سلام بچه ها
تو یه اتفاق عجیب سرعت خط تلفن من از 18 مگ رسیده به 6 مگ ؟!؟!
این اشکال از چی میتونه باشه ؟
رفته بود مخابرات منقه خودمون کسی پاسخگو نبود به یه نفر حواله دادن که اونم رفته بود مرخصی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بچه ها
تو یه اتفاق عجیب سرعت خط تلفن من از 18 مگ رسیده به 6 مگ ؟!؟!
این اشکال از چی میتونه باشه ؟
رفته بود مخابرات منقه خودمون کسی پاسخگو نبود به یه نفر حواله دادن که اونم رفته بود مرخصی
سلام و خوش اومدید و مفتخرمون کردید.
ارادت از ماست.
دوستم خوبم، تورک اوغلو زحمت کشیدن و توضیحات مکفی رو ارائه دادن و فقط موند تایید بنده از بابت سرعت شبانه وی آی پی.
اگه فقط دانلود برات مهمه، بی خیال نامحدود شو، بیا محدود ( وی آی پی ) بگیر و شبا 9 گیگ رو بزن تو رگ.
اینم شات از دانلود دیشب برای اطمینان خاطر.
سلام
اگه شما کاری نکردی حتما اونا در حال انگولک کردنن. درست می کنن و قبلنا واسه من هم پیش اومده.
512 پارس آنلاین![]()
وحید داداش رفته رفته داره خرابتر میشه
الان شده 3 !!!!
ما رو باش رو چه خطی رفتیم DSL 9 بستیم
از 18 رسید به 3
Parameter
Up
Down Rate 795 Kbps 2742 Kbps Attainable rate 804 Kbps 3076 Kbps SNR Margin 5.6 dB 7.8 dB Attenuation 39.3 dB 42.0 dB Output Power 0.0 dBm 12.6 dBm
علی اذهان عمومی رو نسبت به ایرانسل مخدوش نکن
اولا مبین نت از اول آشغال بوده و هست (تو این شکی نیست و همه هم میدونن)
رایتل هم اگر عرضه داشت خودش پهنای باند خودش رو تامین میکرد و با N تا شرکت وایرلس قرارداد نمیبست تا پهنای باندش رو تامین بکنن و ثانیا رایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــتل کجاش ارزونه
در ضمن ایرانسل اون مودم 120 تومن رو با جشنواره زمستانی برای دانشجو ها با 70 تومن تخفیف میده 49 تومنو فقط تا آخر اسفند مهلت داره
![]()
فرشید فکر کنم ایراد از سیم کشی داخلی باشه !!!
یا احتمال خیلی کم از جعبه تقسیم بیرون![]()
دوستان سرعت دانلود من خوبه ولی سایتها به سختی باز میشن با چند بار رفرش... چیکار کنم؟
delay مقدارش زیاد شده برای همین !!!
تو حالت عادی باید 2-3 میلی باشه نه 16-15
Delay (msec): 15.88
خیلی عجیبه. یه دفعه ای!!!!!
آره، این احتمال کمترو خیلی خوب اومدی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)