تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1801 از 2605 اولاول ... 80113011701175117911797179817991800180118021803180418051811185119012301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,001 به 18,010 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

والا به من گفتن كابل برگردون شده بعد من گفتم بابا من الان رو اون يكى خطمون كه مال همين ساختمونه سرويس دارم گفت اونم جمع آورى كنى ديگه نميتونى بگيرى[emoji52] ديگه اين شد كه از خود مخابرات رو اين خطم سرويس گرفتم اون يكى خطم هنوز قراردادم با پارس آنلاين تموم نشده كه بدردم هم نميخوره پارس با سرويساى مزخرفش
    از وقتی خطتتون فیبر شده مقادیر snr چک کردید و کشش خط بهتر شده تو اطلاعات مودم چک کردین؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از وقتی خطتتون فیبر شده مقادیر snr چک کردید و کشش خط بهتر شده تو اطلاعات مودم چک کردین؟

وحشتناك بهتر شده! من خطم نهايتش 5 مگ مى كشيد (البته از پارس آنلاين سرويس داشتم كه مطمئن نيستم فرقى مى كنه يا نه!) ولى الان تا 23 مگ مى كشه كه قابل مقايسه نيست اصلا!

3. این کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا به من گفتن كابل برگردون شده بعد من گفتم بابا من الان رو اون يكى خطمون كه مال همين ساختمونه سرويس دارم گفت اونم جمع آورى كنى ديگه نميتونى بگيرى[emoji52] ديگه اين شد كه از خود مخابرات رو اين خطم سرويس گرفتم اون يكى خطم هنوز قراردادم با پارس آنلاين تموم نشده كه بدردم هم نميخوره پارس با سرويساى مزخرفش
    چیزی که من بعد از کلی سر و کله زدن با این مخابرات و دعوا و اعصاب خوردی فهمیدم اینه که این حرفا همش شعره، مخابرات واسه اینکه از خودش سرویس بگیرید از این چرندیات استفاده میکنه پ نکته جالبش اینه که من با پشتیبانی هایوب صحبت میکردم میگفت مخابرات مال دولته و ما هم زورمون نمیرسه بهشون

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

وحشتناك بهتر شده! من خطم نهايتش 5 مگ مى كشيد (البته از پارس آنلاين سرويس داشتم كه مطمئن نيستم فرقى مى كنه يا نه!) ولى الان تا 23 مگ مى كشه كه قابل مقايسه نيست اصلا!
    درسته الان محدودیت دارین تو نت گرفتن از شرکتهااما خیلی خوبه که فیبر شدید کشش خط مثل من بوده من بر عکس شما دوست دارم فیبر باشم بالاخره تو اینده همه مجبورن رو فیبر سرویس بدن. شما کدوم شهر و محله و مرکز مخابرات هستین ؟ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درسته الان محدودیت دارین تو نت گرفتن از شرکتهااما خیلی خوبه که فیبر شدید کشش خط مثل من بوده من بر عکس شما دوست دارم فیبر باشم بالاخره تو اینده همه مجبورن رو فیبر سرویس بدن. شما کدوم شهر و محله و مرکز مخابرات هستین ؟ممنون.

نه قضيه اينه كه من اينقدر از سرويس مخابرات بد شنيده بودم واقعا فكر نمى كردم اينطورى باشه و اگه مى دونستم اينقدر خوبه زودتر از دست پارس خلاص مى كردم خودم رو!!! تهران، واحد مخابراتى مركز قدس

7. 2 کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

منم دوست عزیز همین مشکلو دارم. سرویسم پس پرداخته. ۱۰۰ گیگ خریدم ولی هیچ خبری ازش نیست. ۲۰۲۰ هم زنگ میزنم میگه باید زنگ بزنی واحد فروش.
    من واحد فروش هم زنگ زدم، گفتن پس پرداخت ترافیک باقیمانده نشون نمیده! :(
    پس باید همینطوری بدون اطلاع از اینکه چقد حجم مونده، اینترنت استفاده کنیم و امیدوار باشیم که سیستمشون رو درست کنن!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من خودم کشتم که خط از فیبر ببرم به مسی گفتن تنها راه اینه خط رو با یکی از همسایه ها تغییر بدیم ...
    دروغ گفته که جمع کردن بردن رو فیبر ... چون هیچ طرحی برای جمع آوری خط مسی ندارن و بخوان این کار بکن نمیگن چون خط رانژه بود تغییر ندادیم از رانژه در بیاد فیبر میشه! بخوان فیبر کنن کلا فیبر میکنن نمیصرفه که یکی یکی این کار بکنن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کجا میزنه حجممون چقدره و چقدر مونده؟

من تو گزارشات مصرف پیدا نمیکنم

الان 5 گیگ حجم اضافی هم خریدم

سرویس 2مگ up to 16mb هستم پس پرداخت

کلا تو پنل پیدا نمی کنم !!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی عکس بندازه ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من سرويس نامحدود دارم ١ مگ چه جوري ميشه وارد پنل كاربري بشم؟ نام كاربري و رمز عبور بايد چي وارد كنم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان من سرويس نامحدود دارم ١ مگ چه جوري ميشه وارد پنل كاربري بشم؟ نام كاربري و رمز عبور بايد چي وارد كنم.
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    نام کاربری شماره تلفن با کد شهر هست. رمز عبور هم رمز اتصال کانکشن PPPOE هست که داخل مودم وارد میکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •