تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1800 از 4105 اولاول ... 800130017001750179017961797179817991800180118021803180418101850190023002800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,991 به 18,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

پرندک کجاست ؟ اب هواش ؟
    وضعیتش چطوره ؟ امکاناتش مثله 01 ه؟ سخت گیری میکنند ؟ بعدش تقسیماتش چطوره ؟
    برخوردشون چطوره ؟

حرفی، نصیحتی چیزی نداری داداش ؟
    پرندک نزدیک رباط کریمه . 10 دقیقه تقریبا راهه تا رباط کریم. امکانتش که قطعا مثل 01 نیست ولی اون موقع که ما رفتیم زیاد خوب نبود ولی یواش یواش بهتر شد مخصوصا از نظر آب و تلفن . موقع ما بوفه اش رو داشتن میساختن تا دوباره مثل پادگانشون تو تهران بشه اگه تا الان آماده شده باشه بوفه خوبی داره همه چی توش پیدا میشه . سختگیری بستگی داره زیر نظر چه فرمانده ای بیفتی اونجا فرمانده داشتیم پوست میکند مثل فرمانده ما ، یا فرمانده داشتیم اصلا کاری به کار سربازا نداشت ، اذیت نمیکرد و سخت نمیگرفت ، مرخصی تو شهری خوب میداد . تقسیم تو دوره ما حالا تو بچه های گروهان خودمون که خبر دارم اونایی که شرایط داشتن مثل پدر فوتی ، متاهل ، پدر نظامی ، بهزیستی افتادن تو شهر خودشون یا اگه شهرشون نداشت افتادن نزدیک ترین جا به شهرشون . ولی بقیه اگه رشته شون کد خورده بود افتاده بودن شیراز یا اصفهان . فوق لیسانس هم کد نمیخوره و میفته شهر خودش . برخوردشون بد نیست . بهت میگن دانشجو ، سرباز صدات نمیکنن . امیر اونجا هم آدم خوبی بود هوای بچه ها رو داشت .
    از نظر آب وهوا چون تو یه منطقه بیابونی قرار داره شب ها خیلی سرد میشه و شما با توجه به اینکه تو این فصل داری میری فکر کنم روزهاش هم کم کم سرد بشه . لباس گرم زیر ببری بد نیست. پتو مسافرتی هم من برده بودم شب ها با اینکه تابستون بود مینداختم روم از بس سرد بود .(برای اینکه آنکارد رو بهم نزنی ) . خوردنی جات زیاد لازم نیست چون بوفه همه چی داره ساندویچ ، آب میوه ، انواع کیک و بیسکویت ، نوشابه ، دوغ ، بستنی ، آب معدنی . یکم اجیل یا اگه اهل خرما هستی خرما خشک و یکم قند ببر . قند بعدا خودشون میدن برای روزای اول یکم ببر . فعلا همینا یادم اومد. ایشا... که راحت تموم میکنی و یه فرمانده خوب گیرت میاد .

2. 8 کاربر از chubin009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

راستی قرص سرما خوردگی و شربت سینه ، استامینفون معمولی بدون کدئین ، مولتی ویتامین ، ضد اسهال و قرص خاص دیگه ای اگه خواستی با خودت ببر . اونجا یکی سرما بخوره بقیه هم زود ازش میگیرن .

4. 4 کاربر از chubin009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

راستی قرص سرما خوردگی و شربت سینه ، استامینفون معمولی بدون کدئین ، مولتی ویتامین ، ضد اسهال و قرص خاص دیگه ای اگه خواستی با خودت ببر . اونجا یکی سرما بخوره بقیه هم زود ازش میگیرن .
    ممنونم داداش

روز اول مرخصی میدن برای اندازه کردن لباس ؟

میگن اب لوله کشی نداره و تلفن عمومی کم ؟ درسته ؟

پرندک را الان که دیدم انگار اصلا تو نقشه تهران نیست! من باید بلیط برای تهران بگیرم ؟ از اصفهان

مسیر از ترمینال تا پادگان ؟
    Last edited by iiiiiiiiii; 04-10-2013 at 14:27.

6. این کاربر از iiiiiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دیدم نوشتن شروع تعویض کارت پایان خدمت 60 به بعد...از اونجایی کارت بابام قدیمیه پس الان بابام نمیتونه بره برای کسری جبهه ش اقدام کنه؟؟ازش کارت جدید می خوان؟؟؟؟
    Last edited by howhow; 04-10-2013 at 12:04.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام بچه ها.
    تورو خدا به این سوالم جواب بدید.اگه کسی دقیق میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
    من 92/06/1 رفتم آموزشی مرزن آباد و خدمتم شروع شد
    الان بعد 41 روز ارشد معماری قبول شدم.
    من کارت سبز ندارم و واسم مهم نیست که الان از خمت خارج شم و بیام واسه ادامه تحصیل.چون اگه برم درس بخونم کارت سبزو میتونم بگیرم و این 2 ماه جبران میشه.ولی سوالم اینه
    الان اگه خارج شم آیا میتونم بعد از تحصیلات ارشدم 2باره دفترچه پست کنم؟چون کسیو دارم که بتونه بندازتم سپاه.منظورم اینه الان دیگه کار من تومو شدست و کد نیروی انتظامی خوردم و اگه برم درسمم بخونم باز همون جای قبلی باس خدمت کنم یا شانس اینو دارم که برم سپاه و ازونجا دفترچه پست کنم؟
    دوست عزیز من هنوز ارگانم مشخص نشده.
    با این اوصاف میتونم الان که 40 روزه تو آموزشی هستم بیام بیرون و بعد از ارشد دوباره دفترچه پست کنم؟
    منظور از ارگان خدمتی یعنی: ارتش ، سپاه ، نیرو انتظامی ، وزارت دفاع
    منظور از نیرو یعنی : هوایی ، زمینی ، دریایی و ....
    منظور از یگان خدمتی یعنی اون پادگانی که بعد از اموزشی ( روز اخر آموزشی) تقسیمت میکنند اونجا
    حالا شما وقتی 40 روزه توی اموزشی هستین یعنی ارگانتون مشخص شده ولی یگانتون مشخص نشده هنوز
    یه نکته دیگه توی صحبتاتون مبهمه ، منظورتون از برگ سبز دقیقا کدومه؟ اونی که بعد از ارسال دفترچه میاد در خونه و توش تاریخ اعزام رو زده؟ یا اونی که آخر آموزشی به عنوان گواهی پایان دوره آموزش میدن بهتون؟یا نه منظورتون برگ سبز (کفایتی بسیج) هست؟

تو سربازی میذارن کتاب بخونی؟کلی کتاب دارم درسی و غیر درسی ک باید بخونم
    توی آموزشی که هنرمند باشی بتونی کارای عادی مث ناهار و شام و واکس پوتین و خواب رو انجام بدی به خودت لطف بزرگی کردی
    توی یگان هم معمولا اگه وقت کنی مغز یاری نمیکنه ، مگه اینکه دیگه خیلی طلبه درس باشی

سلام دوستان
    من کاردانی مکانیک دارم ، 6 سال سابقه بسیج فعال و کارت سبز هم دارم ، چقدر احتمال داره جذب سپاه بشم ؟ اگه جذب سپاه بشم با توجه به مدرکم و سابقه بسیج درجه من چی میشه ؟ ساعت اداری میشم ؟
    سلام

باید یه نفر هم آشنا داشته باشی بتونه پذیرش جور کنه برات در غیر این صورت احتمالش 50 به 50 هست
    البته زودتر برو سپاه شهرتون ببین پذیرشت میکنن مدارک بسیجتم ببر
    درجت توی سپاه میشه
    رزم دار یکم 3 تا حلال روی بازوت
    درجه اش میشه رزم آور یکم
    رزم دار یکم یعنی استوار یک
    رزم آور یکم یعنی گروهبان یک
    رزمیار هم یعنی سرجوخه

9. 5 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید، مدت خدمت برای پایه نیمه اول 1392 هنوز 21 ماه هست؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید، مدت خدمت برای پایه نیمه اول 1392 هنوز 21 ماه هست؟
    بله هنوز 21 ماه

12. 4 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توی یگان هم معمولا اگه وقت کنی مغز یاری نمیکنه ، مگه اینکه دیگه خیلی طلبه درس باشی

این حرف رو باید طلا گرفت
    بیکار هم باشی اینقدر جنگ اعصاب و استرس داری که هیچ کاری نمی شه کرد

14. 4 کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

منظور از ارگان خدمتی یعنی: ارتش ، سپاه ، نیرو انتظامی ، وزارت دفاع
    منظور از نیرو یعنی : هوایی ، زمینی ، دریایی و ....
    منظور از یگان خدمتی یعنی اون پادگانی که بعد از اموزشی ( روز اخر آموزشی) تقسیمت میکنند اونجا
    حالا شما وقتی 40 روزه توی اموزشی هستین یعنی ارگانتون مشخص شده ولی یگانتون مشخص نشده هنوز
    یه نکته دیگه توی صحبتاتون مبهمه ، منظورتون از برگ سبز دقیقا کدومه؟ اونی که بعد از ارسال دفترچه میاد در خونه و توش تاریخ اعزام رو زده؟ یا اونی که آخر آموزشی به عنوان گواهی پایان دوره آموزش میدن بهتون؟یا نه منظورتون برگ سبز (کفایتی بسیج) هست؟
    منم منظورم همینه.الان که ارگان یا رسته خدمتیم مشخص شده(مرزبانی نیروی انتظامی)اگه قبل اتمام آموزشی تصویه کنم برم دانشگاه احتمالش هست بعد از دانشگاه که دفترچه مجدد میفرستم بیفتم مثلا ارتش یا سپاه؟یا نه.چون قبلا آموزشی بودم و رستم مشخصه دیگه تغییر پیدا نمیکنه و بازم میفتم مرزبانی؟
    منظور از کارت سبز همون ماله بسیجه.ممنون که راهنماییم میکنی

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کسی اعزامی به مشگین شهر نیستش توی فروم ؟! یا قبلا سه سال پیش اونجا بوده باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •