آره راه حل همين بود. يه چند بار كه نردبون ها رو ميندازي و يه كم كه طبقه بالا مي جنگي پشيمون ميشن بر مي گردن
البته بين راه پله ها خوب نيست همون اين كه اول طبقه اول بجنگي بعد يه كم بعد بيام طبقه دوم مقاومت كني تموم ميشه مرحله.
به هر حال مرسي
آره راه حل همين بود. يه چند بار كه نردبون ها رو ميندازي و يه كم كه طبقه بالا مي جنگي پشيمون ميشن بر مي گردن
البته بين راه پله ها خوب نيست همون اين كه اول طبقه اول بجنگي بعد يه كم بعد بيام طبقه دوم مقاومت كني تموم ميشه مرحله.
به هر حال مرسي
واقعا بازيه قشنگيه.من دو باره دارم بازيش ميكنم.دوستان توي دموي بازي يه اسلحه نشون ميده كه فكر كنم ليزريه.من هر چي گشتم پيداش نكردم.ميتونيد كمكم كنيد؟
شما باید بازی رو در حالت پروفشنال یه بار تموم کنی بعد این اسلحه رو بهت می ده
مرسي دوست عزيز.من يه بار رو easy رفتم يه بار رو نرمال .
فقط همين ها هستن ديگه چيز ديگه اي نداره. مثلا تمرين تيراندازي چطور؟
آقا بالاخره mercenaries رو هم تموم كردم. عجب جايزه اي هست اين handcannon البته فكر كنم همون مگنوم خودمون باشه. وقتي ميخوايي بخريش يارو بهت ميگه : اون رو واسه چي ميخوايي. ميخوايي بري شكار فيل!
اين هم مدرك :
وقتي با اشلي بازي ميكنيم يه جايي هست كه بايد يه پازل رو مرتب بكنيم. ميدونم همه ماشاالله استاد سوپرگيمر هستند ولي محض اطلاع برخي ها كه تازه وارد هستن يه راه حل ساده بلدم به شما هم ميگم.
روش كار : اولين تكه اي رو كه حركت ميدين همون تكه اصلي وسط هست (بعدش ديگه بهش دست نميزنين)
بعدش تكه هاي كناري رو به طور ساعت گرد تقريبا يك و نيم دور جابه جا ميكنين تا شكل كامل بشه. اگه دقت كنين توي خود بازي هم روي قاب كناري پازل فلش هاي كوچولوي سفيد و سياه جهت حركت تكه ها رو مشخص كرده.
![]()
تا جایی که من اطلاع دارم، تمرین تیراندازی فقط امتیاز می ده و چند ماکت که نمی دونم به درد می خورن یا نه؟
دمتون گرم .
پدر این بازی رو دراوردید .
بابا جان بسه دیگه اویل 5 داره میاد .
تا وقتی Evil 5 نیاد ما همینطوری این بازی رو تجزیه میکنیم !دمتون گرم .
پدر این بازی رو دراوردید .
بابا جان بسه دیگه اویل 5 داره میاد .
Evil 5 برای PC نمیاد.
اگه هم بیاد.رو اکثر سیستم ها جواب نمیده.
تجزيه گران محترممي گم من آخر اون بخشي كه بعدش اشلي رو دوباره مي گيرن(گير مي كنه به چنكگاي ديوار) قبلش يه دونه فروشنده هست و يه دستگاه تايپ اون بغل يه جايي براي مسابقه تير اندازي هست من برنده شدم يه دونه جايزه و 3000 امتياز ولي بهم نداد امتياز و جايزه رو؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)