اگه چراغ Adsl خاموش شده باشه و چراغ آلارم قرمز رنگ (( بعضی مودم ها دارن )) روشن باشه یعنی خط از رانژه در اومده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه چراغ Adsl خاموش شده باشه و چراغ آلارم قرمز رنگ (( بعضی مودم ها دارن )) روشن باشه یعنی خط از رانژه در اومده
1 ساعت پیش یعنی 8 شب. بعیده که این ساعت خط رو جمع کرده باشن. معمولاً صبح این اتفاق می افته. ولی برای اینکه بدونید خط جمع شده یا نه فردا صبح دوباره با 2020 تماس بگیرید بخش فروش یا نه همون پشتیبانی (بعضی اپراتورها به صفحه بررسی رانژه دسترسی ندارن) ازشون بخواید برای شما نگاه کنن که خط جمع شده یا دلیل دیگه ای هست که چراغ خاموش هست. پشتیبان های شب به صفحه بررسی رانژه شدن دسترسی ندارن. واسه من تو این 5 ماه فقط چند روز پیش که دیتای شرق گیلان قطع شده بود برای اولین بار تو 2020 چراغ مودم خاموش شد.
والا قبلا سرعت 256 محدود چه نامحدود 30-40 بود الان نمیدونم چی شده از امروز سرعتم رفته بالا سرکار میرم وقت ندارم تا 2 شب وایستم دوستانی که 2020 دارن شب زنده دار هستنبی زحمت یه تستی امشب بگیرن نتیجه رو اعلام کنن.باتشکر
جدی میگی؟ میشه برام بیشتر توضیح بدین؟ چند تا سوال داشتم:
1:سیم کارت رایتل چنده؟
2:تو رشت می فروشن؟
3:هزینه ماهانه اینترنتش چطوره؟می ارزه؟
4:اگه اینقد خوبه چرا ملت نمی گیرن تو رشت؟
من الان تهرانم اگه میشه بیشتر صحبت کنید لازم بود بگیرم
چند تا از آنتن هاش روشنن فقط
هنوز بطور رسمی و کامل راه نیفتاده فعلا
Last edited by Mahyar25; 03-09-2013 at 23:54.
1و 2- سم کارت رایتل در تهران 21 هزار تومان در میاد در شهر هایی که هنوز پوشش کامل نشده یا نمایندگی ندارند اما پوشش نسبتا خوبی دارند سیمکارت رایتل هم توسط دلالان فروخته می شود که خود را نماینده رایتل اعلام می کنند در رشت تقریبا تمام موبایل فوشی های مرکز شهر سیم رایتل دارند(مطهری-سعدی و...)که با قیمت حدودآ 30 هزار تومان می فروشند.من پارسال یه سیم از تهران خریدم که به صورت اینترنتی سفارش داده بودم و خودش با وبکم واسم ثبت نام کرد.اون موقع هیچ جا سیم رایتل نداشتند تو رشت.
3- شما می توانید به سایت رایتل مراجعه کنید
rightel.ir
خلاصه بگم ظاهرا آره اما نه
4- چون اطلاع رسانی نشده است.
برای اطلاع بیشتر به این سایت مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش رایتل در رشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فقط صبح ها تا ساعت حدودا 10 در طی روز حدودا 100 گاهی 150 شب ها خیلی کم میشه شبانه حدودا 200 مگ میتونی بگیری
سه روزه میخوام انتخاب واحد کنم سایت دانشگاه باز نمیشه!مشکل از اینترنت منه یا از سایتها؟!
انزلی 128نامحدود اندیشه
شبی 200 مگ؟!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)