تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1800 از 3347 اولاول ... 800130017001750179017961797179817991800180118021803180418101850190023002800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,991 به 18,000 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان سلام.من یه سوالی دارم.آیا میتونیم از دو تا بسته همزمان استفاده کنیم؟ مثلا یه بسته یکساله 12 گیگ بگیریم و بعد هر موقع نیاز به دانلود حجم بالا داشتیم از این بسته های های هفتگی و یه روزه و ساعتی هم استفاده کنیم.و اون یه ساله سرجاش باقی بمونه؟ لطفن هرکی میدونه جواب بده.یادش بخیر قبل از اینکه adsl بگیرم با جی پی آر اس گوشی نوکیای مرحومم بسته های یه ماهه سرعت 2g !! میگرفتم.الانم میخوام یه مدت 4g ایرانسل رو امتحان کنم ببینم چطوره میارزه یا بازم برگردم به ای دی اس ال.چون فعلا زیاد نیازی به دانلود حجیم ندارم.
    Last edited by pooya777; 29-12-2015 at 18:27.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان سلام.من یه سوالی دارم.آیا میتونیم از دو تا بسته همزمان استفاده کنیم؟ مثلا یه بسته یکساله 12 گیگ بگیریم و بعد هر موقع نیاز به دانلود حجم بالا داشتیم از این بسته های های هفتگی و یه روزه و ساعتی هم استفاده کنیم.و اون یه ساله سرجاش باقی بمونه؟ لطفن هرکی میدونه جواب بده.یادش بخیر قبل از اینکه adsl بگیرم با جی پی آر اس گوشی نوکیای مرحومم بسته های یه ماهه سرعت 2g !! میگرفتم.الانم میخوام یه مدت 4g ایرانسل رو امتحان کنم ببینم چطوره میارزه یا بازم برگردم به ای دی اس ال.چون فعلا زیاد نیازی به دانلود حجیم ندارم.
    بله میشه
    من خودم شش ماهه دارم چند بار نیم ساعته گرفتم
    توی عکس زیر هم اگر دقت کنی سه تا بسته فعال داشتم.
    بلند مدت شش ماه
    یک ماهه 6 تا 12
    و نیم ساعته. داره از نیم ساعته کم می کنه معلومه

دوستان این بسته نیم ساعتی رو زدم ولی به نظرم کمتر از 30 دقیقه کار کرد. مگه از اون موقع که وصل میشی نباید حساب کنه !

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

اگر اینترنت شما وصل باشه دقیقا از همون زمانی که فعال میشه شروع می کنه. اگر اینترنت قطع باشه از اولین اتصال ظرف 24 ساعت آینده. ( اینو امتحان نکردم) من چند بار گرفتم دقیقا سی دقیقه
    از چند طریق میتونی چک کنی
    یک اینکه از موجودیت کسر کنه
    دو توی مای ایرانسل بسته میاد
    سه پیامک میاد

پییشنهاد ویژه :
    توی ویندوزتون droid4x رو نصب کنید و با این شبیه ساز عالی اندروید لحظه ای با نرم افزار ایرانسل من بسته ها رو مدیریت کنید ( بدون نیاز به گوشی)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از س افت 98

نمایی دیگر از droid4x

اینم ایرانسل من لازم برای هر استفاده کننده ایرانسلی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ak313; 29-12-2015 at 19:00.

3. 9 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سینا: ایرانسل سامانه‌های جدیدی برای ارتباط و پشتیبانی آنلاین مشترکان خود در تلگرام راه‌اندازی کرد.
    به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل، در راستای توسعه و بهبود فرایند پشتیبانی و در جهت برقراری ارتباط موثر با مشترکان، ایرانسل ربات پشتیبان در نرم‌افزار پیام‌رسان تلگرام راه‌اندازی کرده است.
    همچنین در نخستین تجربه پشتیبانی آنلاین مشترکان اپراتورهای تلفن همراه، مشترکان ایرانسل می‌توانند با مراجعه به بخش «تماس با ما» در وب‌سایت ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسش‌ها، مشکلات و یا درخواست‌های خود را با کارشناسان بخش ارتباط با مشتریان به صورت گفت‌وگوی آنلاین مطرح و پاسخ مورد نظر را دریافت کنند. در مرحله نخست این طرح، پاسخگویی به مشتریان در ساعات اداری میسر است، اما با راه‌اندازی فازهای جدیدتر، به مرور ساعات پاسخگویی به مشترکان افزایش خواهد یافت.
    پیش از این نیز ایرانسل کانال ارتباطی خود در نرم افزار پیام‌رسان تلگرام را معرفی کرده بود تا آخرین اخبار، محصولات و خدمات، تازه‌های فناوری و طرح‌های مناسبتی را به اطلاع مشترکان خود برساند.
    کانال ایرانسل در تلگرام از طریق لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ربات تلگرامی ایرانسل در نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا با جست‌وجوی نام‌های کاربری @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bot در تلگرام قابل دسترسی است.

5. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بله میشه
    من خودم شش ماهه دارم چند بار نیم ساعته گرفتم
    توی عکس زیر هم اگر دقت کنی سه تا بسته فعال داشتم.
    مرسی از جواب
    راستی یه سیمکارت 4g گرفتم از دیروز که تو نمایندگی ثبتش کردم هنوز فعالش نکردن.مدت زمان نرمالش چقدره؟ این 10 گیگ هدیه با مودم رو هم هنوز میدن یا نه؟ راستی سرعت تک کانکشن توی 4g ایرانسل چه جوریاس.خوبه بده؟

7. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله میدن معمولا هفت هشت روز بعد از فعال شدن.
    فعال شدن هم بستگی به نمایندگی محل رجوع داره اگر واقعا مجاز باشن از زمانی که مشخصات شما توی سیستم ایرانسل ثبت بشه سیم کارت فعال میشه. جالب این که ده هزار تومن هم شارژ پولی داره یعنی راحت انتقاش بده دیگه چی می خواهی. ده گیگ اینترنت - ده تومن اعتبار و یک مودم عالی آنلاک e3372
    تک کانکشن من از داخل معمولا حدود 8 تا 16 مگه. ( اگر سیگنالت خوب باشه و پهنای باند منطقه خوب باشه
    اما شب و روز بد نبینی شب که میشه تک کانکشن خارجی میشه بین 20 تا 120 کیلوبایت. یه چیزی توی همین مایه ها خلاصه خیلی روش حساب نکن. یعنی هیچ وقت ایرانسل رو به عنوان اینترنت اول قبول نداشتم.
    Last edited by ak313; 29-12-2015 at 19:17.

9. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مرسی والا این سیمکارت من اعتباری که توش داره دو هزار تومنیه.فکر کنم بخاطر این تعطیلی که خورده بهش هنوز فعال نکردن
    این adsl مخابرات هم که نامحدودشو دارم افتضاحه پهنای باند خارجش.یه یاهو رو میخوام بازش کنم جون به لب میکنه
    Last edited by pooya777; 29-12-2015 at 19:31.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    چه قدر تنوع بسته های ایرانسل زیاد شده
    تنوع بسته های ایرانسل رو سرویس دهنده های اینترنت بعد از این همه سال نداشتن!!!!
    +
    صفحه ی بسته های اینترنت ایرانسل
    Last edited by Armin.Computer; 29-12-2015 at 20:59.

12. 7 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام ;
    دوستان با من تماس گرفتن که مشکلتون حل شده ! ولی بهتر که نشده بدتر هم شده وضعیت , میگن کمبود پهنای باند دارین و انتقال میدیم به بخش شبکه در صورتی که تماس قبلی هم همین رو گفتن
    الان سرعت بنده زیر 40KB رسیده در حالت 4G !
    لطفا بسته های بلند مدت سفارش ندین که پشیمون میشین , به هیچ عنوان نمیشه روی اینترنت ایرانسل حساب کرد
    لازمه اضافه کنم که همین صفحه رو بعد یه تلاش 5 دقیقه ای باز کردم !
    Last edited by rezasniper2012; 29-12-2015 at 21:36.

14. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام ;
    دوستان با من تماس گرفتن که مشکلتون حل شده ! ولی بهتر که نشده بدتر هم شده وضعیت , میگن کمبود پهنای باند دارین و انتقال میدیم به بخش شبکه در صورتی که تماس قبلی هم همین رو گفتن
    الان سرعت بنده زیر 40KB رسیده در حالت 4G !
    لطفا بسته های بلند مدت سفارش ندین که پشیمون میشین , به هیچ عنوان نمیشه روی اینترنت ایرانسل حساب کرد
    لازمه اضافه کنم که همین صفحه رو بعد یه تلاش 5 دقیقه ای باز کردم !
    40 کیلو!!!!
    خیلی دیگه پایینه
    +
    شما با تمام دکل های شهر همین مشکل رو دارید؟؟؟؟
    آخه 40 کیلو دیگه خیلی کمه!!!!

16. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

40 کیلو!!!!
    خیلی دیگه پایینه
    +
    شما با تمام دکل های شهر همین مشکل رو دارید؟؟؟؟
    آخه 40 کیلو دیگه خیلی کمه!!!!
    بله شهر بابل و آمل با گوشی و دانگل 4G تست گرفتم شرایط تقریبا یکسان بود جالب اینجاست که وقتی تماس گرفتن با بنده حرف از طول موج و ... میزدن جوری که بنده را قانع کنن که این نوسانات در اینترنت همراه عادی میباشد ! و وقتی دیدن بنده زیر بار حرف های ایشون نمیرم گفتن مشکل رو به بخش شبکه منتقل میکنن که البته فکر نکنم کاری انجام بدن !

18. 2 کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •