تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1801 از 2365 اولاول ... 80113011701175117911797179817991800180118021803180418051811185119012301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,001 به 18,010 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    ورودتون رو به جمع دوستانه ما صمیمانه خیر مقدم عرض میکنم.
    بفرمائید ماشینتون چیه؟

سلام
    دوست عزیز اگر از نظر کیفیت صدا بخواهیم مقایسه 718 واقعا مردود خواهد شد.منتها شما که باصدای بیس بالا آشنا هستی ممکنه بیس E69 در نظر اول راضیتون نکنه.718 چون 10*7 اینچ هست و ووفر بزرگتری داره مسلما بیس با حجم بالاتری رو اجرا میکنه.
    من فکر میکنم شما دوجفت e69 اگر نصب کنید از نظر حجم صدا راضی خواهید شد. در غیر اینصورت پیشنهاد من به شما اگر از صدای 718 خسته شده اید 7158 جی وی سی هست.خیلی صدای بهتری نسبت به 718 داره.البته باید آمپ رو بریج بهش وصل کنید.قیمتش هم 227 تومن هست.
    E69 رو اگر خواستین 265 تومن براتون میگیرم.

سلام ممنونم لطف دارید
    هر دو تقریبا در یک سطح هستند.تفاوت خیلی جزعی دارن.
    یکی در THD آمپ 8401 هست که 0.08% هست و از 845 که 1% هست کمتره.
    دیگری هم فیلتر HPF آمپ 8401 هست که Variable هست بین 200-50Hz (در 845 روی فرکانس کات 80Hz فیکسه)
    دیگه چیز خاصی ندارن.
    ضمنا هر دو فکر کنم دیسکانت شدن.بعید میدونم آکبندشون باشه؟
    الان M846 و PS847 جاشون شرکت وارد کرده.

سلام اقا حمید گل. خیلی ممنون و تشکر. ماشین بنده ۲۰۶ هاچ بک تیپ ۵ هستش.
    Last edited by trasilverspeed; 07-06-2015 at 22:21.

2. این کاربر از trasilverspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان

من یه جفت 6995 با یک ساب لوله ای TS-WX305T پایونیر با آمپ 6604 بستم ...

دوتا سوال دارم!

1. این ساب رو شنیدم میسوزه ( از نصاب شنیدم - سرچ هم کردم یکی دو مورد دیدم! میگفتن اگر با آمپ قوی درایو بشه میسوزه! ) حالا این قضیه حقیقت داره؟!

2. میخوام یه جفت 6995 دیگه اضافه کنم یا شاید هلیکس که این آمپ رو وصل کنم به دو جفت باندا .. میخوام بدونم چه آمپی بگیرم برای ساب باکس؟ که نسوزه! (یه نصاب میگفت باید پایونیر بگیری)

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    206sd v8 مدل 90 با پخش فابریک موج نیکان دارم
    یک جفت باند Pioneer TS-1675 V2 دارم...آیا روی درهای جلو بصورت فابریک نصب میشه؟
    برای دربهای عقب اگه مدل Pioneer TS-R1350S بخرم خوبه؟توی ------- زده که به صورت فابریک روی درب عقب 206 نصب میشه.
    انتظارمم این هست که با همین پخش فابریک بهترین بیس و کیفیتو بگیرم.(در حد توان خودش)
    راستی روی تاقچه هم نمیخوام باند بزارم.

Last edited by hamidR15; 08-06-2015 at 00:07. دليل: ادیت شد خلاف قوانین

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون حمید اقا من اطلاعات تخصصی در رابطه با این چیزایی که گفتین ندارم اینایی که فرمودین به صورت امیانه مفهومش چیه؟
    شما که تبهر دارین بفرمایید کدوم از نظر شما بهتره؟
    سلام محمد جان.خواهش میکنم
    اگکر 8401 موجوده تهیه کنید.
    خیلی ممنونم جناب حمیدخان از توضیح دقیق و با حوصلتون
    دو دقیقه دیگم وقت بذاری راهنماییم کنی ممنونت میشم...

این کاپا 11 چطوره؟؟؟گرونتره اما ظاهرا خیلی با کیفیت تره درسته؟؟؟
    اما فقط فکرمیکنم چون آمپم 4604 ضعیفه نتونه صداشو خوب در بیاره و کاپا 11 عملا نسبت ب 718 الانم یا هلیکس69 فرق زیادی نداره با این آمپ نه؟؟؟یعنی خریدش با توجه ب آمپ ضعیفم پول دور ریختن باشه...

راستی میخام ساب هم بخرم ب زودی.از 1260 اینفینیتی خوشم اومده.قیمتش خوبه و خیلی خوشگله.ضعفی نداره آقا حمید؟؟؟فکرکنم ساب سبکیه.آمپم میتونه تکونش بده؟؟؟البته نه در حد آمپ مونو !!!
    یه سوال حاشیه ای ب عنوان سوال آخرم !
    راس میگن اگر ساب بخری چون بیس رو از روی باند برمیداری میندازی روی ساب کیفیت صدای باندت 2 برابر میشه؟؟؟!!!

سپاسگزارم آقا حمید
    سلام و خواهش میکنم.
    اتفاقا من شنیدم .11 برگشتیش زیاده و خیلی خوب از آب در نیومده بر عکس مدل قبلی.شما 7158 رو با بریج همین آمپ ببند ببین چه صدائی داره.
    1260 رو من خودم صداش رو نشنیدم یه سری تعریف میکنن یه سری هم میگن فقط ویبره میزنه و دقت نداره.ولی ساب ارزون همینه دیگه.
    زمانی که ساب ووفر میاد تو مدار از طریق فیلتر HPF فرکانس کات رو بالاتر میبرن و لذا صدای ووکال کمی بهتر میشه و فشار روی اسپیکر هم کاهش پیدا میکنه.البته من همیشه به دوستانی که میخوان ساب ووفر نصب کنند پیشنهاد کامپوننت خوب میدم به جای 9*6 یا 10*7
    سلام اقا حمید گل. خیلی ممنون و تشکر. ماشین بنده ۲۰۶ هاچ بک تیپ ۵ هستش.
    سلام ارادت دارم.
    با توجه به نوع خودرو بهترین انتخاب و استیج بندی برای شما یک جفت کامپوننت خوب برای درهای جلو که راحت هم نصب میشن+یه آمپلیفایر 4 کانال و یه ساب باکس 8 یا 10 داخل صندوق هست.
    اگر عجله ندارین صبر کنید تا دو ماه دیگه بار گلیدن/ماسیکونی برسه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سیستم SQLبراتون جمع میکنم به امید خدا
    اگر کار عجله ای هست بفرمائید تا پیشنهاد برند دیگه بدم خدمتتون.
    البته تا اونموقع اگر بتونید بودجه رو افزایش بدید که چه بهتر.
    سلام دوستان

من یه جفت 6995 با یک ساب لوله ای TS-WX305T پایونیر با آمپ 6604 بستم ...

دوتا سوال دارم!

1. این ساب رو شنیدم میسوزه ( از نصاب شنیدم - سرچ هم کردم یکی دو مورد دیدم! میگفتن اگر با آمپ قوی درایو بشه میسوزه! ) حالا این قضیه حقیقت داره؟!

2. میخوام یه جفت 6995 دیگه اضافه کنم یا شاید هلیکس که این آمپ رو وصل کنم به دو جفت باندا .. میخوام بدونم چه آمپی بگیرم برای ساب باکس؟ که نسوزه! (یه نصاب میگفت باید پایونیر بگیری)

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    این مدل رو من نشنیده بودم ولی هر اسپیکری اگر سیگنال کلیپ و دیستورت بهش وارد بشه میسوزه. بیخودی که نمیسوزه.حتما فشار نامتعارف روش آوردن و سوزاندنش.
    سلام دوستان
    206sd v8 مدل 90 با پخش فابریک موج نیکان دارم
    یک جفت باند Pioneer TS-1675 V2 دارم...آیا روی درهای جلو بصورت فابریک نصب میشه؟
    برای دربهای عقب اگه مدل Pioneer TS-R1350S بخرم خوبه؟توی ------- زده که به صورت فابریک روی درب عقب 206 نصب میشه.
    انتظارمم این هست که با همین پخش فابریک بهترین بیس و کیفیتو بگیرم.(در حد توان خودش)
    راستی روی تاقچه هم نمیخوام باند بزارم.

1675 اسپیکر خوبیه. اگر بتونید برای عقب هم 13ش رو بگیرید (نمیدونم شرکت میاره یا نه)خیلی بهتره

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    این مدل رو من نشنیده بودم ولی هر اسپیکری اگر سیگنال کلیپ و دیستورت بهش وارد بشه میسوزه. بیخودی که نمیسوزه.حتما فشار نامتعارف روش آوردن و سوزاندنش.
    آقا حمید نگفتید چه آمپی بگیرم

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام ارادت دارم.
    با توجه به نوع خودرو بهترین انتخاب و استیج بندی برای شما یک جفت کامپوننت خوب برای درهای جلو که راحت هم نصب میشن+یه آمپلیفایر 4 کانال و یه ساب باکس 8 یا 10 داخل صندوق هست.
    اگر عجله ندارین صبر کنید تا دو ماه دیگه بار گلیدن/ماسیکونی برسه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سیستم SQLبراتون جمع میکنم به امید خدا
    اگر کار عجله ای هست بفرمائید تا پیشنهاد برند دیگه بدم خدمتتون.
    البته تا اونموقع اگر بتونید بودجه رو افزایش بدید که چه بهتر.
    کوچیک شماییم.

حمید جان یعنی کلا باند رو داخل درب بذاریم؟ دیگه پشت باندی نذاریم؟ اگه باند هارو بذاریم توی طاقچه چی؟
    والا حقیقت فعلا سابش بمونه. یعنی تصمیم دارم که بذارم و حتما هم به سیستم اضافه میکنم ولی فعلا بخاطر یه مشکلی که وجود داره نذاریمش بهتره تا انشاالله یک ماه بعد که اون مورد هم اضافه کنیم بهش. راجب عجله هم والا این سر برج یعنی اوایل تیر دیگه حتما میبندم. اگه تا اون موقع اومده بود که اومده و چه خوب ولی اگه نیومده بود که چاره ای جز انتخاب برند دیگه نیستش.
    والا بودجه فعلا نهایت 3 میلیون تومن هستش. ماه بعد هم(اوایل خرداد) باز میتونم تا 3 میلیون دیگه اضافه کنم.(بدی حقوق گرفتن همینه که ماه به ماه میدن متاسفانه ) منظور این هستش که این ماه تا بودجه ی 3 میلیون تومن بگیریم، اگه بودجه به چیزیش نموند انشاالله ماه بعد بقیه چیزاشو میگیریم. سیستم برق کشی و این چیزا هم تا اونجایی که همین الآن خوندم باید بهتر بشه و...! دینام و باطری ماشین هم باید عوض شن یا فقط سیم ها؟ چون بنده اولین سیستمی هست که قراره بگیرم و در این موارد اطلاعات 0 هستش دیگه خلاصه آقا حمید جان این همه پول قراره خرج بکنیم چیز خوب و درست حسابی می خوام. بخاطر دویست سیصد هزار تومن دوست ندارم جنس بد یا ضعیفی رو بردارم. اگه بودجه تونست جوابگوی سه قطعش باشه ایرادی نداره بقیش رو ماه بعدی انشاالله نصب میکنیم. تا حالا هم با این اطلاعاتی که من دارم و خیلی خیلی کمه دوتا یا چهارتا باند ببندیم + یدونه آمپلی و یک جای یک یا دو ساب هم در نظر گرفته بشه که انشاالله توی مرداد یا شهریور نصبش کنم. پخش که مشکلی نداره و جوابگوی یک سیستم خوب هستش؟ یا اون هم باید تعویض بشه؟ چون یکی از دوستان عاشق پخش بنده شدن و اگه لازمه که تعویضش کنم یعنی جوابگوی کار نیست بگید که بهش بفروشم و یک پخش دیگه خریداری کنم. دیگه جزئیات جنس ها و بقیه چیزای دیگه ای که لازمه به دست شما خیلی ممنون که پاسخگوی همه عزیزان هستید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید ممنونم ازتون...
    3 تا سوال کوچیک دیگم دارم لطفا جواب بدین ک ب نتیجه برسم واس خرید :

با توجه ب توضیحاتتون و آمپم4604 ب نظرتون در نهایت بین 7158 و هلیکس69 کدوم رو انتخاب کنم اگر اولویت فقط کیفیت و شفافیت صدا باشه؟؟؟چون بیس با خرید ساب جبران میشه...
    بین 69 و 7158 کدوم تو ولوم های خیلی بالا درهم ریزی صداشون کمتره؟؟؟

این e69 ظاهرا 50 واته...کم نیس صداش؟؟؟ ماشین111

راستی نگفتین این آمپ ضعیفم میتوه سابی رو تکون بده؟؟؟سبکترین و بهترین سابی ک میتونم بخرم زیر 200تومن ب نظز شما چیه؟؟؟بیس نرم میخام...

بازم یه دنیا ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

1675 اسپیکر خوبیه. اگر بتونید برای عقب هم 13ش رو بگیرید (نمیدونم شرکت میاره یا نه)خیلی بهتره
    ممنون ولی 1675 که 13 سانتی نداره...13 سانتی مناسب برای درب عقب چه مدلی بگیرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام و درود. دوستان عزیز من تازه واردم و می خوام یک سیستم ببندم روی ماشینم. اما اطلاعات کافی و دقیقی ندارم که چه چیزی خوبه و چه چیزی بد.

اول از همه سیستم پخشم پایونیر DEH-X9650BT هستش. یک جفت باند و یا دو جفت باند و یک آمپلی می خوام ببندم. کیفیت و بیس صدا هم برام مهم هستش. هزینه هم تا 3 تومن میتونم بپردازم.
    یه چیز فوق العاده می خوام توی باند و آمپلی. برای آمپلی هم اینو در نظر بگیرید که احتمالا یک ساب هم ببندم. فعلا ساب رو بی خیال شدم تا ببینم چجوری از آب در میاد باند ها. یکی میگه 6975 خوبه یکی میگه E69X خوبه و هر کسی چیزی میگه و این باعث گیح شدن بنده و امثال من میشه. لذا خواهشمند هستم از استاد های بزرگوار اینجا یه راهنمایی کنن که دقیقا چی ببندم که بهترین کیفیت و بهترین بیس رو بتونم داشته باشم.
    دوست عزیز اول از همه راجب هدیونیت شما که 9650 هست بگم برخلاف مدل پایین تر آن که پنل برقی هست منظورم 9450 هست بسیار هدیونیت ارزنده ای هست البته بدرد سیستم های کیفیتی زیاد نمیخوره و معمولا مورد استفاده قرار نمیگرد ولی برای سیستم های تلفیقی و قدرتی میشه استفاده کرد
    پیشنهاد بنده فعلا پخش را تعویض نفرمایید تا سیستم را ببندید اگر از خروجی صدا راضی نبودید اونوقت بهتون پیشنهاد میکنم بیایید سمت هدیونیت های حرفه ای آلپاین
    سه میلیون بودجه در حال حاضر دارید میتونید از محصولات با کیفیتی بهتره ببرید
    زیاد هرگز عجله نکنید
    محصولات گلیدن که حمید آقا پیشنهاد کردن بسیار با کیفیت هستند و مخصوصا ساب

14. 2 کاربر از Die_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •