تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1801 از 2014 اولاول ... 8011301170117511791179717981799180018011802180318041805181118511901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,001 به 18,010 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh_sib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    8Mile Road

پيش فرض

اخه چه زیطی داره مگه هر کی چند تا بازی برد باید تا اخرش هم ببره ؟
    بعد از بازی با پیروزی ما 6 تا امتیاز از ذوب جلو بودیمو قبل از بازی با پیروزی تیما رو با اختلاف می بردیم اما اومدیم از فجر 4 تا خوردیم این اتفاق هم برای ذوب اهن تکرار شد
    اخه چه زیطی داره مگه هر کی چند تا بازی برد باید تا اخرش هم ببره ؟
    نه ولی اگه تیمی که یه بازیرو مساوی کنه مزد زحمتاشو میگیره و قهرمان میشه نمیاد اینجوری بازی کنه...

تو هم بودی دقیقه 60 بهترین گلزنه تیمتو عوض نمیکردی که ابراهیم زاده کرد.

اما اومدیم از فجر 4 تا خوردیم
    اینم از شاهکارهای قهرمانه لیگه....

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

اولا ببخشيد که اينجا پست زدم..(.البته اين مطلب بيشتر در مورد پرسپوليسه)

اين مطلب رو هم از اونجايي مي نويسم که يه سري از دوستان به استقلال اتهام تباني مي زنند
    من هدفم از اين پست کل کل نيست فقط از همه ميخوام اين مطلب رو تا اخر بخونن و بعد يه جواب منطقي بدن ...در ضمن لطفا منطقي جواب بدين و از روي احساس جواب ندين...

خب ليگ پارسال رو که همه يادتون هست ديگه ايشال..ه...!!! پرسپوليس پارسال قهرمان شد با 6 امتيازي که فيفا ازش کم کرد (نه سازمان ليگ ...که مسئول هاي فدراسيون هم کلي زور زدن اين امتياز کم نشه)
    توي همون ليگ بازي پرسپوليس و سپاهان که توي اصفهان بود سپاهان باز ي2 به 1 مي بره و بعد يه نارنجک به يه سرباز مي خوره و اون يه چشمش کور ميشه و بعدش اون حکم عجيب کميته انظباتي صادر ميشه و از سپاهان 5 امتياز..!!! کم ميشه و اين تيم سه ماه بازي هاش توي شهر بيطرف بدون تماشاگر ..!!! برگذار ميشه ...حالا اينجا سوال اينه که 1.تيمي که ميبره واسه چي ديگه بايد شورش ..!! کنه و نارنجک پرت کنه توي صورت اون سرباز 2.کجاي دنيا ديديد که يعد يه همچين اتفاقي يه همچين رايي صادر بشه
    اگه اين طوري بود بعد بازي ايران وژاپن که 5 نفر مردن ايران بايد ازش 50 امتياز کم ميشد.... حکم بعدي يعني بازي بدون تماشاگر اونم توي يه شهر بي طرف ديگه چه صيغه ايه اين يعني مثلا سپاهان بازي خونگيش توي مشهده و بايد از اصفهان پاشه بره مشهد و مثلا اگه بازي يعد توي اهواز باشه بايد پاشه بره اصفهان و بعد از اون جا بره اهواز (ببينيد چه فشار به تيمي مياد که علاوه بر ليگ توي جام باشگاه ها هم بازي داره)

و حالا مورد اخر بازيه اخر ليگه و اون وقت هاي عجيب اضافي ...اگه يادتون باشه بازيه ايران و استراليا توي ملبورن که 8 دقيقه وقت اضافه داشت فقط 6 7 دقيقه واسه درست کردن تور وقت تلف شد و بماند رو زمين افتادن بازيکناهاي ما و... ولي داور فقط 8 دقيقه وقت اضافه گرفت ...ولي توي اين بازي که هيچ اتفاق عجيبي هم نيافتاد داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفت...!!!

حالا خودتون مقايسه کنيد استقلال اين فصل با کي تباني کرد ...با پيامي که با يه گل توي ليگ ميموند يا با ذوب اهني که با يه مساوي قهرمان ميشد...(يا شايدم با کل ليگ ...که همشون 4 5تا گل بخورن...)

حالا قضاوت با خودتون......خوشحال ميشم نظرات منطقي دوستان رو هم بشنوم

من قبلا هم گفتم ...من از قهرماني پارسال پرسپوليس ناراحت نشدم (حداقل از اينکه سپاهان نشد بيشتر حال کردم) من فقط وقتي ناراحت ميشم که تيم(استقلال) خودم قهرمان نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno_magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

*تا وقتی اینجا در مورد استقلال نوشته میشه ؛ به خودم حق میدم بدون توهین حرفم رو بزنم.فقط به آقایان ( و خانومهای) مدیر مربوطه که تشخیص بدن پست من در حد پاک شدن هست یا نه...
    *دوستانی که هلهله پارسال رو میگن(که ما ندیدیم ) تو گوشهاتون پنبه گذاشتین تو خونه نشستین...من زلزله رو دیشب تو جهانشهر کرج دیدم ؛ صدای هلهله ی دوستانم در پارک ملت و میدان ونک را نیز شنیدم...پنبه رو در بیار از گوشت دوست من...
    *خوشم میاد نه تو آسیا نه تو لیگ برتر نه تو جام حذفی کسی از سابقه ی دو تیم صحبت نمی کنه...وگرنه چی میشد.
    *تیم پرطرفدار...تماشاچیان انگشت شمار خود را دریاب!!!به رهگذری که داره از ورزشگاه رد میشه میره تو دست دستی که تماشاچی نمی گن...
    *بازم میگم...تا وقتی حرف قهرمانی استقلال و بوی اون هست ؛ من اینجا پست میدم.بودار هست...معلومه...بوی سوخته ی بعضی ها ....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

از تمامی دوستان پرسپولیسی می خوام به این بحث ها پایان بدن شاید دوستان استقلالی تاپیک رو ترک کنن

به نظر من هر کسی می تونه هر جایی پست بده ولی ایجاد جنجال و کل کل یه بحث دیگه است که انگار دوباره متالیکا جان شروع کرده

و احتمالا تا دو سه ساعت دیگه پست من رو نقل قول می کنه که شما دارید فلان می کنید و...

دوستان دارن درباره استقلال نظر شخصی خودشون رو میدن و توهینی نمی کنن و احتیاج به جواب هم ندارن چون سوالی نپرسیدن

و نظر دوستان استقلالی رو هم نمی خواهیم بشنویم

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خيلي جالبه خودشون ميان بحث ميكنن بعد دوباره نفر بعدي مياد ميگه تا اينجا بحث استقلال هستش منم ميام اينجا پست ميدم !!!
    دوباره يه استقلالي ديگه مياد و ادامه ي داستان ... خيلي شاد و مفرح شديم از پست هاي شما در تاپيكمون ...

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

نه ولی اگه تیمی که یه بازیرو مساوی کنه مزد زحمتاشو میگیره و قهرمان میشه نمیاد اینجوری بازی کنه...

تو هم بودی دقیقه 60 بهترین گلزنه تیمتو عوض نمیکردی که ابراهیم زاده کرد.

اینم از شاهکارهای قهرمانه لیگه....
    ممنون میشم سنت رو یگی
    اخه نمیدونم قد میده یا نه که سال اول لیگ برتر رو به یاد بیاری !!!!
    اون سال استقلال تنها به یه مساوی اونم جلوی کی ملوان نیاز داشت که نتونست مساوی بگیره
    وقتی ببینی بازیکنت از جون مایه نمیزاره میکشیش بیرون مگه مورینیو نبود بازی با رم 90 دقیقه بهترین بازیکن و گلزنش رو یعنی ابراهیموویچ رو رو نیمکت نشوند ؟؟؟

دوستان سعی کنن منطقی باشن یا اگه نمیتونن نیان قهرمانی رو بودار فرض کنن
    اگه استقلال می خواست تبانی کنه که به قول یکی از بچه ها تو 6 دوره که مدعی بوده تا هفته های اخر حداقل 3 تاش رو میگرفت

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا اينجا سوال اينه که 1.تيمي که ميبره واسه چي ديگه بايد شورش ..!! کنه و نارنجک پرت کنه توي صورت اون سرباز 2.کجاي دنيا ديديد که يعد يه همچين اتفاقي يه همچين رايي صادر بشه
    علی خان این اتفاق قبل از شروع بازی اتفاق افتاده بود
    توی 90 هم این مسئله رو گفتن

داره خودمونی میشه MyroxSoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    UnderGround

پيش فرض

اولا ببخشيد که اينجا پست زدم..(.البته اين مطلب بيشتر در مورد پرسپوليسه)

اين مطلب رو هم از اونجايي مي نويسم که يه سري از دوستان به استقلال اتهام تباني مي زنند
    من هدفم از اين پست کل کل نيست فقط از همه ميخوام اين مطلب رو تا اخر بخونن و بعد يه جواب منطقي بدن ...در ضمن لطفا منطقي جواب بدين و از روي احساس جواب ندين...

خب ليگ پارسال رو که همه يادتون هست ديگه ايشال..ه...!!! پرسپوليس پارسال قهرمان شد با 6 امتيازي که فيفا ازش کم کرد (نه سازمان ليگ ...که مسئول هاي فدراسيون هم کلي زور زدن اين امتياز کم نشه)
    توي همون ليگ بازي پرسپوليس و سپاهان که توي اصفهان بود سپاهان باز ي2 به 1 مي بره و بعد يه نارنجک به يه سرباز مي خوره و اون يه چشمش کور ميشه و بعدش اون حکم عجيب کميته انظباتي صادر ميشه و از سپاهان 5 امتياز..!!! کم ميشه و اين تيم سه ماه بازي هاش توي شهر بيطرف بدون تماشاگر ..!!! برگذار ميشه ...حالا اينجا سوال اينه که 1.تيمي که ميبره واسه چي ديگه بايد شورش ..!! کنه و نارنجک پرت کنه توي صورت اون سرباز 2.کجاي دنيا ديديد که يعد يه همچين اتفاقي يه همچين رايي صادر بشه
    اگه اين طوري بود بعد بازي ايران وژاپن که 5 نفر مردن ايران بايد ازش 50 امتياز کم ميشد.... حکم بعدي يعني بازي بدون تماشاگر اونم توي يه شهر بي طرف ديگه چه صيغه ايه اين يعني مثلا سپاهان بازي خونگيش توي مشهده و بايد از اصفهان پاشه بره مشهد و مثلا اگه بازي يعد توي اهواز باشه بايد پاشه بره اصفهان و بعد از اون جا بره اهواز (ببينيد چه فشار به تيمي مياد که علاوه بر ليگ توي جام باشگاه ها هم بازي داره)

و حالا مورد اخر بازيه اخر ليگه و اون وقت هاي عجيب اضافي ...اگه يادتون باشه بازيه ايران و استراليا توي ملبورن که 8 دقيقه وقت اضافه داشت فقط 6 7 دقيقه واسه درست کردن تور وقت تلف شد و بماند رو زمين افتادن بازيکناهاي ما و... ولي داور فقط 8 دقيقه وقت اضافه گرفت ...ولي توي اين بازي که هيچ اتفاق عجيبي هم نيافتاد داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفت...!!!

حالا خودتون مقايسه کنيد استقلال اين فصل با کي تباني کرد ...با پيامي که با يه گل توي ليگ ميموند يا با ذوب اهني که با يه مساوي قهرمان ميشد...(يا شايدم با کل ليگ ...که همشون 4 5تا گل بخورن...)

من قبلا هم گفتم ...من از قهرماني پارسال پرسپوليس ناراحت نشدم (حداقل از اينکه سپاهان نشد بيشتر حال کردم) من فقط وقتي ناراحت ميشم که تيم(استقلال) خودم قهرمان نشه

نیومدم کل کل کنم ولی جای دفاع لازمه
    اگه اهل فوتبال بودی و برنامه نود رو میدیدی ، قضیه بازی سپاهان رو میگرفتی ، مگه 6 امتیاز + 3 ماه محرومیت خانگی زیاده . اگه این زیاده اون بازیکن کاراته کارتون تو جام حذفی سال قبل باید یادت باشه یه پرنده به هم بازی فعلی!!!!!!!!!! زد واسش چقدر محرومیت دوختن (حداقلش بایستی 6 ماه میشد) بی خیال این قضیه کو منطق!!!!!!!!!
    در مورد وقت اضافه ، خداروشکر عادل رو همین قضیه کامل پافشاری کرد و داور درست اعلام کرده بود ، اون 7 دقیقه هم تا اونجایی که من خودم یادمه سپاهانیها تقریبا همشون + تعویضی ها کارت زرد گرفتن + تعویضیها+عرب بازی سپاهانی ها بالای 7 دقیقه میشه.
    در مورد تماشاچی و هوادارا هم نیازی به بحث نیست ، لااقل تو 2 سال اخیر پرسپولیس تو بازیهای لیگ پرطرفدارترین میزبانی تو آسیا رو داشته+کنفدراسیون هم خودش اعلام کرده پرطرفدارترین تیم آسیا رو؟
    حالا یه بازی اون هم حق داشتن نرفتن ، کم تعداد بوده نیازی توهین نیست.
    من هم از اینکه یه تیم اصفهانی قهرمان نشد خوشحالم ، فقط امسال از مدیریت پرسپولیس ناراحت شدم اونم به خاطر اون....... اول فصل بود.
    Last edited by MyroxSoft; 27-04-2009 at 15:29. دليل: syntax error

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

الان زیاد حضور ذهن ندارم
    ولی یکیش اینه که عرفان اولروم درست موقعی که با استقلال بازی داشت بهونه پول گرفت و بازی نکرد

یا همین ابراهیم توره خودمون با اون کارت زرد عجیبی که گرفت و بازی مقابل استقلال را از دست داد

و یا یه بازیکنی که اسمش یادم رفته و لو داده بود که استقلالی ها بهش دسته چک دادند

و یا همین قضیه ای که استقلال با هر باشگاهی بازی داره شب قبلش از استقلال بهشون زنگ میزنند و پیشنهاد عضویت در استقلال و بعد از فصل میدن
    و غیره
    .
    .
    .
    نصيرزاده: بيشترين اشتباهات داوري ليگ عليه پرسپوليس رخ داد

کانون هواداران پرسپولیس : كارشناس داوري فوتبال ايران،گفت: بيشترين اشتباهات داوري در رقابت‌هاي ليگ هشتم بر عليه تيم پرسپوليس رخ داد.
    هوشنگ نصيرزاده روز دوشنبه درگفت و گویی، درخصوص ارزيابي قضاوت‌هاي انجام شده در رقابت‌هاي هشتمين دوره ليگ برتر فوتبال، خاطرنشان كرد:داوران در فصل جاري بيشترين اشتباهات را براي پرسپوليس انجام دادند و پس از اين تيم، استقلال تهران قرباني اشتباهات داوري شد.
    وي درخصوص عملكرد داوران در طول ليگ،افزود: امسال اشتباهات داوري بيش از سال گذشته بود و اين موضوع دلايل مختلفي دارد.

كارشناس داوري فوتبال درخصوص دلايل افت داوري‌ها در ليگ هشتم گفت: در طول اين فصل كلاس‌هاي آموزش داوري منحصر به يك نفر بوده و اميدوارم سال بعد تنها مدرس كلاس‌هاي داوري، آقاي عنايت نباشد.
    نصيرزاده تصريح كرد: به طور معمول در آغاز هر ليگ داوري‌ها با اشتباهات بيشتري روبه رو است اما با گذشت زمان وضعيت داوري‌ها مانند سالهاي گذشته بهتر مي‌شود.
    وي افزود: در ليگ امسال با گذشت زمان وضعيت داوري‌ها بهتر نشد و تنها در چند هفته پاياني شاهد داوري‌هاي قابل قبولي بوديم.
    كارشناس داوري فوتبال ايران با اشاره به افت داوري در ليگ هشتم، گفت: در مجموع معتقدم داوري‌ها در ليگ هشتم نسبت به ليگ هفتم با افت روبه رو بوده است.
    وي افزود: مسئولان كميته داوران بايد در سال آينده با دقت بيشتري به چيدمان داوري‌ها توجه كنند.
    نصيرزاده با اشاره به جوانگرايي كميته داوران، اظهار كرد: يكي از مثبت ترين عملكردهاي كميته داوران در طول اين فصل جوانگرايي بود كه كميته داوران توانست پشتوانه‌سازي خوبي براي داوري كشور انجام دهد.
    كارشناس داوري درخصوص داوري ديدار پرسپوليس و راه آهن گفت: داوري اين ديدار صحنه قابل توجهي نداشت و در مجموع عملكرد نويد مظفري زاده مطلوب بود.
    وي با اشاره به عملكرد عليرضا فغاني در ديدار استقلال و پيام خاطر نشان ساخت: تنها اشتباه فغاني در اين ديدار عدم اعلام تكرار ضربه پنالتي بود زيرا در آن صحنه بازيكن پيام قبل از سوت داور وارد محوطه جريمه شده بود.
    نصيرزاده در خصوص پنالتي اعلام شده از سوي كمك داور در ديدار ابومسلم و ملوان و لغو آن به وسيله خود داور ،گفت: پس از گفتگويي كه با داود رفعتي كمك داور آن ديدار داشتم او اعلام كرد كه آن پنالتي را به اشتباه اعلام كرده و جهانبازي به درستي تصميم او را نپذيرفته است.

پروفشنال Arash_K7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشـهـد

پيش فرض

سلام!

1.خیلی زشته که طرفداران یک تیم بخوان ، قهرمانی یک تیم دیگه رو زیر سوال ببره و بعد به سنگر خودش بره و از حرکتش دفاع کنه!

2.بعضیا میگن استقلال تبانی کرده ، که من اونرا در این سطح نمی بینم که بخوان در این مورد نظر بدن!

در کل ، هواداران پرسپولیس خیلی محترم تر ، منطقی تر و متشخص تر از بعضی پرسپولیسی های این تاپیک هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •