بسته 20 مگ خریدم حجم فایل که قرار بود دانلود کنم 10 مگ بود الان 3 مگ دانلود کرده بعدش اس اومد که نت شما طبق تعرفه ازاد حساب میشه؟ این یعنی چی؟ دقیقا کل حجم فایل 10 مگ بود و 5مگ بیشتر دانلودذ نکرد که این اس رو داد من نمیفهمم
بسته 20 مگ خریدم حجم فایل که قرار بود دانلود کنم 10 مگ بود الان 3 مگ دانلود کرده بعدش اس اومد که نت شما طبق تعرفه ازاد حساب میشه؟ این یعنی چی؟ دقیقا کل حجم فایل 10 مگ بود و 5مگ بیشتر دانلودذ نکرد که این اس رو داد من نمیفهمم
حجم دزدی معمولا نداره احتمال 99% شما دانلود ناخواسته ای داشتین (( آپدیت و ... ))
نخیر فقط چیزی گفتم دانلود کردم
ایرانسل یکی از مزیتهاش اینه که حجم دزدی نداره . بارها تست کردم و بهش رسیدم . شرکتهای ارایه دهنده Adsl که در دزدی نت به درجات بالایی رسیدن ! خصوصا مخابرات که ریئس کل دزدها هستش در حجم دزدی . من میخواستم واسه خونه Adsl بگیرم و بعد کلی پرس و جو در مورد شرکت های ارایه دهنده Adsl به این نتیجه رسیدم که همگی دزد هستن و انتخاب من برای Adsl شد ایرانسل ! بسته 30 گ 60 هزار ت 6 ماه رو فعال کردم . قیمتش هم به نسبت شرکتهای Adsl بسیار مقرون به صرفه هستش . در حال ظاهر بهترین انتخاب در ایران اسلامی شرکت ایرانسل هستش ! البته اینم دلیل داره بهترین هستش چون دست خارجی ها و وجدان و نظم و صداقت و... تو کار این شرکت دخلیله اگرنه اونم مثل بقیه میشد ! .
حیف شد که اتصالات نیومد و یه عده دزد نداشتن بیاد سرمایه گذاری کنه ! اگه میومد چی میشد .![]()
نظر شخصی:
ایرانسل نسبت به بقیه بهتر کار می کنه
شاید کمتر کسی فکر می کرد ایرانسل بسته های اینترنت نامحدود یا با محدودیت حجمی بالا ارئه بده
پوشش رو به این سرعت تکمیل کنه
من یادمه تابستون پهنای باند حدودا 21 مگ فکر کنم از ترجی ایرانسل تو تهران گرفتم
درسته سرعت از سرور داخلی بود ولی همین سرعت رو هم شاید هیچوقت نمی تونستم از ADSL خود بگیرم
شرکت های ارائه دهنده ADSL بعد از چندین سال ارائه اینترنت اومدن شبانه رو جمع کردن یا محدودش کردن
ولی ایرانسل شبانه ارائه داد
شاید باید برعکس باشه
اونا شبانه ارائه بدن ایرانسل ارائه نده
حتی قیمتش نسبت به ADSL خیلی مناسبه در بعضی از بسته نسبت به بعضی از شرکت ها
فقط اگر یکم پایداری رو بیشتر کنه خیلی بهتره
من نمی گم ایرانسل بهترینه
ولی نسبت به سایر سرویس دهنده در ایران خیلی بهتر عمل می کنه
شما به تعداد بازدید و جواب ها رو در تاپیک ایرانسل نسبت به تاپیک های دیگه مقایسه کنید متوجه می شید
به هر حال الان دیگه همه چی داره میره سمت دیتا
دیگه شرکت هایی مثل همراه اول نباید زیاد به voice اهمیت بدن
یا شرکتی مثل رایتل دنبال رومینگ باشه
رومینگ باید برای مواقع ضروری یا جاهایی باشه که پوشش کمتره
نه اینکه وسط شهر گوشی بره رو رومینگ
الان بیشتر مشترک های رایتل دنبال دیتا هستن به نظرم
رومینگ سودی نداره
Last edited by Armin.Computer; 30-12-2015 at 01:56.
شما وقتی گوشیتون به نت وصل میشه تمام نرم افزار های پیام رسان و خود گوشی ..play stor خودشونو به روز میکنن از همه نظر ...ابدیت و ...
شما بهتره قبل از اینکه این بسته رو بخرین تمامی نرم افزار ها دسترسی به اینترنت رو ببندید![]()
منظورتون از نا محدود و شبانه ايرانسل نمی فهمم!اگر اون طرح های نیم ساعت و یک ساعت رو میگید که تو اون زمان کم بیشتر اسمشون نامحدود هست و طرح نامحدود روزانه و ماهانه نداريم .در مورد شبانه مجانی هم باز به همین صورت ايرانسل کی شبانه مجانی داشته!منظورم مانند adslها هست که کلا در ساعت شب بدون محدودیت حجمی مجانی بشه?حداقلش adslها اکثرشون هنوز هم شبها نیم بها یا یک سوم و يک پنجم بها حساب ميکنند.حتی کاملا مجانی هم هنوز داریم.اینکه تعداد کاربرها زیاده یا صفحه شلوغه هم مشخصه اکثر شهرستانها و روستا ها تنها اینترنت پرسرعتي که دسترسی دارند همین ايرانسل هست.یعنی انتخاب دیگری ندارند.تا جایی که میبینم در شهرهای بزرگ کمتر کاربران از سرعت و کيفيت ايرانسل راضی هستند.شما اگه راضی هستید جزو معدود کاربران خوش شانس هستيد ما که خیری از ايرانسل ندیدیم .
من خودم ADSL دارم و شبانه هم دارم که سرعتشم بد نیست! فقط یه بسته در حد 350 مگ رو گوشی انداختم واسه وقتی که بیرون میرم!
حالا شاید بعضی مواقع به بسته واسه دانلود بزنیم که شاید نیاز ضروری نباشه و بیشتر از روی تست و علاقه هست!
تو همین تاپیک تست ها رو ببینید مشخصه که همه جا سرعت یکی نیست
یکی از کاربرا که سرعتش 40 کیلو هست یکی دیگه سرعتش خیلی بالاست
به نظرم هرکس شرایطش فرق می کنه
یکی تو منطقشون ADSL وضعیت بهتری داره و ایرانسل جالب نیست و یکی یه جور دیگه
و اما مورد ADSL
شما در نظر بگیرید شرکتی مثل شاتل محدود می کنه
کافیه به تاپیکش سر بزنید
من تا به حال اصلا شاتل نداشتم ولی محدودیتش رو شنیدم
در ضمن تا جایی که یادم می یاد شما باید بابت دانلود شبانه شاتل پول بدید
پارس آنلاین هم که شما باید بابت دانلود شبانه یک سوم حجم رو پرداخت کنید
یعنی اگر 3 گیگ دانلود کنید باید حداقل حدودا 3600 تومن پول بدید ( چیزی بود که من می دونستم )
البته من خودم آسیاتک دارم و شبانه هم دارم به صورت رایگان
این 2 نمونه از isp ها بود
به نظر من در صورتی که سرعت ایرانسل قابل قبول تر بشه می تونه بازار خوبی رو نسبت به بقیه داشته باشه
چون اینترنت موبایل در این شرایط مزیت هایی از جمله جابه جایی یا عدم نویز خط و توانایی برای ارائه سرعت های بالا رو داره به نظرم ( به این دلیل که ما در حال حاضر شبکه کابلی قوی در کشور نداریم)
Last edited by Armin.Computer; 30-12-2015 at 12:05.
دوست من سوئیس زندگی میکنه میگه اینقدر هزینه در اینجا گرونه که باور نمی کنی اون حتی اگر مریض بشه میاد ایران و میگه برام ارزون تر تموم میشه تا اونجا پول بیمه و دکتر بدم اینترنت موبایل اونجا بسیار گرونه خیلی... یه تیکه شکلات ده برابر اینجا قیمت داره و می چیزای دیگه
ما در ایران فقط آزادی های اجتماعی و ثیاثی نداریم وگرنه از جهات گوناگون دیگه خوشبخت تریم
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
نمیدونم الان چی بگم به این حرف شما....
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)