اصلا 10 مگ نگیر . خودم 10 مگ دارم و بدجوری پشیمونم . سرعتم حتی از سرور های داخلی بالاتر از 300 کیلوبایت نمیره
وقتی هم زنگ زدم و مشکل رو گفتم بهونه بد بودن کیفیت خط رو پیش آوردن
سرعت سرور خارجی رو هم کلا محدود کردن به زور به 100 کیلوبایت میرسه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اصلا 10 مگ نگیر . خودم 10 مگ دارم و بدجوری پشیمونم . سرعتم حتی از سرور های داخلی بالاتر از 300 کیلوبایت نمیره
وقتی هم زنگ زدم و مشکل رو گفتم بهونه بد بودن کیفیت خط رو پیش آوردن
سرعت سرور خارجی رو هم کلا محدود کردن به زور به 100 کیلوبایت میرسه
تایید میشه !
سرعت در ساعات روز از سرور خارجی روی 100 الی 110 کیلوبایت محدود شده است ! پینگ از تمامی سرویس دهندگان ایران بدتر است، حتی از سرور داخلی !
سایر دوستان هم اگه همین مشکل رو دارند تایید کنند.
دوستان اینترنت آسیاتک سایت یوتیوب رو واسه من بدون فیلتر باز میکنه
البته حتما باید https بنویسمش
یعنی به این صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه شما هم باز میشه؟
من های وب دارم الان، باز شد....
واسه منم باز میشه.
حالا که چی؟ مگه جنایت جهانی صورت گرفته؟؟ فوقش امروزم باز بشه فردا باز نمیشه یه اختلال هست پیش میاد باز برمیگرده به قبل والا نمیدونم مردم ایران اینقدر بدبختن که بخاطر بعضی چیزای ریز اینقدر خوشحال میشن
وقتی که کشوری انقدر تو محدودیت باشه مخصوصا اینکه این هزینه ای که شرکتا میگیرن برای ارائه سرویس هاشون و اون طور که باید سرویس نمیدن .و تمام کارشون اینکه جیب مشترکاشونو خالی کنن وقتی به اشتباه براشون حداکثر 5 قیقه هم از محدودیت درشون بیارن خوشحال میشن.وقتی که مردم کشور از محدودیت زیادی برخوردار نباشه دیگه این چیزا بی اهمیت میشه و مردم هم انقدر خوشحال نمیشن که شما بیاین هم خودتون و هم مابقی مردم ایران رو بدبخت جلوه بدین.آره عزیز ما بدبخت خوشحال شدِی؟
انقدر توهین نکن این یه واقعیتی هست که مردم هم میدونن شما لازم نیست بگی.
پاک شود...............
اولا ما جزو همین بدبختهاییم پس اول به خودم توهین شده نه کسی اگر اینطور باشه که شما میگید
ثانیا همیشه ماها خواهان چیزی نیستیم و تا کسی تصمیم میگیره برامون همه جوره میپذیریم
امثالش : دیدم شخصی ایمیلی گذاشته بود در همین تایپک و از دوستان خواسته بود به وزیر کشور این متن رو ایمیل کنن در مورد محدودیت های اینترنتی از جمله شرکتهایی که سرعت رو به 8 تقسیم میکنن اما بعد از تماس و پی گیری گقتند فقط 12 نفر ایمیل را ارسال کرده اند و اگر این درخواست بصورت میلیونی انجام بشه صدرصد تصمیمی گرفته میشه برای درخواست مردم
پس این رو حتما بدونید که بدبختی از خودمون به خودمون برمیگیرده و این خوشحالی های ریز چیزی نیست که بخواد مطرح بشه بلکه باید یا درخواست های زیاد انجام بشه یا بدبختی رو همه بپذیرید و یا خوشحالی های ریز هم مطرح شدندش دردی و دوا نمیکنه.
حالا شما چرا داغ کردین نمیدونم!!
پس اگه همه میدونن ناراحتی هم نداره دوست من.
Last edited by amin885; 14-04-2014 at 10:32.
ممنون از پاسختون
اگه به این صورته که گفتید بدرد من نمیخوره (ماهی 84 هزارتومن بدم سروریس 10 مگ بگیرم که سرعتش انداره سرویس 512 باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)