تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1803 از 2365 اولاول ... 80313031703175317931799180018011802180318041805180618071813185319032303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,021 به 18,030 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم آقا حمید عزیز مایی
    فکر کنم اشتباه متوجه شدین
    ببینین آمپی که من الان دارم 6604 هست(760w) که چهار کاناله این آمپ رو میخوام بزارم برای دو جفت باند ( جواب میده دیگه؟!! یه جفت هلیکس یه جفت 6995s)
    حالا یه آمپ میخوام برای ساب باکس فقط مسئله اینه که این ساب حساسه سوخت و سوز داره اگه میدونستم نمیخریدمش
    رو جعبه ساب که زده توان اسمی 350 وات 4 اهم هم هست
    بیشینه صدای خروجی 1.300 وات
    توان خروجی اسمی 350 وات
    امپدانس 4 اهم

حالا چه آمپی بگیرم که به ساب باکس فشار نیاره بسوزه
    سلام لطف دارید
    چرا دو جفت اسپیکر مختلف؟از نظر استاندارد کارتون اشتباه هست.اگر میخواهید دو جفت نصب کنید من E69X رو پیشنهاد میکنم.
    برای ساب هم نگران نباشید یه 5602 بریج بدین بهش اگر صحیح تنظیم کنید هیچ آسیبی بهش نمیرسه.

سلام دوستان عزیز اقا کسی صدای کامپوننت هلیکسp62cرو شنیده؟
    ایا صدای عامه پسندی داره؟
    اقا حمید اگر صدای این کامپ رو شنیدین میخواستم بدونم تقریبا صداش شبیه گلیدن هست یا از نظر کیفیت و دلنشینی صداش خیلی پایین تره؟
    سلام محمد جان. من هنوز فرصت نکردم بشنوم ولی قطعا جزو کامپوننتهای خوب هست.تو رنج قیمتی زیر 800 تومن.
    سلام حمید آقا گل
    سیستم در حال حاضر اینه :
    استیج جلو : کامپوننت 1605 پایونیر
    استیج عقب : اینفینیتی کاپا 693.9
    ساب : اینفینیتی 1260 (خدای ویبره )
    از کیفیت صدا و حجم صدا کاملا راضی هستم
    ولی بعضی وقت ها ساب را برمیدارم از تو صندوق صدای سیستم بیس هیچی نداره میخوام ساب هم نباشه صدای سیستم خوب باشه
    چه راه کاری پیشنهاد میکنید ؟
    یکی گفت یک جفت 1675 وی 2 به استیج عقب اضاف کنم ؟ این کار کنم کیفیت صدام خراب نمیشه ؟
    اگر طاقچه برش نخوره بهتره چون ماشین پراید هستش و استوپر میخوام حذف نشه
    جای فابریک عقب که 13 سانتی هستش میشه 16 گذاشت ؟ صدا خراب نمیشه ؟
    شرمنده اینقدر سوال پرسیدم
    با تشکر
    سلام خودتون گل هستین ممنونم
    یعنی با داشتن کاپا بازم بیس ندارین؟اشتباه میکنید چون 1260 خیلی ویبره ای هست بعد از نبودنش این خلاء رو حس میکنید.باکستون پورتده؟اگر بله سیلدش کنید ویبره خیلی کاهش پیدا میکنه.
    اضافه کردن یه اسپیکر 16 از یه برند و جنس دیگه هم کار اشتباهی هست.
    البته باید اعتراف کنم بیس اینفی کاپا هم کلا نرم هست.اگر حجم بیس بالا دوست دارید فکر کنم کاپا رو با 7158 تعویض نمائید بیس خیلی بهتر میشه.
    ضمنا تو درهای عقب 206 که سایز استانداردش 13 هست بچه های کامپوننت 16 (MX165Plus) بستن البته با کمی تغییرات و دستکاری
    یعنی شما خودتون میارید آقا حمید؟
    اگه آره چطوری باید با خبر بشم؟
    نه من خودم که کارم این نیست منظورم دوستانم هست که از ایشون اطلاعات کسب میکنم.مطمئن باشید به محض ورود همینجا اطلاع رسانی خواهم کرد. چون خودم اولین نفر هستم که منتظرم و با خبر میشم.ان شاءالله اگر زنده باشم البته
    دوستان از بین این دو تا باند به نظرتون صدای کودوم بهتره و کودومشون کیفیت و قدرت بیشتری داره؟

helix e69X
    یا
    پایونیر 6974S
    قصدم خرید نیست (قبلا یکیشو خریدم)فقط می خوام بدونم تفاوتشون چقد هست؟
    من 6974 رو نشنیدم ولی E69 از نظر کیفیت صدا واقعا صدای خوبی داره.شما چی داری الان؟
    خیلی ممنون و تشکر. اگه ممکنه یه شماره تماسی بهم بدید حمید جان که منتظر همین گلیدن بمونیم و وقتی رسید مزاحمتون بشیم. دوست داشتم یکم زودتر داشته باشم سیستم رو ولی خوب چون از اونجایی که کیفیت برام از همه چیز مهم تر هستش صبر میکنم. توی این پیشنهاد اصلی یک جفت دیگه هم به درهای عقب اضافه کنیم چطور میشه؟ اگه تا اوایل شهریور صبر کنیم یکجا ساب رو هم میبندم به امید خدا. و اینکه اگه مقدوره یه قیمت سر انگشتی هم بهم بگید بدونم خیلی خوب میشه که پولش رو کنار بذارم.
    خواهش میکنم. شماره رو براتون pmکردم در خدمتتون هستم.
    خوب کاری میکنی عجله نمی کنید.
    اواخر مرداد به احتمال خیلی زیاد در دسترس قرار میگیره.تا اونموقع شما هم دستت بازه و باز ممکنه بر اساس اجناسی که میاد ممکنه تصمیم عوض و بهتر بشهتو واتس آپ با من در تماس باش هر گونه سوالی هم داشتی من اغلب تا دیر وقت بیدارم در خدمتتون هستم.
    میتونیم برای درهای عقب هم یه کامپ 13 حالا RS یا SQX اضافه کنیم.منتها اینجوری آمپ دو تا میشه.
    قیمتها رو من بر اساس قدیم (سال 92) محاسبه میکنم.قیمت برآوردی با احتساب یه کامپ RS130 و یه آمپ دو کانل با اکسسوری شامل پک برق و سه جفت RCA(بدون سیم کشی و اجرت نصب) حدودا 5100
    راستی اگر بگم عقب رو هم دستکاری کنیم و هرچی برای جلو بستیم برای عقب هم ببندیم(سایز 16 حالا که داری میبندی 13 نبندیم) نظرت چیه؟

2. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خواهش میکنم. شماره رو براتون pmکردم در خدمتتون هستم.
    خوب کاری میکنی عجله نمی کنید.
    اواخر مرداد به احتمال خیلی زیاد در دسترس قرار میگیره.تا اونموقع شما هم دستت بازه و باز ممکنه بر اساس اجناسی که میاد ممکنه تصمیم عوض و بهتر بشهتو واتس آپ با من در تماس باش هر گونه سوالی هم داشتی من اغلب تا دیر وقت بیدارم در خدمتتون هستم.
    میتونیم برای درهای عقب هم یه کامپ 13 حالا RS یا SQX اضافه کنیم.منتها اینجوری آمپ دو تا میشه.
    قیمتها رو من بر اساس قدیم (سال 92) محاسبه میکنم.قیمت برآوردی با احتساب یه کامپ RS130 و یه آمپ دو کانل با اکسسوری شامل پک برق و سه جفت RCA(بدون سیم کشی و اجرت نصب) حدودا 5100
    راستی اگر بگم عقب رو هم دستکاری کنیم و هرچی برای جلو بستیم برای عقب هم ببندیم(سایز 16 حالا که داری میبندی 13 نبندیم) نظرت چیه؟
    بله دریافت کردم بسیار ممنون. خدمت از ماست حمید جان.

والا نمیدونم من که سر در نمیارم هر طوری که شما صلاح میدونی و بهترین جواب رو میده بفرمایید همون کار رو انجام بدیم. فقط خدا کنه تا اواخر مرداد بیاد و صبرمون به ثمر بشینه البته خدا کنه قیمت 92 نسبت به 94 پایین تر اومده باشه که نیومده خیلی خوب میشه حداقل چیزی بمونه برای خرج کردن بقیه چیزای ماشین بدبختی ما اینه فقط سیستم صوتی نیست کلی خرت و پرت دیگه هم توی فکرمه ببندم روی ماشین. ولی خوب مهمترینش همین سیستم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خب به جمعه بی سیستما پیوستیم بد دردیه آقا بد

داره خودمونی میشه petozherver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

آقا حمید من الان e69 دارم.از خودتون خریدم.
    من مخلص شما مظاهرم

سوالم بابت این بود که یکی از رفقام که 6974S داره اومده میگه صدای اسپیکرش از e69 هلیکس بهتر وحتی وضوحشم بیشتره.

البته به نظر من صدای اسپیکر خودم خیلی بهتره ولی اونم همین نظر رو رو اسپیکر خودش داشت.

خلاصه گفتیم افراد بی طرف بیان نظر بدن هر کی باخت هم باید یک وعده ناهار طرف مقابل رو مهمون کنه
    حالا کسی میدونه انصافا کودوم بهتره؟

6. این کاربر از petozherver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من مخلص شما مظاهرم

سوالم بابت این بود که یکی از رفقام که 6974S داره اومده میگه صدای اسپیکرش از e69 هلیکس بهتر وحتی وضوحشم بیشتره.

البته به نظر من صدای اسپیکر خودم خیلی بهتره ولی اونم همین نظر رو رو اسپیکر خودش داشت.

خلاصه گفتیم افراد بی طرف بیان نظر بدن هر کی باخت هم باید یک وعده ناهار طرف مقابل رو مهمون کنه
    عزیز برای وضوح 100درصد هلیکس بهتره پایونیر کدوم باندش خوب بوده از نظر وضوح و شفافیت که این دومیش باشه (البته غیر از قدیمیاش).صدایه پایونیر که کلا میدرنج نداره یه تیوتره با بیس که بیسش هم بیس نیس تو قابلمه میکوبه تو ولوم بالا هم که کلا تعطیله نمیدونم چجوری دوستتون میگه که وضوح و شفافیش بهتر از هلیکسه
    پایونیر فقط سری prs خوبه اونم نه همه چیزش .
    البته اینا همه نظر من بود

8. 3 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مخلص شما مظاهرم

سلام من رفیقم رو ال90 این باند 6974 رو داره،این باند هیچ بویی از کیفیت نبرده،فقط شاید بتونم بگم حجمش از هلیکس بیشتر باشه .

10. 3 کاربر از amir_9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید آقا گل
    سیستم در حال حاضر اینه :
    استیج جلو : کامپوننت 1605 پایونیر
    استیج عقب : اینفینیتی کاپا 693.9
    ساب : اینفینیتی 1260 (خدای ویبره )
    از کیفیت صدا و حجم صدا کاملا راضی هستم
    ولی بعضی وقت ها ساب را برمیدارم از تو صندوق صدای سیستم بیس هیچی نداره میخوام ساب هم نباشه صدای سیستم خوب باشه
    چه راه کاری پیشنهاد میکنید ؟
    یکی گفت یک جفت 1675 وی 2 به استیج عقب اضاف کنم ؟ این کار کنم کیفیت صدام خراب نمیشه ؟
    اگر طاقچه برش نخوره بهتره چون ماشین پراید هستش و استوپر میخوام حذف نشه
    جای فابریک عقب که 13 سانتی هستش میشه 16 گذاشت ؟ صدا خراب نمیشه ؟
    شرمنده اینقدر سوال پرسیدم
    با تشکر
    سلام دوست عزیز،من دقیقا همین سیستم رو روی پژو 405 دارم میشه بپرسم آمپ هاتون و پخشتون چیه؟

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام اقا حمید امپ مچma40fx بهتره یا امپ ادیوسیستمml.75.4از نظر کیفیت و قدرت.مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز،من دقیقا همین سیستم رو روی پژو 405 دارم میشه بپرسم آمپ هاتون و پخشتون چیه؟
    پخش کنوود x400
    آمپلی هم یک بوشمن 1300
    و یک بوشمن 1400

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دریافت کردم بسیار ممنون. خدمت از ماست حمید جان.

والا نمیدونم من که سر در نمیارم هر طوری که شما صلاح میدونی و بهترین جواب رو میده بفرمایید همون کار رو انجام بدیم. فقط خدا کنه تا اواخر مرداد بیاد و صبرمون به ثمر بشینه البته خدا کنه قیمت 92 نسبت به 94 پایین تر اومده باشه که نیومده خیلی خوب میشه حداقل چیزی بمونه برای خرج کردن بقیه چیزای ماشین بدبختی ما اینه فقط سیستم صوتی نیست کلی خرت و پرت دیگه هم توی فکرمه ببندم روی ماشین. ولی خوب مهمترینش همین سیستم هست
    سلام
    همونطور که تو واتس آپ صحبت کردیم ان شاءالله تا آخرای مرداد میاد و چشممان به جمالش روشن میشه
    من مخلص شما مظاهرم
    چطوری مظاهر جان.آیدیتون رو نمیشناختم.ببخشید.
    اصلا شک نکن خودت که شنیدی صداش رو آدم به گوش خودش که شک نمیکنه.اون بنده خدا هم بگو تعصب بیخود نداشته باش. دیگه اسپیکر 110 تومنی که این حرفها رو نداره. بگو بیاد یه E69 هم برای اون بفرستم تا کیفیت صدا رو بدونه اصلا چی هست.
    بله فقط نقطه ضعفش حجم کم صدا و اونم به خاطر توان پائینش هست.
    شاید اگر فرصت کنم یه میل به آقای فیشر بزنم بگم شما که اینقد خوب این E69 رو طراحی و تولید کردین خب یه بازنگری در طرحتون بکنید و 50 وات دیگه بهش اضافه و قویترش کنید، ما ایرانیها زیر 100 وات موزیک گوش دادن بهمون حال نمیده

سلام اقا حمید امپ مچma40fx بهتره یا امپ ادیوسیستمml.75.4از نظر کیفیت و قدرت.مرسی
    سلام گلم.خیلی خوش آمدین به جمع ما
    75.4 که دیسکانت شده و جاش 95.4 و زدن که میاد تو بار جدید شرکت.به نظر من چون کلاس AB هست و قدرتشم هم افزایش یافته صرف کفه ترازو به سمت گلیدن غش میکنهولی از نظر اندازه فکر کنم MA 40 کوچکتره چون کلاس D هست.

15. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •