تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1801 از 2376 اولاول ... 80113011701175117911797179817991800180118021803180418051811185119012301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,001 به 18,010 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

احتمال غیبت کریمی و باقری‌ها در دربی

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس از احتمال غیبت علی کریمی و نبی ا... باقری ها در دربی شصت و ششم خبر داد.
    فرید زرینه اظهار داشت: علی کریمی دچار درد بسیار شدیدی از ناحیه کمر شده است. او را با توجه به شرایط حساس تیم تحت درمان قرار می دهیم اما احتمال دارد به بازی مقابل استقلال نرسد.
    زرینه ادامه داد: نبی ا... باقری ها نیز دچار خونریزی از ناحیه عضله شده است و ما مطمئن نیستم که درمان او چقدر طول می کشد. بعدازظهر امروز از دست باقری ها mri می گیریم و فردا میزان مصدومیتش مشخص می شود. احتمال دارد باقری ها به دربی نرسد.
    زرینه درباره محسن خلیلی گفت: خلیلی از نظر من آماده است و می تواند برای پرسپولیس در دربی به میدان برود.
    دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال روز جمعه ۲۵ بهمن در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من دیگه کم میام پی سی ورد
    ولی بازی اس اس با پرسپولیـــس را پیش بینی میکنم
    تا دوباره بیام لیگ برتر

استقلال 4 - 0 پرسپو لیـــس

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

نوشته شده توسط alireza001199

اقا شاهین به تاپیک خودتون خوش اومدی
    مرسی علیرضا جان تاپیک رو که دیدم واقعا برای این تاپیک خیلی زحمت کشیدی ازت تشکر میکنم

نوشته شده توسط unartig
    خواهش میکنم شاهین جان راستش چندتاازپستای قدیمیتونو دیدم وتعجب کردم چراتوتاپیک نیستید
    راستش اونی جان به خاطره یه سری از مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم اینجا بیام ولی الان خیلی خوشحالم که دوباره به جمع شما دوستای گلم برگشتم

نوشته شده توسط r4pbr4p
    شاهین جون خوش اومدی
    ممنون دوست عزیزم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

والیبال به خاطر برف

استقلالی ها امروز صبح والیبال بازی کردند.بارش برف سنگين كه صبح امروز به طور كل برنامه تمريني استقلال را به هم ريخت و بازيكنان مجبور شدند تمرينات خود را در سالن‌هاي آكادمي مجموعه انقلاب برگزار كنند. به طوريكه با نظر كادر فني استقلالي‌ها پس از گرم كردن به سراغ واليبال رفتند و در قالب دو تيم برابر يكديگر صف‌آرايي كردند. امير قلعه‌نويي، اميد طيري، فابيو جان‌واريو، بيژن كوشكي و مهدي اميرآبادي در يك سمت و حميد بابازاده، محمود فكري، هادي شكوري، پژمان منتظري و علي عليزاده در سمت ديگر قرار گرفتند كه در نهايت تيم قلعه‌نويي و طيري توانست با حساب 2 بر 1 از سد تيم بابازاده و فكري بگذرد تا در آستانه ديدار حساس استقلال و پرسپوليس بازيكنان استقلال تمريني مفرح و شادابي را انجام دهند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آشتیانی : قصد نداریم به تیمی ترحم کنیم

مدیر عامل استقلال دیشب در برنامه ورزش از نگاه دو درباره تمدید قرارداد با قلعه نویی تاکید کرد که او میتواند فرگوسن استقلال باشد.قسمتی از صحبت های واعظی آشتیانی را در این گزارش عنوان شده است .

"ما يك باشگاه حرفه‌اي هستيم. با سازوكاري حرفه‌اي. من از همان اول نيز مخالف مذاكره با عنايتي بودم. چرا كه او با النصر قرارداد دارد و اين خلاف قوانين حرفه‌اي فوتبال در سراسر دنياست. برخي آقاياني كه مديراني مانند من را حرفه‌اي نمي‌دانند، بايد بدانند كه اين موضوع در تمام كشورهاي صاحب سبك فوتبال رعايت مي‌شود." اين صحبت‌هاي واعظي آشتياني مديرعامل استقلال در مورد احتمال حضور رضا عنايتي در برنامه تلويزيوني ورزشي از نگاه دو بود.

رضا عنايتي كه در آستانه رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي آسيا براي حضور در استقلال و همراهي اين تيم با مشكل رضايتنامه مواجه است گفته مي‌شود براي دريافت رضايتنامه خود مي‌بايست مبلغ 150 هزار دلار به باشگاه النصر پرداخت كند. مساله‌اي حضور بهترين گلزن ليگ برتر ايران را در استقلال در ابهام قرار داده است.

قلعه نویی ، فرگوسن استقلال

همچنین مدیر عامل باشگاه استقلال درباره تمدید قرارداد با امیر قلعه نویی گفت: «بارها گفته‌ام كه قلعه‌نويي جزئي از خانواده استقلال است و او همواره مربي ايده‌آل من محسوب‌ مي‌شود. حتي چند وقت پيش در جلسه‌اي به او گفتم كه مي‌تواند فرگوسن استقلال باشد. در واقع با شرايط فعلي و ذهنيت مثبتي كه در هر دوي ما وجود دارد به آينده استقلال بسيار خوشبين هستم.»

زمين كمپ متعلق به باشگاه نيست

عدم جذب اسپانسر توسط مسوولان استقلال، باعث شده تا روند ساخت كمپ اين باشگاه به كندي صورت پذيرد. در حالي كه در ماه‌هاي اخير همواره بحث احداث كمپ باشگاه استقلال، يكي از دغدغه‌هاي مسوولين اين باشگاه پرهوادار تبديل شده، واعظ آشتياني ميهمان برنامه تلويزيوني ورزشي از نگاه دو، سعي كرد تا با توضيحات خود شبهاتي را كه در اين باره وجود داشت برطرف كند. «همانطور كه قبلاً نيز اشاره شد، زمين كمپ متعلق به استقلال نيست و قرار است اين پروژه با سرمايه‌گذاري سازمان تربيت بدني و با نظارت باشگاه استقلال براي استقلال ساخته شود»

ماجرا از اين قرار بود كه در سال 1378 طي قراردادي به مدت 3 سال، يك قطعه زمين به مساحت 36400متر مربع به باشگاه استقلال اجاره داده شد كه اين قرارداد بين سازمان تربيت بدني و فتح‌الله‌زاده مديرعامل وقت استقلال به امضا رسيده بود. در بند 9 اين قرارداد قيد شده بود كه اجراي اين طرح ظرف 24 ماه به پايان برسد، كه پس از پايان اين قرارداد تا تاريخ 1/11/1381 هيچگونه ساخت و سازي توسط مديران سابق استقلال در اين زمين صورت نگرفته بود. اما با تغيير و تحولات مديريتي در باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال، مديريت جديد تلاش كرد تا با جذب سرمايه‌گذران مختلف اين مجموعه را مورد بهره‌برداري قرار دهد. اما از آنجائيكه مالكيت اين زمين متعلق به سازمان تربيت بدني است سرمايه‌گذاري حاضر نيست تا در اين پروژه به ياري باشگاه استقلال بشتابد، چرا كه اين زمين را متعلق به باشگاه استقلال نمي‌دانند. هر چند مسوولان استقلال درصدد هستند تا با توافق با مسوولان سازمان تربيت بدني نسبت به واگذاري اين زمين به باشگاه اين مساله را حل و فصل كنند، اما تا اين لحظه قدم مثبتي در اين زمينه برداشته نشده است.

قصد نداريم به تيمي ترحم كنيم

اما واعظي آشتياني مديرعامل استقلال كه تيمش اين روزها صدرنشين بلامنازع ليگ برتر محسوب مي‌شود، در مورد داربی تهران گفت: «قطعاً تيمي كه به فرامين كادرفني خود بهتر عمل كند مي‌تواند برنده اين ديدار پرهيجان و جذاب باشد. تمركز تيمي و استفاده از موقعيت‌ها عناصر ديگري هستند كه مي‌توانند نقش به سزايي در كسب نتيجه مطلوب براي هر يك از تيم‌ها ايفا كنند.»

مديرعامل استقلال در مورد وضعيت فعلي استقلال و نتايج قاطعانه اين تيم برابر رقبا نیز تاکید کرد :«در واقع اين نتايج حاكي از قدرت و توانائي بازيكنان و كادرفني استقلال دارد. از اين رو در تمامي مسابقات با قدرت كامل ظاهر مي‌شويم و قصد نداريم به تيمي ترحم كنيم.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه نویی: وینگادا نیمکت پرسپولیس را پرقدرت می کند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: با توجه به تجارب بالا در آسیا وینگادا نیمکت پرسپولیس را پرقدرت می کند.
    امیر قلعه نویی اظهار داشت: باید از زحمات پیروانی تقدیر کرد. من یک سال با او کار کردم و می دانم که فرد با اراده و تحصیلکرده ای است و تفکرات کاملا حرفه ای دارد.
    وی افزود: به باشگاه پرسپولیس تبریک می گویم. وینگادا مربی با تجربه و با دانشی است. او به خوبی حریفان آسیایی را می شناسد و این یک نقطه مثبت برای پرسپولیس است.
    وی ادامه داد: دربی همیشه حساسیت خاص خودش را دارد. من فقط به فکر تیم خودم هستم. به تیم خودم و بازیکنانم اعتماد دارم و مطمئن هستم آنها در زمین حرف های زیادی برای گفتن دارند.
    قلعه نویی خاطر نشان کرد: از هواداران دو تیم خواهش می کنم با حفظ شئونات به فکر تشویق تیم خود باشند. مطمئن باشید بازی زیبایی را هر دو تیم به نمایش خواهند گذاشت.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واعظ اشتیانی الان تو برنامه رخصت در شبکه 3 داره در مورد خصوصی سازی حرف میزنه.

این بازی تیم ملی معضلی شده فقط خدا کنه قبل دربی مصدوم ندیدیم.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

جوانان استقلال هم صدر نشین هستند
    تیم جوانان استقلال همچنان به صدرنشینی خود در لیگ باشگاههای تهران ادامه می دهد.تيم جوانان استقلال، روز جمعه و در هفته دهم رقابت‌هاي ليگ جوانان استان تهران، موفق شد تا با گل‌هاي يعقوب كريمي، مجتبي محبوب‌مجاز و احسان پيرهادي با حساب 3 بر يك از سد تيم نفت بگذرد تا با 26 امتياز، همانند تيم بزرگسالان اين باشگاه در صدر جدول گروه خود تكيه زند.
    پس از استقلال كه فصل جاري تحت هدايت آرش لب‌جويي توانسته نتايج قابل قبولي به دست آورد، تيم نفت با 22 امتياز در رده دوم قرار گرفته است.
    تيم نوجوانان استقلال نيز در پيكار اين هفته خود با نتيجه قاطع 5 بر 2 بر راه‌آهن ديگر تيم قدر تهراني چيره شد تا نوجوانان اين باشگاه نيز حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشند.

ماشالا جوانان و نوجوانان هم دارن میترکونن
    برای استقلال فرقی نداره کدوم رده یا با چه سنی پیشکسوتامون که قهرمان 4 جانبه شدن اینم از جوانان و نوجوانان
    تیم بزرگسلانم که دیگه کولاک

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لطفاً موفقیت های استقلال را کم اهمیت جلوه ندهید

پیشرفت استقلال در این فصل قابل باور نیست اما وقتی دلایل این پیشرفت را بررسی می کنیم، به غیر عادی نبودن نتایج استقلال پی خواهیم برد.مدیرعامل و هیئت مدیره استقلال به دور از تنش و حاشیه تیمشان را هدایت می کنید. به هیئت مدیره رقیب استقلال نگاه کنید....
    پیشرفت استقلال در این فصل قابل باور نیست اما وقتی دلایل این پیشرفت را بررسی می کنیم، به غیر عادی نبودن نتایج استقلال پی خواهیم برد.
    مدیرعامل و هیئت مدیره استقلال به دور از تنش و حاشیه تیمشان را هدایت می کنید. به هیئت مدیره رقیب استقلال نگاه کنید، چقدر حاشیه و جار و جنجال وجود دارد اما استقلالی ها هم قسم شده اند با کار بیشتر تیمشان را به سمت قهرمانی هدایت کنند. عمل در هیئت مدیره استقلال بیشتر از وعده وعید به چشم می آید.امیر قلعه نویی، سرمربی استقلال نیز دیگر آن مربی جوان و کم تجربه نیست و به لطف چند سال حضور در لیگ برتر و تیم ملی ایران به خوبی با شرایط فوتبال ایران آشنا شده است و مصاحبه های اخیر او در توجیه بازیکنان استقلال برای دست کم نگرفتن حریفان و قهرمانی زود هنگام در لیگ برتر نشان از تجربه بالای او دارد. بازیکنان استقلال نیز در این فصل به لطف کادر فنی در شرایط خوبی به سر می برند و دعوت 5 بازیکن استقلال به تیم ملی بر عملکرد خوب بازیکنان آبی پوش صحه می گذارد.
    اما امروز در یکی از نشریات پر تیراژ ایران مطلبی به نقل از یکی از بازیکنان سابق استقلال(بدون اشاره به نام این بازیکن) در مورد استفاده استقلال از جادوگر برای کسب نتیجه چاپ شده است.
    «جادوگر» واژه ای است که این روزها زیاد در فوتبال ایران به گوش می رسد. " برق شیراز را یک جادوگر طلسم کرده است. " " ابومسلم با جادوگر 4 برد متوالی بدست آورد. " " تیم ملی جادوگر استخدام کرد. " و...
    واقعاً چرا باید با مطرح کردن این بحث های خرافاتی که هیچ پایه و اساسی ندارند عملکرد تیم ها را زیر سوال ببریم؟ یعنی بارسلونا که دو فصل در قهرمانی لالیگا ناکام بود و امسال با بازی های شگفت انگیز خود در حال شکستن همه رکوردهاست، از جادوگر استفاده کرده است؟!
    مجموعه استقلال فصل گذشته اشتباهاتی داشت،. از هیئت مدیره با آن مصاحبه های کذایی بگیرید تا اشتباهات کادر فنی و بازیکنان که همه این عوامل دست به دست هم داد تا استقلال عملکرد ضعیفی از خود بر جای بگذارد اما همان طور که در بالا اشاره کردم امسال کل مجموعه استقلال خوب کار کرده است و حالا نتیجه آن را می بینند، اگر با این شرایط آبی پوشان پایتخت نتیجه نمی گرفتند جای تعجب داشت. لطفاً موفقیت های استقلال را کم اهمیت جلوه ندهید که مردم همه چیز را به خوبی می فهمند...

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سوالهائی در رابطه با تیم فوتبال استقلال تهران/ چه کسی می تواند بولدوزور آبی را متوقف کند؟!

تیم استقلال در 25 بازی لیگ خو د صاحب شانزدهمین بر د شد. معدل گل زده 60 گل در 25 بازی و تنها 26 گل خورده در همین تعداد بازی و حضور آرش بر هانی با 18 گل در صدر گل زنهای لیگ از این تیم یك كارنامه فوق العاده ای گذاشته است و بی اغراق نیست كه به این تیم می تو ان لقب بو لدوزر آبی داد. بو لدوز آبی تیمی است كه می تو اند هم در ایران و هم در آسیا آقائی كند فو تبال شناور و همراه با سر عت و انگیز ه فراو ان مردان آبی از این تیم یك تیم رو یائی ساخته است و شاید اظهار نظر مزدك میرزائی گزارشگر بازی روز گذ شته استقلال كه اعلام می كرد استقلال مدل 87 را سالها طر فداران استقلال از یاد نخو اهند بر د چندان عجیب نباشد اما همین استقلال زیبای 87 هم می تو اند سو الهای را به ذهن طر فداران فو تبال ایران كه به این تیم بعنو ان یكی از نمایندگانشان در جام باشگاههای آسیا می نگرند داشته باشد سو الهائی كه در مورد این استقلال می تو ان مطرح باشد این است

1/در روز هائی كه استقلال این گو نه ز یبا و منطقی و شجاع و بی حاشیه بازی می كند اختلافهای مدیر عامل و سر مر بی این تیم چه دلیلی می تو اند داشته باشد ؟ در چند روز گذ شته صحبت از جدائی قلعه نو ئی از تیم استقلال در سال آینده بو د و امروز هم بحث داغ اسپانسر استقلال و عدم استفاده از مارك این اسپانسر در البسه سر مر بی مطرح است آیا باید در این رو ز های پرشكوه آبی این گونه به دنبال كسب غنایم بود ؟آیا حدیث " من " و نه " ما" شدن باز هم در استقلال این رو ز ها باید ادامه یابد؟

2/ استقلال یك تیم پر مایه در سمت راست خو د دارد نفو ذهای بی توقف خسرو حیدری از جناح راست این تیم كه با هماهنگی مردانی چو ن جان و اریو و جباری صورت می گیرد در این جناح استقلال را یك تیم رو یائی كرده است اما در سمت چپ این تیم هنوز مشكلاتی و جو د دارد كه بر احتی می تو ان آن را حل كرد؟ استقلال در جناح چپ از مردان متفاو تی بهره می گیرد بیگ زاده و امیر آبادی و منیعی سه مهره استقلال در جناح چپ بوده اند اما عدم حضور فر دی ثابت چو ن جناح راست ( حیدری ) در سمت چپ استقلال را دچار عدم توازن در دو جناح كرده است استقلال اگر بخو اهد در آسیا چو ن این بلدوزر آبی عمل كند نیاز به ثبات در جناح چپ دارد

3/ در لیست انتخابی تیم ملی یك بد سلیقگی كامل را در جناح راست شاهد هستیم .علی دائی در لیست تازه خو د قلم قرمز بر نام خسرو حیدری كشیده و كاظمی را بجای او به تیم ملی دعو ت كرده گو ئی او می خو استه به نو عی اعلام كند كه از تعداد بازیكنان صدر نشین بلامنازع لیگ در لیست تیم ملی نمی خو اهد كم كند اما می پرسیم به چه دلیل خسرو حیدری كه در حال حاضر بهترین دفاع راست ایران می تو اند باشد صر ف نظر می شو د و دل به كعبی و غلام نژادی در سمت راست می دهند كه هر دو در تیمهای باشگاهی خو د او ضاع مساعدی ندارند ؟عذر كعبی را در سایپا خو استه اند آیا این مخالفت مایلی كهن با كعبی دلیل محبو بیت او در نزد دائی شده است ؟آیا این دعوای شخصی مایلی كهن و دائی باید به حذف حیدری انجامد ؟ تیم ملی به چه دلیل از حیدری گذر می كند؟سوال بعدی این است حسین كاظمی به چه دلیلی به تیم ملی دعو ت شده است ؟همه می دانیم او یكی از بهترینهای استقلال در هفته های اخیر است اما با حضور مردانی چو ن نكو نام و باقری و شجاعی بازی به او خو اهد ر سید؟آیا دعوت از كاظمی در قبل از بازی داربی به تیم ملی و عدم استفاده از او در رو حیه اش تاثیر نخو اهد داشت ؟آیا این خط كشیدن بی تو جیه دائی بر روی نام حیدری ادامه دعو ای او با قلعه نو ئی نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •