تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1802 از 3745 اولاول ... 802130217021752179217981799180018011802180318041805180618121852190223022802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,011 به 18,020 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد

با سلام

جناب آقاي دكتر واعظي

همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
    همانطور كه مي دانيد

براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده مي­شود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.

اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست

موفق باشيد
    --------------------

در ضمن اطلاعات تماس با وزير اينجاست شما هم اقدام كنيد

سلام

• اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
    • اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
    • برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.

ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
    آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
    محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

من این ایمیل را ندیده بودم، با پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز پیدا کردمش. من هم ارسال کردم ایمیل را و از طرف برادرم هم می فرستم. خیلی حیفه که میگید فقط 12 نفر ارسال کردن...حیف...
    می دونم خیلی ها میگن تاثیری نداره و ب احتمال 99 درصد هم درست میگن، ولی یه درصد هم شانس هست دیگه!
    کاش میشد یه کمپین درست کرد برای دفاع از حقوقمون...شکیب کمپین داشت ما نداریم! بس که مظلومن کاربرای نت ایران
    Last edited by NOVICE_M; 14-04-2014 at 15:00.

2. 2 کاربر از NOVICE_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من این ایمیل را ندیده بودم، با پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز دیدم، من هم ارسال کردم ایمیل را و از طرف برادرم هم می فرستم. خیلی حیفه که میگید فقط 12 نفر ارسال کردن...حیف...
    می دونم خیلی ها میگن تاثیری نداره و ب احتمال 99 درصد هم درست میگن، ولی یه درصد هم شانس هست دیگه!
    کاش میشد یه کمپین درست کرد برای دفاع از حقوقمون...شکیب کمپین داشت ما نداریم! بس که مظلومن کاربرای نت ایران
    این نامه اگر یکم کلی تر بود من هم ارسال میکردم.آخه مشکلات اینترنت ما که فقط اون ضریب اشتراک نیست که.هزار تا مشکل داریم از جمله پینگ ، قیمت بالا و...

4. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این نامه اگر یکم کلی تر بود من هم ارسال میکردم.آخه مشکلات اینترنت ما که فقط اون ضریب اشتراک نیست که.هزار تا مشکل داریم از جمله پینگ ، قیمت بالا و...
    ببنید مشکلات پینگ و مشکلات قطعی دست پشتیبانی هر شرکتی هست دست وزیر نیست که بخوایم درخواست کنیم

اما موارد کلی که شرکت های pap و isp باید رعایت کنند رو وزیر میتونه حمایت کنه مثلا یکیش همین دادن سرعت اسمی که هر شرکت اعلام میکنه و تقسیم نکردن یک به 8 که حتی اگرم پهنای باند وجود داشته باشه بازم اینکارو میکنن برای مشتری که این بی عدالتی هست.

اولین درخواست بهتره درخواستهای کلی کلیات قوانین باشه که اصلاح بشه و بعد وقتی کلیات با درخواستهای میلیونی حل شد میرسیم به پشتیبانی شرکتها و تجهیزات در برقراری کیفیت خط و پینگ بهتر
    Last edited by amin885; 14-04-2014 at 18:18.

6. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقایون من شرکت آسیاتک تو تهران پ جوریه ؟
    والا من دارم با 128 مخابرات کار میکنم که سرعت دانلود 18 هست اعصابمو خورد میکنه حالا میخواستم برم از شرکت خصوصیا بگیرم که از شاتل نشد حالا آسیاتک چ جوریاست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزيز اگه ممكنه با بيان خودتون مشكلات رو مطرح كنيد نياز نيست حتما مثل اين ايميل باشه شما هم مشكلات ديگر رو ذكر كنيد تا كلي تر نوشته بشه و ارسال كنيد بي زحمت ممنون

9. این کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

پینگ یه چند وقت خوب بود دوباره افتضاح شده هم بالاست هم تایم اوت زیاد داره مثلا فیفا میزنیم انلاین از دقیقه 50 تا 60 تایم اوت میده نمیفهمیم چه غلطی میکنیم

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آقا یه چند روزی هست که اسم آسیاتک وقتی اسپید تست میگیری تو ookla شده شهراد نت کمپانی و کلا آی پی ها هم تغییر پیدا کرده و یک مشکل بسیار بزرگی که پیش اومده دقیقا چند روز هست که سرعت دانلود از سرورهایی که خارج از کشور هستند خیلی خیلی کم شده و فقط سرعت دانلود سرورهای داخلی خوب است.در صورتیکه تا مثلا 5 روز پیش اصلا اینطور نبود و من از چندین سایت که سرورشان در خارج هست با سرعت بسیار بالا دانلود میکردم اما الان سرعت دانلودم از آنها از نصف هم کمتر شده.آیا برای بقیه دوستان هم چنین اتفاقی افتاده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آقا یه چند روزی هست که اسم آسیاتک وقتی اسپید تست میگیری تو ookla شده شهراد نت کمپانی و کلا آی پی ها هم تغییر پیدا کرده و یک مشکل بسیار بزرگی که پیش اومده دقیقا چند روز هست که سرعت دانلود از سرورهایی که خارج از کشور هستند خیلی خیلی کم شده و فقط سرعت دانلود سرورهای داخلی خوب است.در صورتیکه تا مثلا 5 روز پیش اصلا اینطور نبود و من از چندین سایت که سرورشان در خارج هست با سرعت بسیار بالا دانلود میکردم اما الان سرعت دانلودم از آنها از نصف هم کمتر شده.آیا برای بقیه دوستان هم چنین اتفاقی افتاده؟
    سلام برای من مشکلی نداره مودم رو خاموش کن دوباره روشن کن ببین ای پی عوض نمیشه به همان اسیاتک برگرده

13. این کاربر از G O D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آقایون من شرکت آسیاتک تو تهران پ جوریه ؟
    والا من دارم با 128 مخابرات کار میکنم که سرعت دانلود 18 هست اعصابمو خورد میکنه حالا میخواستم برم از شرکت خصوصیا بگیرم که از شاتل نشد حالا آسیاتک چ جوریاست ؟
    اگر دنبال پینگ نیستی فقط دانلود می خواهی اسیاتک بد نیست خوبه من از سرعت دانلود راضی هستم اما پینگ نه خوب نیست برای بازی انلاین روی موخ میره

15. این کاربر از G O D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

برداشت ضریب اشتراک عملا ممکن نیست. قیمت هر STM1 حدود 4000 دلاره که بین 12تا 14 میلیون میشه. ظرفیتش هم 155 مگابیته. اگر تمام واسطه ها (زیر ساخت,مخابرات,سرویس دهنده,...) حذف بشند هر مگابیت برای ما در بهترین حالت درمیاد 77000 تومن. قیمت پایینتر از این در ایران هیچوقت ممکن نخواهد بود چون وارداتیه و قیمت جهانیش مشخصه (البته نوسان دلار طبیعتا تاثیر داره).

الان من هیچ راه حلی برای قیمت اینترنت ایران نمی بینم. وزیر هم فوقش بتونه قیمت 24 میلیونی هر stm1 رو در نهایت به 18 برسونه که با توجه به تورم در قیمت نهایی بی تاثیر خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •