تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1802 از 3347 اولاول ... 802130217021752179217981799180018011802180318041805180618121852190223022802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,011 به 18,020 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست من سوئیس زندگی میکنه میگه اینقدر هزینه در اینجا گرونه که باور نمی کنی اون حتی اگر مریض بشه میاد ایران و میگه برام ارزون تر تموم میشه تا اونجا پول بیمه و دکتر بدم اینترنت موبایل اونجا بسیار گرونه خیلی... یه تیکه شکلات ده برابر اینجا قیمت داره و می چیزای دیگه
    ما در ایران فقط آزادی های اجتماعی و ثیاثی نداریم وگرنه از جهات گوناگون دیگه خوشبخت تریم

Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
    اون وقت پایه حقوق اینجا چقدره ؟؟
    بگیم 700 تومن میشه ماهی 200 دلار برای یک نفر
    من سراغ دارم اروپا یه کارگرش هفته ای حداقل 200 دلار میگیره
    پس بدون دلیل نیست
    ارزش پول ماست که داغون شده !!!

پی نوشت: آلمان رفیقم هست میگه 2 مگابیت برای تمام منازل رایگان هست برای سال 2020 میخوان تصویب کنن که اینترنت 20 مگ رایگان برای تمام منازل !!
    Last edited by alireza3dshadow; 30-12-2015 at 17:06.

2. 4 کاربر از alireza3dshadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

....
    به نظر من در صورتی که سرعت ایرانسل قابل قبول تر بشه می تونه بازار خوبی رو نسبت به بقیه داشته باشه
    چون اینترنت موبایل در این شرایط مزیت هایی از جمله جابه جایی یا عدم نویز خط و توانایی برای ارائه سرعت های بالا رو داره به نظرم ( به این دلیل که ما در حال حاضر شبکه کابلی قوی در کشور نداریم)
    آرمین جان. مشکل همینه که ایرانسل نمی‌تونه سرعت قابل قبولی بده همه جا. به ویژه اگه شبکه‌اش رو توسعه بده و دسترسی خیلی از کاربراش به پهنای باند بالا (البته این فقط در سمت شبکه داخلی خود ایرانسله) به وجود بیاد با توجه به کل پهنای باند اینترنتی که داره یا می‌تونه تهیه کنه سرعت واقعی اینترنت موبایلش بهتر از همین 2G فعلی نمی‌شه. عمده پهنای باند اینترنت کشور الآن در اختیار شرکت‌های ADSL و دیتاسنترهاست. اپراتورها سهمی زیادی از کل پهنای باند کشور ندارن. شاید سرجمع سه تا اپراتور زیر 30گیگابیت. این جوری به هیچ وجه ایرانسل نمی‌تونه جایگزین مناسبی برای ADSL باشه. همین الان رایتل یا همراه اول روی 3G و 4Gشون محدودیت سرعت اعمال می‌کنن. حتی خود ایرانسل هم سرعت دانلود از اینترنتش نسبت به سرعت دانلود از شبکه داخل کشور به شدت پایین‌تره. تازه هنوز خیلی از جاها دسترسی مناسب وجود نداره.

ضمنن، تقریبن تو اغلب کشورهای دنیا اینترنت موبایل قیمت بسیار بالاتری نسبت به اینترنت adsl، vdsl و فیبر نوری داره و به عنوان جایگزین اینا حساب نمی‌شه. اینترنت موبایل مزیت اصلی سیار بودنشه. برای جایی که قرار به مصرف بالا باشه اصلن اقتصادی نیست.

4. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان آیا خبر دارید مودم lh92 ایرانسل آنلاک میشه یا نه؟ [emoji4] [emoji1] [emoji2]

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آیا خبر دارید مودم lh92 ایرانسل آنلاک میشه یا نه؟ [emoji4] [emoji1] [emoji2]

خیر آنلاک نمیشه.
    این مودم به سفارش شرکت ایرانسل به شرکت هواوی ساخته شده.

7. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این مورد رو من چندین بار در همین تاپیک و موارد دیگر شنیدم. افرادی که بسته های بلند مدت میخرن بعد ازمدتی از افت سرعت گله دارند، در صورتیکه چنین مشکلی رو برای بسته های کوتاه مدت نداشتند.
    اتفاقا بسته هدیه یه ماهه هم دارم همون آشغالی هست که هست!
    تو خونه باز یه زره بهتره ولی محل کار که افتضاح شده با اینکه قبلا خیلی بهتر بود
    بیشتر بخاطر اینه که آدم یه ماه استفاده کرده و بعد هوس کرده یه اکانت یه ساله بگیره و اصلا ایرانسل هم هدفش همینه که یه ماه حال بده 11ماه بزنه تو برجکت و حالتو بگیره!
    Last edited by mhroozbeh; 30-12-2015 at 18:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

دوست من سوئیس زندگی میکنه میگه اینقدر هزینه در اینجا گرونه که باور نمی کنی اون حتی اگر مریض بشه میاد ایران و میگه برام ارزون تر تموم میشه تا اونجا پول بیمه و دکتر بدم اینترنت موبایل اونجا بسیار گرونه خیلی... یه تیکه شکلات ده برابر اینجا قیمت داره و می چیزای دیگه
    ما در ایران فقط آزادی های اجتماعی و ثیاثی نداریم وگرنه از جهات گوناگون دیگه خوشبخت تریم

منظورت چی بود از این حرف!!!!!!!بهترین و با ثبات ترین کشور اقتصدای همین سوویس هست که نه تورم داره نه گرانی و همه چیز متناسب هست
    اینم لیست قیمت های اینترنت سوییس ...قیمت به فرانک هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 7 کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    اگر کسی مودم D100 ایرانسل داره و تست کرده آیا امکان تنظیم مودم به صورتی که فقط در حالت 4g کار کنه وجود داره.(نه اینکه خودش حالت را اتومات انتخاب کند)
    با تشکر
    اگه منظورت همون مودم جدیده جیبی نسل 4 دار هست که الان توی سایت 250 می فروشه که من دفترچش رو خوندم و داره حالت فقط 4g ولی استفاده نکردم. وقتی هم تو دفترچه داشته باشه مطمئنا داره دیگه
    خودت فایلشو دانلود کن نگاه کن

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خیر آنلاک نمیشه.
    این مودم به سفارش شرکت ایرانسل به شرکت هواوی ساخته شده.

مرسی ولی شما چطور و از کجا تشخیص دادید این مودم هوای هست در صورتی که هیچ کجا گفته نشده ! این مودم با برند شرکت longcheer lh92 و Tricheer LH91 شرکت LONGCHEER TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO LTD ساخته و فروخته می شود.

من تازه متوجه شدم این مودم اصلا مال HUAWEI نیست!
    از اینجت چک کنید
    https://imeidata.net/

ولی اگر مودم هوایی را چک کنید برند بصورت HUAWEI نشان داده می شود.

• IMEI:

86*********
    Allocating Body:TAF (China)
    Type Allocation Code:86******
    Serial Number:1*****
    Luhn Checksum:1
    Manufacturer:LONGCHEER TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO LTD
    Brand:LONGCHEER

Model:LONGCHEER LH91Blacklist (Lost/Stolen

Band:802.11b/g/n, DC-HSDPA, GSM 1800, GSM 1900, GSM 900, GSM850 (GSM800), HSPA+, IEEE802.11a/n(5GHz), LTE FDD BAND 1, LTE FDD BAND 20, LTE FDD BAND 3, LTE FDD BAND 5, LTE FDD BAND 7, LTE TDD BAND 38, LTE TDD BAND 39, LTE TDD BAND 40, WCDMA FDD Band I, WCDMA FDD Band II, WCDMA FDD Band V, WCDMA FDD Band VIII
    Last edited by stere1980; 30-12-2015 at 19:03.

13. 3 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    چه قدر تنوع بسته های ایرانسل زیاد شده
    تنوع بسته های ایرانسل رو سرویس دهنده های اینترنت بعد از این همه سال نداشتن!!!!
    +
    صفحه ی بسته های اینترنت ایرانسل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درستشم همینه ولی کاش زودتر این مشکلات انتن دهیش و قطع و وصلیش و بگیر نگیر شدنش هم حل بشه
    من ازون افرادی هستم که اگه اپراتور حال بده من چندین برابر بهش حال میدم. واقعا بعضی اوقات آدم افسرده میشه وقتی به یکیشون دل می بنده بعد همون بعد از یه مدت تو زرد از آب در میاد. چرا اینا بلد نیستن که حداقل کاری کنن سر ما رو شیره بمالن بیایم پول بریزیم تو حلقومشون

15. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله شهر بابل و آمل با گوشی و دانگل 4G تست گرفتم شرایط تقریبا یکسان بود جالب اینجاست که وقتی تماس گرفتن با بنده حرف از طول موج و ... میزدن جوری که بنده را قانع کنن که این نوسانات در اینترنت همراه عادی میباشد ! و وقتی دیدن بنده زیر بار حرف های ایشون نمیرم گفتن مشکل رو به بخش شبکه منتقل میکنن که البته فکر نکنم کاری انجام بدن !
    همینکه تماس میگیری خوبه چونکه هر چی ازین تماس های بیشتر بشه بیشتر به فکر میان که باید کاری واسه حل مشکل کنن
    دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
    مطمئنا یه روزی این مشکلات هم حل میشه

17. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •