تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1800 از 2376 اولاول ... 80013001700175017901796179717981799180018011802180318041810185019002300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,991 به 18,000 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جهانبازی: همه داوران ایرانی می توانند دربی تهران را سوت بزنند.

داور دیدار استقلال و راه آهن گفت: تمام داوران ایرانی می توانند دربی تهران را سوت بزنند.
    یدا... جهانبازی اظهار داشت: همه داوران ایرانی می توانند دربی تهران را سوت بزنند. این مسابقه را رسانه های حساس کرده اند اما اگر اجازه بدهند بعد از ۱۵ سال داور ایرانی این مسابقه را قضاوت کند متوجه خواهید شد که دربی های دیگر ایران مثل دربی اصفهان، اهواز و شیراز چیزی کمتر از دربی تهران ندارد. بنابراین بهتر است این مسابقه را یک داور ایرانی سوت بزند تا هزنیه کمتری هم پرداخت شود.
    داور دیدار استقلال و راه آهن در مورد قضاوتش در این مسابقه گفت: یک داور به تنهایی نمی تواند قضاوت کند بلکه تیم داوری با هم داوری یک مسابقه را بر عهده دارد که در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدیم. البته قضاوت هیچ گاه بدون اشتباه نیست و در این مسابقه هم ۲-۳ اشتباه داشتم اما از محمود یاوری باید تشکر کنم که با وجود شکست از داوری تقدیر کرد. محمد رضا ساکت هم یک مرتبه بعد از شکست تیمش در شیراز از داوری تقدیر کرد. این نفرات استثنا هستند. تمام مربیان و مدیران باید تحمل شکست را داشته باشند.
    جهانبازی در مورد اخطار دادن به حسین کاظمی در این دیدار عنوان کرد: من به کاظمی اخطار ندادم بلکه به سیاوش اکبر پور به دلیل اعتراض کارت زرد نشان دادم اما ظاهرا تلویزیون به اشتباه نام کاظمی را به عنوان بازیکن اخطار گیرنده حک کرده است.
    جهانبازی در مورد حق الزحمه داوارن گفت: ترجیح می دهم در این مورد صحبت نکنم اما تمام رسانه ها می دانند دستمزد داوران در مقایسه با بازیکنان قابل قیاس نیست.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

جهانبازی: همه داوران ایرانی می توانند دربی تهران را سوت بزنند
    Heh...

این یارو فکر کنم تا حالا آزادی نرفته!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ترکیب احتمالی خط هافبک استقلال برای دربی

جباری و جان واریو در زمین، فرهاد روی نیمکت
    در حالی که ۶ روز به زمان تقابل با پرسپولیس باقی مانده، به نظر می رسد امیر قلعه نویی تقریباً تمام مردان خط هافبک خود و به طور کلی بیش از ۹۰ درصد ترکیب ثابت تیمش برای جدال با سرخپوشان را شناخته است. البته در این میان ترافیک در میانه میدان بیشتر بوده و طبیعی است که وی باید وقت بیشتری را صرف حل این معما نماید اما ظاهراً معمای قلعه نویی حل شده است و او دیگر دغدغه آن را ندارد زیرا اخبار رسیده حاکی از آن است که با وجود عدم اعلام خبر از سوی قلعه نویی، تمام هافبک های استقلال مشخص شده اند. بر اساس شنیده های ما، خسروحیدری و مهدی امیرآبادی به عنوان پیستون های آبی وارد زمین خواهند شد و اگر مصدومیت کاظمی مرتفع شود نیز جایگاه او محفوظ است در غیر این صورت نوبت به حضور یدالله اکبری رسیده و وی این شانس را پیدا می کند تا برای استقلال در دربی به میدان بیاید. از طرف دیگر فابیو جان واریو و مجتبی جباری هم مردان نفوذی آبی پوشان در این دیدار تلقی می شوند. نکته مهم در این ارتباط نیمکت نشینی فرهاد مجیدی است که بسیار محتمل به نظر می رسد. البته یکی از مربیان استقلال عصر روز پنجشنبه در حالی که ترجیح می داد از پاسخ به این سوال و تایید ترکیب خط هافبک تیمش طفره برود، خطاب به خبرنگار ما گفت: بدون شک اگر فرهاد نیمکت نشین شود یکی از مردان مورد نظر ما برای ورود به زمین در نیمه دوم مسابقه خواهد بود و قطعاً از وجودش استفاده می کنیم.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

پست تکراری!
    Last edited by r4pbr4p; 07-02-2009 at 12:32. دليل: پست تکراری

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سعداوى: استقلالى ها گلزن نیستند خوش شانس هستند
    این یارو چه قدر مصاحبه میکنه ؟ پیروانی اینو از کجا پیدا کرده آورده ؟ فکر کنم روزی سه بار مصاحبه میکنه یه کم اسم در کنه دوباره مثل قبل بیکار نمونه...

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این یارو چه قدر مصاحبه میکنه ؟ پیروانی اینو از کجا پیدا کرده آورده ؟ فکر کنم روزی سه بار مصاحبه میکنه یه کم اسم در کنه دوباره مثل قبل بیکار نمونه...
    فعلا اون یکیشون که بامصاحبه کردن تیم برق شیرازو گرفته داره ترمیزنه چکارداری بنده خدارا

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپولیسی ها همیشه در حرف زدن دربی را بردن اما تو زمین گند زدند.

آشتیانی در برنامه رخصت
    مدیر عامل استقلال امروز مهمان برنامه رخصت خواهد بود.اميررضا واعظي آشتياني، مديرعامل استقلال كه پس از مدت‌ها دعوت يك برنامه تلويزيوني را پذیرفته بود و شب گذشته در برنامه تلويزيوني ورزشي از نگاه دو با اجراي جهانگير كوثري حاضر شد، امروز نيز در برنامه رخصت حاضر مي‌شود .این برنامه قرار است ساعت 15 از شبكه سوم سيما پخش شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

كاپیتان تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با آریا: داور دربی باید خارجی باشد

خبرگزاری آریا- بازی دو تیم استقلال – پرسپولیس همواره با حاشیه های كاذب همواره بوده است و فكر می كنم كه اگر داور این بازی از داخل باشد این قضیه شدت بیشتری به خود می گیرد.

پیروز قربانی، كاپیتان استقلال، ضمن بیان مطلب فوق ، تأكید كرد: در فوتبال هر لحظه اتفاقی غیر قابل پیش بینی رخ می دهد و پیش بینی آن دشوار است اما استقلال وضعیت بسیار مطلوبی دارد و فكر می كنم بتواند پرسپولیس را در این دربی شكست دهد.

وی ادامه داد: هر چند كه به راه آهن 5 گل زدیم اما واقعیت این است كه در دربی گلزنی بسیار دشوار است و حساسیت ها بسیار بالا اما از طرف دیگر تیمی كه بتواند به راه آهن این تعداد گل بزند همین قادر است كه پرسپولیس را نیز شكست دهد.

قربانی به خبرنگار آریا گفت: فكر می كنم كه اگر مسئولان از داور خارجی استفاده كنند به مراتب حاشیه های كاذب این دربی كاسته می شود كه امیدوارم هواداران در پایان راضی از ورزشگاه خارج شوند.

B-p720

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

واعظ آشتیانی:به من مربوط نیست سرمربی چه کاپشنی بر تن می‌کند.

مدیرعامل استقلال در این خصوص می‌گوید: «اینکه سرمربی چه نوع کاپشنی را بر تن کند به من مربوط نمی‌شود. این یک موضوع شخصی است و در خیلی از تیم‌های دیگر هم دیده می‌شود که سرمربی لباسی متفاوت با لباس بازیکنان بر تن کند که حتی با اسپانسر باشگاه هم متفاوت باشد. واقعا نمی‌دانم چگونه این شایعات مطرح می‌شود و برای من جای سئوال دارد که مگر نسبت به این موضوع واکنشی نشان داده‌ام که چنین شایعاتی را به وجود می‌آورند؟»
    واعظ آشتیانی در خصوص موضوع تمدید قرارداد امیر قلعه‌نویی می‌گوید: «این بحث را عده‌ای از دوستان در هفته‌های گذشته مطرح کردند و بهتر است که توضیح کاملی بدهم. قلعه‌نویی از خانواده استقلال است و تمدید قرارداد او به نظر من یک موضوع بی‌معنی است. به عنوان مثال یک پدر صاحب فرزندی می‌شود و می‌خواهند ثابت کنند که این فرزند برای آن پدر است ولی این اثبات بیهوده است. در مورد قلعه‌نویی هم باید بگویم که او یک استقلالی است و در کنار ما خواهد بود. اول فصل هم در جلسه‌ای که با قلعه‌نویی داشتم به او گفتم که می‌خواهم آلکس فرگوسن استقلال باشی ولی به شرطی که شخص سومی بین ما نباشد و یک رابطه صادقانه داشته باشیم.»
    مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سئوال که آیا قهرمان لیگ برتر می‌شوید، می‌گوید: «از تمامی تیم‌ها بیشتر شانس داریم و اگر اتفاق خاصی نیفتد به طور حتم قهرمان خواهیم شد. البته هدف‌مان در جام حذفی و بازی‌های آسیایی هم، رسیدن به کسب عنوان قهرمانی است. به نظر من استقلال تیم کاملی است و همه مسئولیت‌های خود را به خوبی اجرا می‌کنند و با این شرایط درصد موفقیت تیم ما بسیار بالاست.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هادی عقیلی تو اخبارشبکه 3 باش مصاحبه شده بود میگفت کره ایها سرعت زیادی دارند اما فکر نمیکنم سرعتشون ازآرش برهانی بیشترباشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •