تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1802 از 2014 اولاول ... 8021302170217521792179817991800180118021803180418051806181218521902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,011 به 18,020 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

علی خان این اتفاق قبل از شروع بازی اتفاق افتاده بود
    توی 90 هم این مسئله رو گفتن
    من اصلا خودم ميگم سپاهان مقصره و بايد جريمش مي کردن ...ولي کجاي دنيا ديديد که از يه تيم امتياز کم کنن معمولا توي اين جور موارد بازي هاي يه تيم بدون تماشاگر ميشه...ولي از اينا هم امتياز کم کردن و هم بازي هاشون انداختن يه شهر بي طرف...!!!

در مورد وقت اضافه ، خداروشکر عادل رو همین قضیه کامل پافشاری کرد و داور درست اعلام کرده بود ، اون 7 دقیقه هم تا اونجایی که من خودم یادمه سپاهانیها تقریبا همشون + تعویضی ها کارت زرد گرفتن + تعویضیها+عرب بازی سپاهانی ها بالای 7 دقیقه میشه.
    ببين اگه بخواي اين طوري حساب کني زمان مفيد يه بازيه فوتبال شايد 60 ديقيه هم نشه...من به طور کلي ميگم ...
    توي خيلي از بازيا اين اتفاق ها مي افته ( تازه خيلي بيشتر) ولي اينقدر وقت اضافه نميگيرن

البته يه چيز ديگه هم بگم اونم اينه پرسپوليس دقيقه 95 گل زد ...ولي منظورم من از اين حرفا اين بود که مسئولان..!! بدشون نميومد پرسپوليس قهرمان بشه ...همين ....حالا هم نمي خواستم بحث پارسال رو پيش بکشم...فقط بعضي از دوستان يه سري حرفاي عجيب در مورد قهرمان اين فصل زدن ...خواستم يه مقايسه اي بين پارسال و امسال کرده باشم...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

از تمامی دوستان پرسپولیسی می خوام به این بحث ها پایان بدن شاید دوستان استقلالی تاپیک رو ترک کنن

به نظر من هر کسی می تونه هر جایی پست بده ولی ایجاد جنجال و کل کل یه بحث دیگه است که انگار دوباره متالیکا جان شروع کرده

و احتمالا تا دو سه ساعت دیگه پست من رو نقل قول می کنه که شما دارید فلان می کنید و...

دوستان دارن درباره استقلال نظر شخصی خودشون رو میدن و توهینی نمی کنن و احتیاج به جواب هم ندارن چون سوالی نپرسیدن

و نظر دوستان استقلالی رو هم نمی خواهیم بشنویم
    باز داری کاسه کوزه ها رو سر من میشکونی. خوب جواب منطقی ندارید بگید. معلومه که نمیخواید نظر دوستان استقلالی رو بشنوید چون نمیتونید جواب قانع کننده ای به امثال این پستها بدید :

اين مطلب رو هم از اونجايي مي نويسم که يه سري از دوستان به استقلال اتهام تباني مي زنند
    من هدفم از اين پست کل کل نيست فقط از همه ميخوام اين مطلب رو تا اخر بخونن و بعد يه جواب منطقي بدن ...در ضمن لطفا منطقي جواب بدين و از روي احساس جواب ندين...

خب ليگ پارسال رو که همه يادتون هست ديگه ايشال..ه...!!! پرسپوليس پارسال قهرمان شد با 6 امتيازي که فيفا ازش کم کرد (نه سازمان ليگ ...که مسئول هاي فدراسيون هم کلي زور زدن اين امتياز کم نشه)
    توي همون ليگ بازي پرسپوليس و سپاهان که توي اصفهان بود سپاهان باز ي2 به 1 مي بره و بعد يه نارنجک به يه سرباز مي خوره و اون يه چشمش کور ميشه و بعدش اون حکم عجيب کميته انظباتي صادر ميشه و از سپاهان 5 امتياز..!!! کم ميشه و اين تيم سه ماه بازي هاش توي شهر بيطرف بدون تماشاگر ..!!! برگذار ميشه ...حالا اينجا سوال اينه که 1.تيمي که ميبره واسه چي ديگه بايد شورش ..!! کنه و نارنجک پرت کنه توي صورت اون سرباز 2.کجاي دنيا ديديد که يعد يه همچين اتفاقي يه همچين رايي صادر بشه
    اگه اين طوري بود بعد بازي ايران وژاپن که 5 نفر مردن ايران بايد ازش 50 امتياز کم ميشد.... حکم بعدي يعني بازي بدون تماشاگر اونم توي يه شهر بي طرف ديگه چه صيغه ايه اين يعني مثلا سپاهان بازي خونگيش توي مشهده و بايد از اصفهان پاشه بره مشهد و مثلا اگه بازي يعد توي اهواز باشه بايد پاشه بره اصفهان و بعد از اون جا بره اهواز (ببينيد چه فشار به تيمي مياد که علاوه بر ليگ توي جام باشگاه ها هم بازي داره)

و حالا مورد اخر بازيه اخر ليگه و اون وقت هاي عجيب اضافي ...اگه يادتون باشه بازيه ايران و استراليا توي ملبورن که 8 دقيقه وقت اضافه داشت فقط 6 7 دقيقه واسه درست کردن تور وقت تلف شد و بماند رو زمين افتادن بازيکناهاي ما و... ولي داور فقط 8 دقيقه وقت اضافه گرفت ...ولي توي اين بازي که هيچ اتفاق عجيبي هم نيافتاد داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفت...!!!

حالا خودتون مقايسه کنيد استقلال اين فصل با کي تباني کرد ...با پيامي که با يه گل توي ليگ ميموند يا با ذوب اهني که با يه مساوي قهرمان ميشد...(يا شايدم با کل ليگ ...که همشون 4 5تا گل بخورن...)
    ما اصلا قصد نداریم قهرمانی سال قبل پیروزی رو زیر سوال ببریم ولی وقتی پرسپولیسی ها اینکارو میکنن محض اطلاعشون این مطالب رو میگیم تا شاید یه کم کارآگاه بازیشون رو برای پرسپولیس هم دربیارن اونوقت نکات جالبتری رو کشف میکنن.

خوب این بحث بهتره تموم شه چون فایده ای نداره. تیم ما قهرمان شده و نیازی هم به تایید هیچ کس نیست چون با لیاقت این مقام رو به دست آورد. 70 گل زده تو 34 بازی خودش گویای همه چیزه. تا سالهای سال هیچ تیمی نمیتونه این رکورد رویایی رو بزنه. خداحافظ همگی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

حرف شما هم خنده دار بود. میدونی کجاش ؟ اون قسمتش که تاپیک رو با خونه آدم مقایسه کردی : دی
    .
    با این حرفتون ارزش تاپیک استقلال رو پایین آوردین

من هنوز هم روی حرفم ایستادم و میگم این قهرمانی خیلی مشکوک بود
    ذوب آهن 4 تا از فولاد بخوره مگه میشه!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با این حرفتون ارزش تاپیک استقلال رو پایین آوردین

من هنوز هم روی حرفم ایستادم و میگم این قهرمانی خیلی مشکوک بود
    ذوب آهن 4 تا از فولاد بخوره مگه میشه!!!!
    از 5 تا خوردن پرسپولیس از الغرافه عجیب تر بود ؟ یا 4 تا خوردن بایرن از بارسلونا.... یا 4 تا خوردن استقلال از مقاومت ؟ ذوب آهن فقط یک هفته سوژه بود و رفت رو تیتر اینجوری شد. استقلال بعد از بازی با پیروزی یه سره تو حاشیه بود. اینجاس که میگن فلان تیم شخصیت قهرمانی نداره و فلان تیم داره. به نظر من ذوب آهن بی جنبه بود. به قول ابراهیم زاده تو رویا نمیشه قهرمان شد. اونا قهرمانی خودشونو حتمی میدونستن.

راستی قصد نداشتم دیگه تو این تاپیک پست بدم ولی شما پست منو نقل قول کردی دیگه مجبور شدم...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

پس به همین خاطر دیگه نقل قول نمی کنم اما جواب واسه همین پست هم داشتم
    امیدوارم این بحثها تو انجمن های دیگه که مربوط به اخبار ورزشی نمیشه رخ نده
    و کینه ای نسبت به دیگری نداشته باشیم
    و حق اظهارنظر رو از دیگران چه درست چه غلط نگیریم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یه دفعه بریم به جناب پاپ بگیم بیاد اسم تاپیکو عوض کنه بزاره استقلال
    برین بیرون دیگه بابا
    شورشو در آوردین
    قهرمان شدین که شدین
    به ما چه اصلا
    بچه های تاپیکم لطفا دیگه جواب پست های این استقلالی ها رو ندین

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

«تركي» داور ديدار پرسپوليس و سپاهان شد

از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران مسابقات جام حذفی اعلام شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اسامی داوران به شرح ذیل می‌باشد:

دور اول از مرحله دوم از بازیهای حذفی کشور-پنجشنبه 10/2/88
    مس رفسنجان-استقلال تهران-ساعت 17:15-مرحله 16/1-نوش آباد-رفسنجان
    تورج حق وردی-بابک داوری-محمد رضا منصوری –محمد حسن شهریارپناه-ناظر:ابوطالب طاهریان

صبای قم-شموشک نوشهر-ساعت 17:15-مرحله 8/1-یادگار امام-قم
    هدایت ممبینی-کیانوش داوود زاده- بهروز برون-محمدمللی-ناظر:محمد ریاحی

پرسپولیس –فولاد مبارکه سپاهان-ساعت 16:30-مرحله 8/1-آزادی-تهران
    محسن ترکی-حسن کامرانی فر-رضا سخندان-سعید فتاحی-ناظر:حمید خوشخوان

برق شیراز-راه آهن-ساعت 17:15-مرحله 8/1-محل برگزاری مسابقه متعاقبا اعلام می شود.
    محمود رفیعی-صفدر احمدی-حسین عباسی-پیروز سیف الله پور-ناظر:نادر جعفری

جمعه:11/2/88
    ذوب آهن-فولاد خوزستان
    مسعود مرادی-حیدر شکور-مرتضی کریمی-رحیم مهر پیشه

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پرسپولیس تهران --- سپاهان اصفهان
    تاريخ برگزاري: پنحشنبه 10 ارديبهشت 1388
    زمان برگزاري: 16:00
    محل برگزاري: ورزشگاه آزادی تهران

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

به نام خدا
    سلام خدمت دوستان
    میخواستم بدونم برای فصل جدید هر تیم از بازیکنان لیگ برتر چند بازیکن میتونه بگیره
    یعنی چقدر مجبوریم این بهادر و خیرخواه و نوروزی - علی عسکررا تحمل کنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

........................
    Last edited by M.etallic.A; 28-04-2009 at 10:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •