تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1800 از 2014 اولاول ... 8001300170017501790179617971798179918001801180218031804181018501900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,991 به 18,000 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

آره بابا اصلا قابل مقایسه نبود. فکر کن رکورد بیشترین گل زده و بیشترین تفاضل گل تو کل تاریخ فوتبال ایران باضافه 21 گل زده آرش برهانی که البته رکورد قبلی هم ماله عنایتی از استقلال بود. اونوقت تو این قهرمانی رو با قهرمانی در دقیقه 97 به لطف داور مقایسه میکنی. اصلا نگو این حرفو...
    سلام
    برادر گل اینجا تاپیک پرسپولیسی هاست
    سردرش هم نوشته پرسپولیس
    من دوست دارم اینجا هرچی که میخوام که حاوی توهین به تیم شما نباشه بنویسم
    شما حق نداری بیای با من اینجا کل کل کنی
    اگه هم فکر میکنی حق داری نقل قول های من رو نگیر با همون هایی کل کل کن که میان اونها هم توی تاپیک شما نظر میدن
    من هیچ وقت نیومدم توی تاپیک استقلال و نظری بدم جز یک بار که تسلیت مال فوت مادر فیروز کریمی بود !
    و این فکر هم میکنم بهتر اونقدر احترام قایل باشیم که نخوایم ارزش های وجودیمون رو به خاطر دو تا تیم برای هم رو کنیم !
    این رو به همه ی استقلالی ها میگم همون طور به دوستان همین تاپیک جو رو در سطح تاپیک خودتون نگاه دارین خواهشا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از همکار محترم بُعد نرم افزاری انجمن فیلم

راستی اگه انشاالله سپاهان ببریم حریف بعدی تو حذفی کیه؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

و یا شور و شوق پرسپولیسی ها موقعی که پارسال قهرمان شد
    انگار که کل ایران ریخته بودند خیابون و شادی میکردند
    اون فصلی که استقلال قهرمان شد تو آزادی به قول دوستمون 110 هزار نفر تو ورزشگاه بودن 220 هزار نفر هم پشت در مونده بودن... در کل به نظر من این بحثهای حاشیه ایه... مهم اینه که استقلال این فصل قهرمان شد و قهرمانی هم حقش بود و با اینکه تو جام باشگاهها هم بازی های سنگینی داشت و بدترین حاشیه ها رو براش ساختن و بهش ضربه زدن ولی بازم قهرمان شد. چون حقش بود...
    حرفت خیلی خنده دار هست
    یعنی اگه من بخوام در مورد شم با کسی صحبت کنم باید پاشم بیام خونتون
    شما میدونی به این کار چی میگن
    تجاوز به حریم شخصی دیگران
    حرف شما هم خنده دار بود. میدونی کجاش ؟ اون قسمتش که تاپیک رو با خونه آدم مقایسه کردی : دی

سلام
    برادر گل اینجا تاپیک پرسپولیسی هاست
    سردرش هم نوشته پرسپولیس

من دوست دارم اینجا هرچی که میخوام که حاوی توهین به تیم شما نباشه بنویسم
    شما حق نداری بیای با من اینجا کل کل کنی
    اگه هم فکر میکنی حق داری نقل قول های من رو نگیر با همون هایی کل کل کن که میان اونها هم توی تاپیک شما نظر میدن
    من هیچ وقت نیومدم توی تاپیک استقلال و نظری بدم جز یک بار که تسلیت مال فوت مادر فیروز کریمی بود !
    و این فکر هم میکنم بهتر اونقدر احترام قایل باشیم که نخوایم ارزش های وجودیمون رو به خاطر دو تا تیم برای هم رو کنیم !
    این رو به همه ی استقلالی ها میگم همون طور به دوستان همین تاپیک جو رو در سطح تاپیک خودتون نگاه دارین خواهشا.
    اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردی. حرف منم همینه. اگر تاپیک پرسپولیسه چرا همش بحث استقلال توش جریان داره ؟
    در ضمن اینکه پستی حاوی توهین هست یا نیست رو کی تشخیص میده ؟... زیرسوال بردن قهرمانی تیم به نظر من توهینه. یا بحث تبانی و .... پس حاوی توهین بوده... شما که همکار هستی و به قوانین آشنایی داری چرا...

