دوستان از مدیافایر چطور دانلود میکنین ؟
اگر مودم روشن خاموش بشه اجازه دانلود نمیده بدلیل تغییر IP
حالا ما مثلا ساعت 11 کانکت بشیم ولی دانلود از ساعت 12:35 شروع بشه از حجم کم میشه ؟
دوستان از مدیافایر چطور دانلود میکنین ؟
اگر مودم روشن خاموش بشه اجازه دانلود نمیده بدلیل تغییر IP
حالا ما مثلا ساعت 11 کانکت بشیم ولی دانلود از ساعت 12:35 شروع بشه از حجم کم میشه ؟
سلام دوستان
کسی از سرویس TRA-128 (نامحدود) استفاده کرده؟
از سرعتش راضی هستید؟
ممنون میشم جواب بدید
تا جای که من میدونم و شنیدم سرعتش کلا بیشتر از 16 نمیشه و خطت رو محدود میکنن رو 128 کیلوبایت و نمیتونی شکایت بکنی چون مصوبه سازمان مقررات و دستوراز اونجا اومده که اینترنت رو واسه کاربران خانگی نباید بیشتر از 128 بدین و درصورت درخواست سرویس های بالاتر باید کارت دانشجویی یا هیات علمی و یا مجوز ثبت شرکت داشته باشی...
بین 10 نفر شِیر میکنن سرعت پایین میاد مثل مخابرات .
128 تا 18 میره
256 تا 35
512 تا 70
و...
===================
پلنی دارن که مثلا صبحها نامحدود باشه با سرعت مثلا 256 ـی که سرعتش همون 30 باشه (سرویس tra-256 )
ولی سرعت شبانه زیاد و رایگان باشه .در عوض قیمتش کمی گرون تر از نامحدود باشه .
در خواست بدم امکانش هست بتونن انجامش بدن ؟
چون روزا میخام انلاین بازی کنم سرعت نمیخام و حجم میخام و شب ها هم دانلود .
پلنی دارن که مثلا صبحها نامحدود باشه با سرعت مثلا 256 ـی که سرعتش همون 30 باشه (سرویس tra-256 ) ولی سرعت شبانه زیاد و رایگان باشه .در عوض قیمتش کمی گرون تر از نامحدود باشه .
در خواست بدم امکانش هست بتونن انجامش بدن ؟
چون روزا میخام انلاین بازی کنم سرعت نمیخام و حجم میخام و شب ها هم دانلود .
مسلما هیچ شرکتی تو ایران همچین سرویسی نخواهد داد و برعکس همیشه وقتی سرعت زیاد باشه محدود می کنن علاوه بر اون شما به نظرم در عوالمی دیگر سیر می کنید
ظاهرا (VIP) گفتید درخواست بدید براتون پلن بسازن، نوشابه سالاد؟!
این طور که من دیدیم این TRA ها توی همه ISP ها حتی از سرویس عادی هم کمتر سرعت میدن یعنی عملا شما با ۱۲۸ بتونی ۱۶ هم دانلود کنی باید کلات رو بندازی هوا.
با توجه به شرایط شما پیشنهاد من اینه که از دو تا سرویس هم زمان استفاده کنید برای مثال:
یک ۱۲۸ نامحدود مخابرات روی یک خط تلفن برای بازی آنلاین در روز(۸ تومات در ماه)
یک ۱۰۲۴ ۲ گیگ پارس روی خط دیگه برای دانلود شبانه (۲۰ تومان در ماه)
یا اگه با خط مشکل داری می تونی از سرویس های بی سیم مثل وایمکس برای گزینه اول استفاده کنی.
موفق باشی
چقدر سرعت دانلود عالیههههههههههههبهتر از این نمیشه
ساعت 3 و هفت دقیقه
با این حساب من 3 گیگ دانلود میکنم امشب
![]()
شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که آیا الان در سیستم شما نرم افزاری وجود دارد که بدون اجازه شما از اینترنت استفاده می کند یا نه؟ سرعت واقعی لحظه ای من چقدره؟ امروز و یا فلان ساعت چه مقدار از اینترنت استفاده کرده ام؟ نرم افزار دیومیتر تمام این امکانات را در کنار مزایای دیگری که دارد به شما ارائه می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ak313; 25-07-2012 at 14:53.
]
خوشا بحالتون چه شانسی من که شبی بیشتر از 700 مگ نمیتونم بگیرم کسی برا افت سرعت شبانه زنگ زده پشتیبانی ؟؟؟؟؟؟
چه جوابی میدن؟؟؟؟؟؟؟
کسی میدونه این لینک که گذاشتن توسایت یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم مگه سرعت این دوست بیچارمونو نمیبینی؟! 2 کیلو بایت بیشتر نیست...بیچاره داره اعتراض میکنه...شما باید خوشحال باشی که حداقا 700 مگابایت میتونی دانلود کنی.ما که نهایتش 100 مگ میتونیم بگیریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)