دوره کد چطور ؟
دوره کد چطور ؟
سلام
من یگانم 3 راه شهریار بود به شهریار نمیرسه ها توی همون بزرگراه فتح هست روبروی پادگان نیروی زمینی سازمان اتکا رفتی میبینیش تابلو داره نوشته شرکت فروشگاه های زنجیره ای اتکا
دیدیش سلام منم بهش برسون
شما بهتره از شهرتون بلیط اتوبوس برای میدان آزادی تهران بگیری...
بعد از آزادی اتوبوس هست که تا شهریار میبره کرایش هم زمان من 600 بود نخواستی با اتوبوس بری سواری هست 1500 میگره تا شهریار میبره وقتی رسیدی شهریار میتونی از پایانه ی شهریار با اتوبوس بری رباط یا به راننده بگی سر خیابون ولیعصر شهریار که اولش یه پل زیر گذر هست نگه داره اونجا با سوای 1000 تومن میدی تا رباط میبره بعد از رباط 500 میدی تا پرندک میبرن
نگران نباش 1 بار که بری همه چی دستت میاد خیلی سادس...
حواست باشه ازت پول زیاد نگیرن قیمت ها همیناس که گفتم
Last edited by Mohammad King; 05-10-2013 at 16:32.
پادگان ولیعصر .... چه خوب...یکم توضیح میدی چطور بود ؟؟
4/19 اعزام دژبان مرکز ( کهریزک ) زیر نظر ستاد مشترک ارتش
6/20 تقسیم یگان ----> پادگان امام خمینی واقع در خیابان جمالزاده ( ستاد فرماندهی دژبان اجا )
7/3 ترخیص از خدمت به علت قبولی در دانشگاه
تجربه من : به هیچ وجه با دیپلم نرید سربازی که تا10 ماه اول موتوری ازتون میکشند . با لیسانس هم رفتند دیگه توفیقی نداره اگه میرید حداقل با فوق برید .
دوستان من معافیت تحصیلیم صادر شده اما کلاسام از بهمن شروع میشه تکلیف چیه ؟
من بعدا که بخوام دفترچه پست کنم وضعیت تقسیمم چه جوری میشه ؟ همون پادگان میوفتم ؟
Last edited by aali361; 05-10-2013 at 17:53. دليل: ....
به احتمال صد در صد دوباره نیروی انتظامی میافتید( تازه اگه ارتش و سپاه هم بیافتید ، یعنی اشتباه شده باید برید نظام وظیفه درستش کنید وگرنه آخر خدمت به مشکل بر میخورید)
به احتمال 95درصد دوباره مرزبانی میافتید ( احتمال اینکه راهور و سازمان زندانها و کلانتری و ... هم بیافتید خیلی کمه)
به احتمال 90درصد همون پادگان میافتیدمن بعدا که بخوام دفترچه پست کنم وضعیت تقسیمم چه جوری میشه ؟ همون پادگان میوفتم ؟
Last edited by amin khan; 06-10-2013 at 09:33.
چرا نیست برادر در خدمتیمکسی اعزامی به مشگین شهر نیستش توی فروم ؟! یا قبلا سه سال پیش اونجا بوده باشه ؟![]()
پادگان ولیعصر - اباده شیراز نبود ؟؟؟ کسی اگه قبلا اونجا بوده یه مقدرا توضیح بده لطفا..
منم افتادم 02 تهران, نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران , مرگ بر امریکا , مرگ بر اسرائیل
8/1 از مشهد
21 ماه بدبختی از دو هفته دیگه شروع میشه![]()
اینجوری بهش فکر نکن...خیلی بهت سخت میگذره اگه بخوای با این طرز تفکر خدمتت رو شروع کنی.
نه بابا , اینجوری ام که میگی نیست. خدمت تو مرز رو واسه خودم گذشته بودم کنار که رکب نخورم . حالا که ارتش افتادم , فکر کنم یه نمه , بهتر از خدمت تو نیرو انتظامی و پلیس راهور و مرزبانی و اینا باشه.
بد بختی ام از اون لحاظ میگم , که قراره 2 سال از زندگی عقب باشم ! با این وضع مملکت که هر روز کار نکردن , خودش 1 ماه عقب افتادن از زندگیه !
وگرنه من مرد روزهای سخت و لحظات سخت هستم. سختی سربازی و دوری از خانواده و زندگی توی پادگان , نمیتونه منو از پا در بیاره. تنها ناراحتی من , همین عقب موندن از زندگی هست و بس !
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)