سلام لطف دارید
چرا دو جفت اسپیکر مختلف؟از نظر استاندارد کارتون اشتباه هست.اگر میخواهید دو جفت نصب کنید من E69X رو پیشنهاد میکنم.
برای ساب هم نگران نباشید یه 5602 بریج بدین بهش اگر صحیح تنظیم کنید هیچ آسیبی بهش نمیرسه.
سلام محمد جان. من هنوز فرصت نکردم بشنوم ولی قطعا جزو کامپوننتهای خوب هست.تو رنج قیمتی زیر 800 تومن.
سلام خودتون گل هستین ممنونم
یعنی با داشتن کاپا بازم بیس ندارین؟اشتباه میکنید چون 1260 خیلی ویبره ای هست بعد از نبودنش این خلاء رو حس میکنید.باکستون پورتده؟اگر بله سیلدش کنید ویبره خیلی کاهش پیدا میکنه.
اضافه کردن یه اسپیکر 16 از یه برند و جنس دیگه هم کار اشتباهی هست.
البته باید اعتراف کنم بیس اینفی کاپا هم کلا نرم هست.اگر حجم بیس بالا دوست دارید فکر کنم کاپا رو با 7158 تعویض نمائید بیس خیلی بهتر میشه.
ضمنا تو درهای عقب 206 که سایز استانداردش 13 هست بچه های کامپوننت 16 (MX165Plus) بستن البته با کمی تغییرات و دستکاری
نه من خودم که کارم این نیست منظورم دوستانم هست که از ایشون اطلاعات کسب میکنم.مطمئن باشید به محض ورود همینجا اطلاع رسانی خواهم کرد. چون خودم اولین نفر هستم که منتظرم و با خبر میشم.ان شاءالله اگر زنده باشم البته
من 6974 رو نشنیدم ولی E69 از نظر کیفیت صدا واقعا صدای خوبی داره.شما چی داری الان؟
خواهش میکنم. شماره رو براتون pmکردم در خدمتتون هستم.
خوب کاری میکنی عجله نمی کنید.
اواخر مرداد به احتمال خیلی زیاد در دسترس قرار میگیره.تا اونموقع شما هم دستت بازه و باز ممکنه بر اساس اجناسی که میاد ممکنه تصمیم عوض و بهتر بشهتو واتس آپ با من در تماس باش هر گونه سوالی هم داشتی من اغلب تا دیر وقت بیدارم در خدمتتون هستم.
میتونیم برای درهای عقب هم یه کامپ 13 حالا RS یا SQX اضافه کنیم.منتها اینجوری آمپ دو تا میشه.
قیمتها رو من بر اساس قدیم (سال 92) محاسبه میکنم.قیمت برآوردی با احتساب یه کامپ RS130 و یه آمپ دو کانل با اکسسوری شامل پک برق و سه جفت RCA(بدون سیم کشی و اجرت نصب) حدودا 5100
راستی اگر بگم عقب رو هم دستکاری کنیم و هرچی برای جلو بستیم برای عقب هم ببندیم(سایز 16 حالا که داری میبندی 13 نبندیم) نظرت چیه؟