و قسمت آخر پستت خیلی جالب بود به استقلالی ها گفتی. من در طول این فصل تو این بخش بودم. هر وقت استقلال باخت پرسپولیسی تو این تاپیک و تاپیک استقلال شروع کردن مسخره کردن و تیکه انداختن اونم همه با هم... هر وقت پرسپولیس باخت باز هم پرسپولیسی ها اومدن تو تاپیک استقلال و شروع کردن مسخره کردن. نمونه ش همین باخت 5 بر یک بود که باور کن اگر استقلال با این نتیجه میباخت کل این تاپیک میریختن تو تاپیک استقلال و تیکه مینداختن. اما استقلالی ها جز یکی دو مورد نیومدن تو این تاپیک... اگر تذکر میخوای بدی بهتره اول به پرسپولیسی ها بدی.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بابا متالیکا جان برو تو تاپیک خودت عجب وضعی شده من نمیدونم به چه زبونی بگم
    عجب اوضاعی است خوبه که امسال اصلا پرسپولیس تو لیگ رقیب استقلال نبود که شما ها این همه ریختین اینجا

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پس حرف های بنده را قبول داری جناب M.etallic.A که نتونستی پاسخ بدی

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من خطابم رو به شما نوشتم اما به همگی تعمیم دادم
    این توهین رو مدیر بخش تشخیص میده
    این توهین رو خود کاربر باید تشخیص بده
    من باید زمانی که یک پست رو میدم توش ننویسم لنگی ! ننویسم استقلال فلان
    شما من بهت گفتم حق نداری با من کل کل کنی اگه خیال میکنی که این کل کل کردن مجاز هست با کسی این کار رو بکن که با شما متقابل این کار رو کرده . من میتونم در مورد هر تیمی که این فصل با تیم پرسپولیس در لیگ بوده بنویسم اما عاری از توهین
    توهین نه اینکه من بگم فلانی بد بود یا خوب بود این رو من دوست دارم اینجا بگم و میگمم هیچ مشکلی هم نداره
    هر پرسپولیسی هم دوست داره بگه که استقلال حقش نبود قهرمانی ! این توهین نیست عزیزم این چیزی که بین خودمون هست توهین زمانی که من بیام این رو توی تاپیک شما بگم !
    این یعنی آغل زنبور شور کردن
    شما همین الان هم داری با من بحث میکنی که اشتباه
    شما خیال میکنی من اشتباه میگم یا هرچی مدیر داره این بخش باهاش تماس بگیر
    منم آخرین حرفی بود که در خطاب به شما گفتم
    بازم میگم من حق ندارم بیام توی تاپیک شما حرف در مورد تیمتون بزنم که بهتون بر بخوره
    من توی تاپیک خودم همه کار میتونم بکنم عاری از توهین
    توهین یعنی چیزی که کلماتش مشخص باشه
    اینکه فلانی شانس آورد ! قلانی حقش نبود اینا عزیز در هر حوزه ای که کسی از تیمی طرفداری میکنه نسبت به تیم مقابل هست اما این رو نباید توی تاپیک شما بگم
    باشه ؟ حالا چی شما که استقلالی هستی این کار رو بکنی چی اونی که پرسپولیسی هر دو اشتباه دارند میکنند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی اگه انشاالله سپاهان ببریم حریف بعدی تو حذفی کیه؟؟؟؟؟؟
    پاس همدان اونم توی همدان

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من خطابم رو به شما نوشتم اما به همگی تعمیم دادم
    این توهین رو مدیر بخش تشخیص میده
    این توهین رو خود کاربر باید تشخیص بده
    من باید زمانی که یک پست رو میدم توش ننویسم لنگی ! ننویسم استقلال فلان
    شما من بهت گفتم حق نداری با من کل کل کنی اگه خیال میکنی که این کل کل کردن مجاز هست با کسی این کار رو بکن که با شما متقابل این کار رو کرده . من میتونم در مورد هر تیمی که این فصل با تیم پرسپولیس در لیگ بوده بنویسم اما عاری از توهین
    توهین نه اینکه من بگم فلانی بد بود یا خوب بود این رو من دوست دارم اینجا بگم و میگمم هیچ مشکلی هم نداره
    هر پرسپولیسی هم دوست داره بگه که استقلال حقش نبود قهرمانی ! این توهین نیست عزیزم این چیزی که بین خودمون هست توهین زمانی که من بیام این رو توی تاپیک شما بگم !
    این یعنی آغل زنبور شور کردن
    شما همین الان هم داری با من بحث میکنی که اشتباه
    شما خیال میکنی من اشتباه میگم یا هرچی مدیر داره این بخش باهاش تماس بگیر
    منم آخرین حرفی بود که در خطاب به شما گفتم
    بازم میگم من حق ندارم بیام توی تاپیک شما حرف در مورد تیمتون بزنم که بهتون بر بخوره
    من توی تاپیک خودم همه کار میتونم بکنم عاری از توهین
    توهین یعنی چیزی که کلماتش مشخص باشه
    اینکه فلانی شانس آورد ! قلانی حقش نبود اینا عزیز در هر حوزه ای که کسی از تیمی طرفداری میکنه نسبت به تیم مقابل هست اما این رو نباید توی تاپیک شما بگم
    باشه ؟ حالا چی شما که استقلالی هستی این کار رو بکنی چی اونی که پرسپولیسی هر دو اشتباه دارند میکنند

مشکل میدونی چیه... بعضی ها اینجا رو با خونه و املاک شخصی خودشون اشتباه گرفتن. تاپیک خودم و تاپیک خودت اینا معنی نداره... فروم عمومیه... تنها تاپیکی که اختصاصی بود تاپیک بانوان تو متفرقه بود که ورود آقایون ممنوع بود همین... تو تاپیک پرسپولیس بحث استقلال پیش میاد من میام و نظرمو میگم. به کسی هم توهین نکردم. بالعکسش تو تاپیک استقلال بحث پرسپولیس بشه پرسپولیسی ها میان نظرشونو میگن. به همین راحتی... اینکه برو تو تاپیک خودت یا بیا تو تاپیک خودم اینا معنی نداره... اگر غیر از اینه بگو... تو قوانین هم نیومده استقلالی ها نباید بیان تو تاپیک پرسپولیس...

ساده تر توضیح میدم. شما یه پستی میدی در مورد هر چیزی ( حالا تو این مورد استقلال ) من یه نظری دارم در مورد پستت نقل قول میکنم و جوابت رو میدم. نه پست تو توهین آمیز بوده و نه جواب من... حالا تو اگر دلت خواست میتونی جواب منو بدی اگر دلت نخواست میتونی ازش رد بشی. بعد بقیه افراد میتونن بیان پست شما و جواب من رو ببین و خودشون درست و غلط رو تشخیص بدن. این کلا فلسفه فرومه...

حالا ایده شما چیه. من پست میدم. حرفمو میزنم. تو اگر جوابی داری حق نداری پست منو نقل قول کنی. دلم نمیخواد جواب منو بدی.
    من کل کل نکردم. کل کل یعنی اینکه بیام بگم پرسپولیس سوراخه... استقلال قهرمانه... از این حرفها... من جواب دادم. اگر به نظر شما جواب دادن یعنی کل کل پس کلا باید فروم رو تعطیل کرد چون تو همه تاپیک ها این جواب دادنها وجود داره یعنی همه دارن با هم کل کل میکنن ؟
    تو وقتی پست میدی تو یه فروم یعنی اون پست تو جزئی از فروم شده و دیگه فقط تحت مالکیت تو نیست. تا یه مدت کوتاهی بعد از دادن پست هم میتونی ویرایش یا حذفش کنی و بعدش حتی به پستی که خودت دادی دسترسی نداری. پس خواهشا این حس مالکیت رو نداشته باشید. نمیتونی تعیین کنی کی حق داره پست تورو نقل قول کنه و کی حق نداره. اگر با کسی مشکل داری میتونی ایگنورش کنی و دیگه پستهاشو نبینی. اونم پستهای تورو نبینه.
    شما که همکار انجمن هستی باید اینارو بهتر از ما کاربرای معمولی بدونی تعجب میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh_sib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    8Mile Road

پيش فرض سلام

سلام به دوستان
    من که باورم نمیشه ذوب آهن که 3 تا 3 تا میزد رفتو با اون نتیجه باخت....

قهرمانی استقلال خیلی بودار بود البته به نطر من باید به فدراسیون تبریک گفت.

شاید تو 10 سال آینده معلوم بشه که تبانی بوده .

خدا وکیلی یادتونه پارسال بعد از قهرمانی پرسپولیس چه ولوله ایی توی شهر به پا شده بود ؟ انگار ایران قهرمان جام جهانی شده همه ریخته بودند تو خیابون ولی دیروز دریغ از یه کم خوشحالی و سر وصدا .
    آره خیابون آزادیرو بسته بودیم...

خودشونم باورشون نمیشد ..... حتی توی روزنامه خبر ورزشی توی تبلیغ cd شون نوشته بود علل ناکامی استقلال.....

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

سلام به دوستان
    من که باورم نمیشه ذوب آهن که 3 تا 3 تا میزد رفتو با اون نتیجه باخت....

قهرمانی استقلال خیلی بودار بود البته به نطر من باید به فدراسیون تبریک گفت.

شاید تو 10 سال آینده معلوم بشه که تبانی بوده .

آره خیابون آزادیرو بسته بودیم...

خودشونم باورشون نمیشد ..... حتی توی روزنامه خبر ورزشی توی تبلیغ cd شون نوشته بود علل ناکامی استقلال.....
    اخه چه زیطی داره مگه هر کی چند تا بازی برد باید تا اخرش هم ببره ؟
    بعد از بازی با پیروزی ما 6 تا امتیاز از ذوب جلو بودیمو قبل از بازی با پیروزی تیما رو با اختلاف می بردیم اما اومدیم از فجر 4 تا خوردیم این اتفاق هم برای ذوب اهن تکرار شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •