که اینجوری نبود، 2 روز پیش دوباره این اتفاق افتاد.
    العان چند روزه که مثل برق و باد حجمم تموم میشه، پسورد وایرلسمو یه چیزی گذاشتم که حتی خودممم حفظ نیستم، دیروز گفتم بزار به جای عوض کردن پسورد وایرلس مودم قدیمی رو که وایرلسم نداره تنظیم کنم، این کارو کردم، برنامه دیومتر هم که از قبل نصب بود و چیزی هم دانلود نکردم، هیچ فایل تصویری رو هم آنلاین تماشا نکردم، در حد یه وبگردی خیلی معمولی، امروز که رفتم تو اکانم دبدم که 34 مگابایت از حجمم مونده، من بارها بهشون گفتم که شما بعد از اینکه مجبور شدین تعرفه ها رو یه کم ارزون کنین هم سرعت ها رو یکی پایین آوردین، مثلا 4 مگ رو کردین 2 مگ 2 مگ 1 مگ و الا آخر و هم اینکه مجورم شدین هر 1 گیگ رو از 4700 800 تومن به 3800 برسونید دارین از یه جاهای میزنین...

حالا با این همه تفاسیر شما دوستان عزیز همچین مشکلی دارین؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام دوستان،
    نمی دونم شما این مشکلاتی رو که میخوام بگم دارین یا نه، ایشالا که نداشته باشین، از اوایل زمستون تا قبل از عید یه مشکلی توی سیستم اکانتینگ آسیا تک بود که من هزار بار بهشون زنگ زدم و قبول نکردن، تا اینکه چند وقت پیش یکی از حضرات کارشناس تا حدودی قبول کرد، مشکلم این بود که چراغ های مودم یهو خاموش می شدن و بعدش باید زنگ میزدم به پشتیبانی تا اینکه دوباره راه بیافته، اما این راه افتادن اینترنت مساوی بود با صفر شدن حجم اینترنت، یه دوست عزیزی تویه پشتیبانی این مشکلو قبول کرد و گفتش که یه مشکلی بوده که سرورها مون ریست می شده ولی العان حل شده و گفتش که ما از اکانتیگمون بک آپ دارم و هر مشکلی پیش بیاد سریع همه رو بر می گردونیم، خلاصه... واسه من که اینجوری نبود، 2 روز پیش دوباره این اتفاق افتاد.
    العان چند روزه که مثل برق و باد حجمم تموم میشه، پسورد وایرلسمو یه چیزی گذاشتم که حتی خودممم حفظ نیستم، دیروز گفتم بزار به جای عوض کردن پسورد وایرلس مودم قدیمی رو که وایرلسم نداره تنظیم کنم، این کارو کردم، برنامه دیومتر هم که از قبل نصب بود و چیزی هم دانلود نکردم، هیچ فایل تصویری رو هم آنلاین تماشا نکردم، در حد یه وبگردی خیلی معمولی، امروز که رفتم تو اکانم دبدم که 34 مگابایت از حجمم مونده، من بارها بهشون گفتم که شما بعد از اینکه مجبور شدین تعرفه ها رو یه کم ارزون کنین هم سرعت ها رو یکی پایین آوردین، مثلا 4 مگ رو کردین 2 مگ 2 مگ 1 مگ و الا آخر و هم اینکه مجورم شدین هر 1 گیگ رو از 4700 800 تومن به 3800 برسونید دارین از یه جاهای میزنین...

حالا با این همه تفاسیر شما دوستان عزیز همچین مشکلی دارین؟
    من این مشکلات را ندارم.شما بهتره از یه آی اس پی دیگه نت بگیرید اگه دیدید باز همچین مشکلی داری بدون ایراد از اسیاتک نبوده اما اگه مشکلت رفع شد پس مشکل از خود اسیاتک بوده!

در آغاز فعالیت nami_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من این مشکلات را ندارم.شما بهتره از یه آی اس پی دیگه نت بگیرید اگه دیدید باز همچین مشکلی داری بدون ایراد از اسیاتک نبوده اما اگه مشکلت رفع شد پس مشکل از خود اسیاتک بوده!
    ممنون دوست عزیز، تو این چهار سال و خورده ای که مشترک آسیا تک (سابق) و (دزد تک حال) هستم، همچین مشکلی نداشتم، از هر لحاظی هم مطمئن ام که مشکل از سمت من نیست، چه پی سی و چه نت بوکم هر دو اینترنت سکیورتی با یوزر اورجینال که خریداری شده روشون نصبه و هر دو هم آپدیت هستند، این دو روز هم به جای پی سی نت بوک رو که فقط برای وب گردی ازش استفاده میکنم و هیچ برنامه روش نصب نشده و اینترنت سکیوریتی اونم آپدیته با کابل وصل کردم، شکی در دزدی آسیاتک ندارم، فقط می خواستم ببینم کسی اینجا این مشکل رو داره یا نه! این پروسه ای که شما میگین چند روزی طول میکشه برای من حتی 1 ساعت قطع شدن هم یک ساعته، و اینکه بزودی از این اینجا نقل مکان کنم به همین خاطر این مدت رو تحمل میکنم و از دزدتک استفاده می کنم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

ممنون دوست عزیز، تو این چهار سال و خورده ای که مشترک آسیا تک (سابق) و (دزد تک حال) هستم، همچین مشکلی نداشتم، از هر لحاظی هم مطمئن ام که مشکل از سمت من نیست، چه پی سی و چه نت بوکم هر دو اینترنت سکیورتی با یوزر اورجینال که خریداری شده روشون نصبه و هر دو هم آپدیت هستند، این دو روز هم به جای پی سی نت بوک رو که فقط برای وب گردی ازش استفاده میکنم و هیچ برنامه روش نصب نشده و اینترنت سکیوریتی اونم آپدیته با کابل وصل کردم، شکی در دزدی آسیاتک ندارم، فقط می خواستم ببینم کسی اینجا این مشکل رو داره یا نه! این پروسه ای که شما میگین چند روزی طول میکشه برای من حتی 1 ساعت قطع شدن هم یک ساعته، و اینکه بزودی از این اینجا نقل مکان کنم به همین خاطر این مدت رو تحمل میکنم و از دزدتک استفاده می کنم.
    با این حساب باید تحمل کن تا جابجا بشی و از شر اسیا دتک راحت بشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگر دنبال پینگ نیستی فقط دانلود می خواهی اسیاتک بد نیست خوبه من از سرعت دانلود راضی هستم اما پینگ نه خوب نیست برای بازی انلاین روی موخ میره
    پینگ چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    خدا لعنت کنه این آسیاشیت را! امروز بعد بیش از 5 سال اشتراک بهشون گفتم چرا اینقدر بد هست سرویس! من جمع آوری می کنم خطم را! میگه جمع کنید برید تو پنل بزنید جمع آوری!!
    تو رو خدا مشتری مداری را نگاه کنید! این بی شعورها می دونن من جز اسیا از هیچ جا نمی تونم بگیرم، برا همین این شکلی حرف می زنند! من زنگ زدم به پارس انلاین،شاتل، فن آوا و های وب! همشون میگن پورت نداریم! جدا الان من باید چیکار کنم بچه ها؟ من از با این که فیبرنوری نیستم، فقط اسیاتک بهم سرویس میده.حرصم داره درمیاد خدایی! یعنی مثلا همین اسیاشت هم به من بگه پورت خالی هست باید بدون اینترنت بمونم تو این مملکت؟ آقا من اسیاتک نمی خوام باید به کی پناه ببرم باید به کدوم مرجع مراجعه کنم. بچه ها کسی اشنا نداره یه پورت خالی برا من بگیره.خیلی اعصابم خورده از این اسیاشت . خدا لعنتشون کنه
    بچه ها یکی راهنمایی کنه. به خدا ثواب داره دعاش می کنم
    Last edited by NOVICE_M; 16-04-2014 at 13:03.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام دوستان
    خدا لعنت کنه این آسیاشیت را! امروز بعد بیش از 5 سال اشتراک بهشون گفتم چرا اینقدر بد هست سرویس! من جمع آوری می کنم خطم را! میگه جمع کنید برید تو پنل بزنید جمع آوری!!
    تو رو خدا مشتری مداری را نگاه کنید! این بی شعورها می دونن من جز اسیا از هیچ جا نمی تونم بگیرم، برا همین این شکلی حرف می زنند! من زنگ زدم به پارس انلاین،شاتل، فن آوا و های وب! همشون میگن پورت نداریم! جدا الان من باید چیکار کنم بچه ها؟ من از با این که فیبرنوری نیستم، فقط اسیاتک بهم سرویس میده.حرصم داره درمیاد خدایی! یعنی مثلا همین اسیاشت هم به من بگه پورت خالی هست باید بدون اینترنت بمونم تو این مملکت؟ آقا من اسیاتک نمی خوام باید به کی پناه ببرم باید به کدوم مرجع مراجعه کنم. بچه ها کسی اشنا نداره یه پورت خالی برا من بگیره.خیلی اعصابم خورده از این اسیاشت . خدا لعنتشون کنه
    دقیقا.اینقدر بی شرم هستند وقتی که بفهمند شما کابر کافو نوری یا تنها ازاون شرکت فقط میتونید اینترنت بگیریداز این رو به اون رو میشن و ذات کثیف و ئست خودشون را نشان می دهند.ببین مخابراب پورت خالی داره؟اگه خیلی دیگه اذیت کردن اگه خونتون وایمکس پوشش میده را بگیر وگرنه باید تحمل کنی!
    Last edited by dvd2010; 16-04-2014 at 13:38.

11. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    تنها راهش اینه که وایمکس یا رایتل بگیری خودتو راحت کن مبین نت بگیر یا ایرانسل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •