پرندک نزدیک رباط کریمه . 10 دقیقه تقریبا راهه تا رباط کریم. امکانتش که قطعا مثل 01 نیست ولی اون موقع که ما رفتیم زیاد خوب نبود ولی یواش یواش بهتر شد مخصوصا از نظر آب و تلفن . موقع ما بوفه اش رو داشتن میساختن تا دوباره مثل پادگانشون تو تهران بشه اگه تا الان آماده شده باشه بوفه خوبی داره همه چی توش پیدا میشه . سختگیری بستگی داره زیر نظر چه فرمانده ای بیفتی اونجا فرمانده داشتیم پوست میکند مثل فرمانده ما ، یا فرمانده داشتیم اصلا کاری به کار سربازا نداشت ، اذیت نمیکرد و سخت نمیگرفت ، مرخصی تو شهری خوب میداد . تقسیم تو دوره ما حالا تو بچه های گروهان خودمون که خبر دارم اونایی که شرایط داشتن مثل پدر فوتی ، متاهل ، پدر نظامی ، بهزیستی افتادن تو شهر خودشون یا اگه شهرشون نداشت افتادن نزدیک ترین جا به شهرشون . ولی بقیه اگه رشته شون کد خورده بود افتاده بودن شیراز یا اصفهان . فوق لیسانس هم کد نمیخوره و میفته شهر خودش . برخوردشون بد نیست . بهت میگن دانشجو ، سرباز صدات نمیکنن . امیر اونجا هم آدم خوبی بود هوای بچه ها رو داشت .
از نظر آب وهوا چون تو یه منطقه بیابونی قرار داره شب ها خیلی سرد میشه و شما با توجه به اینکه تو این فصل داری میری فکر کنم روزهاش هم کم کم سرد بشه . لباس گرم زیر ببری بد نیست. پتو مسافرتی هم من برده بودم شب ها با اینکه تابستون بود مینداختم روم از بس سرد بود .(برای اینکه آنکارد رو بهم نزنی ) . خوردنی جات زیاد لازم نیست چون بوفه همه چی داره ساندویچ ، آب میوه ، انواع کیک و بیسکویت ، نوشابه ، دوغ ، بستنی ، آب معدنی . یکم اجیل یا اگه اهل خرما هستی خرما خشک و یکم قند ببر . قند بعدا خودشون میدن برای روزای اول یکم ببر . فعلا همینا یادم اومد. ایشا... که راحت تموم میکنی و یه فرمانده خوب گیرت میاد .![]()