1/8/92
کد خوردم واسه 05 کرمان
کسی اطلاعاتی داره از اونجا که راهنمایی کنه ؟
1/8/92
کد خوردم واسه 05 کرمان
کسی اطلاعاتی داره از اونجا که راهنمایی کنه ؟
کدتون از کجا پرسیدین؟
رشته و مدرکت چیه ؟
Last edited by iiiiiiiiii; 05-10-2013 at 12:21.
دوستان من پادگان اباده شیراز افتادم....میشه یکم در موردش برام توضیح بدید ؟؟
نظام وظیفه اصفهان
لیسانس صنایع
آقا میگن این 05 خیلی سخته بالاش عکسه ی خروسه که تخم گذاشته . عجب شانسی دارم من![]()
چون مدرک داری زیاد بهت سخت نمیگیرن. اما خوب سربازی و شهر غربت. سختی های خاص خودشو داره. بالاخره خونه نیست که. اما زیاد نگران نباش.
زیاد هم به فکر مرخصی نباش چون ممکنه ندن. مگر بند پ داشته باشی
امیدت بخدا باشه، بازهم خوبه ناجا یا مرزبانی یا مثلا یه منطقه سردسیر نیافتادی
یه جا خوندم بالای تابلوی سر در پادگان عجب شیر نوشته خر بیا، آدم برو!
سلام دوستان من پدرم 8 ماه از دوره سربازیشو تو منطقه جنگی بوده..کارت ایثار گری هم نداره..فقط یه کارت خدمت دوره احتیاط به جز اون کارت پایان خدمت اصلیشو داره..برا کسری میتونم اقدام کنم؟
کدوم پادگانش ؟
من آموزشی اونجا بودم.
به ما 8 روزی دادن برای اندازه کردن لباس و معمولا هم میدن حالا نه 8 روز حتما بدن 3 یا 4 روز احتمال زیاد میدن . آب لوله کشی نداره . آب اونجا از طریق یه سری منبع آب تامین میشه که آب از اون منبع میاد داخل لوله ها . آبش بیشتر به درد شست و شو میخوره تا خوردن . بیشتر سعی کن اونجا آب معدنی استفاده کنی تا دچار بیماری خاصی مثل اسهال نشی . تلفن هم آخر دوره ما آوردن 20 تایی فکر کنم نصب کردن . از نظر تلفن دیگه مشکلی نداره . شما رو فکر کنم خودشون روز اول مستقیم میبرن دم پادگان . احتیاج نیست خودت بلیط بگیری . ولی برای بعدا مثلا رفتی مرخصی خواستی برگردی راههای مختلفی داری : یکیش اینکه بری تهران از تهران بیای شهریار از شهریار بیای پرندک - دومیش اینکه بری تهران از تهران بری رباط کریم از رباط کریم بری پرندک - دوره ما بچه ها میگفتن از خود ترمینال آزادی ماشین برای پرندک هست حالا من نمیدونم هست یا نه . اگه ماشین اصفهان از اتوبان ساوه - تهران میاد میتونی به راننده بگی سر رباط کریم پیادت کنه که دیگه نخوای بری تهران از اونجا دوباره سوار ماشین شی بیای رباط .
رباط کریم و شهریار جفتشون ماشین برای پادگان دارن . شهریار باید بری پایانه از اونجا سوار ماشین های پادگان 02 بشی . رباط هم بپرسی ماشین های پرندک یا 33 23 کجا هستن بهت نشون میدن .![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)