محدود هست دیگه!!!! ؟![]()
دوستان وضعیت اندیشه 256 نامحدود خط 7 لطفا تست بذارید
باسپاس![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
محدود هست دیگه!!!! ؟![]()
دوستان وضعیت اندیشه 256 نامحدود خط 7 لطفا تست بذارید
باسپاس![]()
آخه تو روز این سرعت به چه درد می خوره وقتی شب ها سرعت رو میارن رو 16، فقط می خوان روزا حجم کم بشه دوباره حجم بخری!
دوستان یک سوال سرویس های حجمی مخابرات دانلود شبانشون از ساعت چند تا چنده سرعت دانلود چنده 512 نامحدود دارم 10 روز اول سرعت بین 60 تا 70 بود الان پکیدهامده رو 5 kb لعنت به این ضحی کیش
عوضیا از اول هم میپرسی ازشون نمیگن نامحدودا اینجورین پشتیبانیشون هم که تو باقالیاست من یک سالی هست اومدم
گیلان تهران بودم انصافا مخابرات تهران پینگ و سرعت دانلودش مناسب بود الان هم سرویس 512 تهران سرعت dl بین 60 تا 70 هست نه فقط تهران اکثر استان ها این مخابرات گیلان چرا اینجوریه دوستان رشتی یک حرکتی برای این ضحی کیش بزنید
من که امروز های وب ثبتنام کردم. 256 محدود
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
مرکز چند ؟
من امروز اینترنتی تمدید کردم سرویس 512 گرفتم با 6 گیگ ترافیک بعدش رفتم توی سایت اندیشه دیدم اونجا نوشته حجم ultimate
وقتی روی دانلود میذارم سرعت 40 کیلوبیته
ماه پیش نامحدود 256 داشتم سرعتش 55 کیلو بیت بود این ماه محدود گرفتم اما نمیدونم چرا اونجا ultimate نوشته و سرعتش چرا اینقدر پایینه
میخواستم از دوستان گرامی بپرسم برای شما تا حالا همچین مشکلی پیش اومده که محدود بگیرین بعد حجمشو بزنه ultimate ؟؟؟؟
معمولا محدود سرعتش بالاس نباید اینقدر کم باشه انگاری همون 256 نامحدوده هیچ فرقی با اون نمیکنه
من باید چیکار کنم دوستان ؟
در مورد ساعت شبانه مخابرات 2020 از 2 هست تا 6.
در مورد ضحی کیش هم داریم پیگیری می کنیم.
سرعت هایی که گذاشتید کیلوبایت هست. شما اول بگید که Data Rate رو، رو چند گذاشتن. تو مودم وارد بشید اونجا Data Rate رو نوشته.
ببخشید من زیاد وارد نیستم
دقیقا کدوم قسمت مودم data rate هست ؟
مدل مودم شما چیه؟ بعد از ورود به مودم باید گزینه ای به نام Status باشه.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)