تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1802 از 2365 اولاول ... 80213021702175217921798179918001801180218031804180518061812185219022302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,011 به 18,020 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید نگفتید چه آمپی بگیرم
    سلام
    فراموش شد ببخشید
    حد اقل 4 کانالی که میشه گرفت 8604 هست
    آقا حمید ممنونم ازتون...
    3 تا سوال کوچیک دیگم دارم لطفا جواب بدین ک ب نتیجه برسم واس خرید :

با توجه ب توضیحاتتون و آمپم4604 ب نظرتون در نهایت بین 7158 و هلیکس69 کدوم رو انتخاب کنم اگر اولویت فقط کیفیت و شفافیت صدا باشه؟؟؟چون بیس با خرید ساب جبران میشه...
    بین 69 و 7158 کدوم تو ولوم های خیلی بالا درهم ریزی صداشون کمتره؟؟؟
    این e69 ظاهرا 50 واته...کم نیس صداش؟؟؟ ماشین111
    راستی نگفتین این آمپ ضعیفم میتوه سابی رو تکون بده؟؟؟سبکترین و بهترین سابی ک میتونم بخرم زیر 200تومن ب نظز شما چیه؟؟؟بیس نرم میخام...
    بازم یه دنیا ممنون
    خواهش میکنم.
    بدون شک E69 اگر بعدا ساب اضافه میشه.البته احتمال داره تو 111 و کلا ماشینهای هاچ بک اون بیسی که تو سدان میزنه رو دریافت نکنید اما چون قراره ساب بیاد مشکلی نداره.
    با مپ خوب دیستورت نداره.البته با پخشهای پایونیر ممکنه کمی تیزی در صدا احساس بشه با 7158 چون 5Way هست.
    خیر 4604 برای ساب مناسب نیست.ساب زیر 200 من پیشنهادی ندارم.
    ممنون ولی 1675 که 13 سانتی نداره...13 سانتی مناسب برای درب عقب چه مدلی بگیرم؟
    متاسفانه سایز 13 خوب خیلی کمه.باید صبر کنید.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من پخش کنوود x400 گرفتم. در مورد پنج باندی که برای تنظیم داره میشه توضیح بدین؟ مثلا تریبل رو بخوام تعغییر بدم باید کدوم باند رو کم و زیاد کنم؟ و سوال بعدی چه جوری میشه از گوشی اندروید اهنگ پخش کرد؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کوچیک شماییم.

حمید جان یعنی کلا باند رو داخل درب بذاریم؟ دیگه پشت باندی نذاریم؟ اگه باند هارو بذاریم توی طاقچه چی؟
    والا حقیقت فعلا سابش بمونه. یعنی تصمیم دارم که بذارم و حتما هم به سیستم اضافه میکنم ولی فعلا بخاطر یه مشکلی که وجود داره نذاریمش بهتره تا انشاالله یک ماه بعد که اون مورد هم اضافه کنیم بهش. راجب عجله هم والا این سر برج یعنی اوایل تیر دیگه حتما میبندم. اگه تا اون موقع اومده بود که اومده و چه خوب ولی اگه نیومده بود که چاره ای جز انتخاب برند دیگه نیستش.
    والا بودجه فعلا نهایت 3 میلیون تومن هستش. ماه بعد هم(اوایل خرداد) باز میتونم تا 3 میلیون دیگه اضافه کنم.(بدی حقوق گرفتن همینه که ماه به ماه میدن متاسفانه ) منظور این هستش که این ماه تا بودجه ی 3 میلیون تومن بگیریم، اگه بودجه به چیزیش نموند انشاالله ماه بعد بقیه چیزاشو میگیریم. سیستم برق کشی و این چیزا هم تا اونجایی که همین الآن خوندم باید بهتر بشه و...! دینام و باطری ماشین هم باید عوض شن یا فقط سیم ها؟ چون بنده اولین سیستمی هست که قراره بگیرم و در این موارد اطلاعات 0 هستش دیگه خلاصه آقا حمید جان این همه پول قراره خرج بکنیم چیز خوب و درست حسابی می خوام. بخاطر دویست سیصد هزار تومن دوست ندارم جنس بد یا ضعیفی رو بردارم. اگه بودجه تونست جوابگوی سه قطعش باشه ایرادی نداره بقیش رو ماه بعدی انشاالله نصب میکنیم. تا حالا هم با این اطلاعاتی که من دارم و خیلی خیلی کمه دوتا یا چهارتا باند ببندیم + یدونه آمپلی و یک جای یک یا دو ساب هم در نظر گرفته بشه که انشاالله توی مرداد یا شهریور نصبش کنم. پخش که مشکلی نداره و جوابگوی یک سیستم خوب هستش؟ یا اون هم باید تعویض بشه؟ چون یکی از دوستان عاشق پخش بنده شدن و اگه لازمه که تعویضش کنم یعنی جوابگوی کار نیست بگید که بهش بفروشم و یک پخش دیگه خریداری کنم. دیگه جزئیات جنس ها و بقیه چیزای دیگه ای که لازمه به دست شما خیلی ممنون که پاسخگوی همه عزیزان هستید.
    اختیار دارین بزرگ ما هستین
    اگر نظر من رو بخواهید رو طاقچه هیچ چیزی نیاز نداری.اگر باید عقب هم باشه تو درها 13 نصب میکنیم.البته با تغییرات 16 هم جدا دادن دوستان
    چرا باید اول تیر حتما نصب کنی؟دلیلش چیه؟من میخوام یه سیستمی برات جمع کنم که بگی خدا پدرش و بیامرزه.وگرنه هم هلیکس و هم Blam موجوده خوبم هست آشنا هم دارم خرید و نصب و همه چیزت هم انجام میدم.ولی گلیدن یه چیز دیگه هست.دیگه از من که اوضاعت خرابتر نیست، از عید 92 منتظر گلیدنم در عوض تا آخر مرداد کلی حقوق گرفتی و با دست پر میری برای خرید.
    من چنتا آلترناتیو خدمتتون ارائه میکنم شما انتخاب کن.
    سیستم اول:
    1-یک جفت کامپوننت گلیدن SQL 165
    2-آمپلیفایر گلیدن RS100C4
    3-ساب باکس فابریک RS10 VB
    =======================
    سیستم دوم:(پیشنهاد اصلی)
    1-یک جفت کامپوننت گلیدن SQL 165 یا Zero 165
    2-آمپلیفایر ماسکونی One 120.4
    3-ساب باکس فابریک SQX 10 VB
    ======================
    سیستم سوم:
    1-یک جفت کامپوننت گلیدنSQX 165
    2-یک جفت کامپوننت گلیدن RS130 (درهای عقب)
    3-آمپلیفایر گلیدن RS 100C4
    4-ساب باکس RS 10 VB یا RS 8 VB
    5-آمپلیفایر M125.2 برای ساب ووفر
    اکسسوری شامل پک برق و کابل RCA هم که جداگانه هستند.
    پک برق ZNX21K و کابل RCA یا Z-Ch Zero که Hi-End هست یا Z-ch ECO-BULK
    خوب برو مشخصات و ریویوهاشون رو بخون.سعی کردم تلفیقی از قدرت و کیفیت رو براتون به ارمغان بیارم.
    مطمئن باش گر صبر کنی زغوره حلوائی برات میسازم که کیفش و کنی

5. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    فراموش شد ببخشید
    حد اقل 4 کانالی که میشه گرفت 8604 هست
    خواهش میکنم آقا حمید عزیز مایی

فکر کنم اشتباه متوجه شدین

ببینین آمپی که من الان دارم 6604 هست(760w) که چهار کاناله این آمپ رو میخوام بزارم برای دو جفت باند ( جواب میده دیگه؟!! یه جفت هلیکس یه جفت 6995s)

حالا یه آمپ میخوام برای ساب باکس فقط مسئله اینه که این ساب حساسه سوخت و سوز داره اگه میدونستم نمیخریدمش

رو جعبه ساب که زده توان اسمی 350 وات 4 اهم هم هست

بیشینه صدای خروجی 1.300 وات
    توان خروجی اسمی 350 وات
    امپدانس 4 اهم

حالا چه آمپی بگیرم که به ساب باکس فشار نیاره بسوزه
    Last edited by MR.Alone; 08-06-2015 at 20:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان عزیز اقا کسی صدای کامپوننت هلیکسp62cرو شنیده؟
    ایا صدای عامه پسندی داره؟
    اقا حمید اگر صدای این کامپ رو شنیدین میخواستم بدونم تقریبا صداش شبیه گلیدن هست یا از نظر کیفیت و دلنشینی صداش خیلی پایین تره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اختیار دارین بزرگ ما هستین
    اگر نظر من رو بخواهید رو طاقچه هیچ چیزی نیاز نداری.اگر باید عقب هم باشه تو درها 13 نصب میکنیم.البته با تغییرات 16 هم جدا دادن دوستان
    چرا باید اول تیر حتما نصب کنی؟دلیلش چیه؟من میخوام یه سیستمی برات جمع کنم که بگی خدا پدرش و بیامرزه.وگرنه هم هلیکس و هم Blam موجوده خوبم هست آشنا هم دارم خرید و نصب و همه چیزت هم انجام میدم.ولی گلیدن یه چیز دیگه هست.دیگه از من که اوضاعت خرابتر نیست، از عید 92 منتظر گلیدنم در عوض تا آخر مرداد کلی حقوق گرفتی و با دست پر میری برای خرید.
    من چنتا آلترناتیو خدمتتون ارائه میکنم شما انتخاب کن.
    سیستم اول:
    1-یک جفت کامپوننت گلیدن SQL 165
    2-آمپلیفایر گلیدن RS100C4
    3-ساب باکس فابریک RS10 VB
    =======================
    سیستم دوم:(پیشنهاد اصلی)
    1-یک جفت کامپوننت گلیدن SQL 165 یا Zero 165
    2-آمپلیفایر ماسکونی One 120.4
    3-ساب باکس فابریک SQX 10 VB
    ======================
    سیستم سوم:
    1-یک جفت کامپوننت گلیدنSQX 165
    2-یک جفت کامپوننت گلیدن RS130 (درهای عقب)
    3-آمپلیفایر گلیدن RS 100C4
    4-ساب باکس RS 10 VB یا RS 8 VB
    5-آمپلیفایر M125.2 برای ساب ووفر
    اکسسوری شامل پک برق و کابل RCA هم که جداگانه هستند.
    پک برق ZNX21K و کابل RCA یا Z-Ch Zero که Hi-End هست یا Z-ch ECO-BULK
    خوب برو مشخصات و ریویوهاشون رو بخون.سعی کردم تلفیقی از قدرت و کیفیت رو براتون به ارمغان بیارم.
    مطمئن باش گر صبر کنی زغوره حلوائی برات میسازم که کیفش و کنی

خیلی ممنون و تشکر. اگه ممکنه یه شماره تماسی بهم بدید حمید جان که منتظر همین گلیدن بمونیم و وقتی رسید مزاحمتون بشیم. دوست داشتم یکم زودتر داشته باشم سیستم رو ولی خوب چون از اونجایی که کیفیت برام از همه چیز مهم تر هستش صبر میکنم. توی این پیشنهاد اصلی یک جفت دیگه هم به درهای عقب اضافه کنیم چطور میشه؟ اگه تا اوایل شهریور صبر کنیم یکجا ساب رو هم میبندم به امید خدا. و اینکه اگه مقدوره یه قیمت سر انگشتی هم بهم بگید بدونم خیلی خوب میشه که پولش رو کنار بذارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوست عزیز اول از همه راجب هدیونیت شما که 9650 هست بگم برخلاف مدل پایین تر آن که پنل برقی هست منظورم 9450 هست بسیار هدیونیت ارزنده ای هست البته بدرد سیستم های کیفیتی زیاد نمیخوره و معمولا مورد استفاده قرار نمیگرد ولی برای سیستم های تلفیقی و قدرتی میشه استفاده کرد
    پیشنهاد بنده فعلا پخش را تعویض نفرمایید تا سیستم را ببندید اگر از خروجی صدا راضی نبودید اونوقت بهتون پیشنهاد میکنم بیایید سمت هدیونیت های حرفه ای آلپاین
    سه میلیون بودجه در حال حاضر دارید میتونید از محصولات با کیفیتی بهتره ببرید
    زیاد هرگز عجله نکنید
    محصولات گلیدن که حمید آقا پیشنهاد کردن بسیار با کیفیت هستند و مخصوصا ساب

بسیار ممنون از شما. چشم منتظر میمونیم تا سیستم رو نصب کنیم. چون خودم زیاد سر در نمیارم از این مسائل اگه رفتیم پیش خود اقا حمید و تایید کردند که هیچ تایید نکردند پخش رو هم تعویض میکنیم. ممنون از راهنمایی شما و اقا حمید.

داره خودمونی میشه petozherver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

دوستان از بین این دو تا باند به نظرتون صدای کودوم بهتره و کودومشون کیفیت و قدرت بیشتری داره؟

helix e69X
    یا
    پایونیر 6974S
    قصدم خرید نیست (قبلا یکیشو خریدم)فقط می خوام بدونم تفاوتشون چقد هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

متاسفانه سایز 13 خوب خیلی کمه.باید صبر کنید.
    یعنی شما خودتون میارید آقا حمید؟
    اگه آره چطوری باید با خبر بشم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام حمید آقا گل
    سیستم در حال حاضر اینه :
    استیج جلو : کامپوننت 1605 پایونیر
    استیج عقب : اینفینیتی کاپا 693.9
    ساب : اینفینیتی 1260 (خدای ویبره )
    از کیفیت صدا و حجم صدا کاملا راضی هستم
    ولی بعضی وقت ها ساب را برمیدارم از تو صندوق صدای سیستم بیس هیچی نداره میخوام ساب هم نباشه صدای سیستم خوب باشه
    چه راه کاری پیشنهاد میکنید ؟
    یکی گفت یک جفت 1675 وی 2 به استیج عقب اضاف کنم ؟ این کار کنم کیفیت صدام خراب نمیشه ؟
    اگر طاقچه برش نخوره بهتره چون ماشین پراید هستش و استوپر میخوام حذف نشه
    جای فابریک عقب که 13 سانتی هستش میشه 16 گذاشت ؟ صدا خراب نمیشه ؟
    شرمنده اینقدر سوال پرسیدم
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •