تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 942 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا از این بحثا بگذریم.گرون شد که شد.من که گفتم از اول با ایرانسل هستم تا آخر!!!
    حالا بگذریم.یه سوال داشتم.
    تو قسمت Messaging گوشی های سونی اریکسون علی الخصوص مال من که کا510 هست یه گزینه به نام ایمیل هست.سوال من اینه که منی که جیمیل دارم باید این قسمت رو چه جوری تنظیم کنم؟
    میتونی استفاده کنی این تنظیماتش هست امیدوارم انگلیسی بلد باشی این تنضیمات رو میتونی روی گوشیت پیاده کنی
    البیه این تنضیمات برای windows live mail desktop هست دلی فرقی نمیکنه میتونی استفاده کنی
    من برای v3i نسب کردم کار کرد
    Hello Ali

Thank you for writing to Windows Live Mail Desktop Technical Support. My name is Edward and I gather that you have been getting an error when you synchronize your Gmail account through Windows Live Mail Desktop. I understand the importance of resolving your issue immediately
    While we are in the process of investigating this issue, please male sure that you have configured your account properly by following the instructions below
    First Enable POP in your Gmail account
    a. Sign in to your Gmail account
    b. At the top of any Gmail page, click "Settings
    c. In the orange "Mail Settings" box, click "Forwarding and POP
    d. Select "Enable POP for all mail" or "Enable POP for mail that arrives from now on
    e. Select the action that you want your Gmail messages to take after they are accessed through POP
    f. Do NOT click "Save Changes" until after you complete step 2
    2. Configure your Gmail account in Windows Live Mail Desktop Beta
    a. Start Windows Live Mail Desktop Beta
    b. On the "Tools" menu, click "Accounts
    c. If you have already created a Gmail account, select it, and then click "Remove
    d. Click "Add
    e. Select "Email Account," and then click "Next
    f. Enter a display name, and then click "Next
    g. Enter the e-mail address of your Gmail account, and then click "Next
    h. In the "My incoming mail server is a POP3 server" box, select "POP3
    i. For the incoming mail server name, enter pop.gmail.com
    j. For the outgoing mail server name, enter smtp.gmail.com, and then click "Next
    k. Enter your Gmail user name. Make sure to include @gmail.com
    l. Enter your Gmail password
    m. You will be prompted to help us improve our products by joining the Microsoft Customer Experience Improvement Program. Select an option, and then click "Next
    n. Click "Finish
    o. On the "Tools" menu, click "Accounts" again
    p. Select your Gmail account, and then click "Properties
    q. Click the "Advanced" tab
    r. Under "Outgoing Mail (SMTP)," enter the value 465, and then select the "This server requires a secure connection" check box
    s. Under "Incoming Mail," select the "This server requires a secure connection" check box. The number in the box will change to 995
    t. Click "OK
    Your Gmail account has been successfully created
    3. Return to your Gmail account settings page, and then click "Save Changes
    4. Test your Gmail account
    a. In your folder list in Windows Live Mail Desktop Beta, select the account
    b. On the Windows Live Mail Desktop Beta toolbar, click "Send and Receive
    Windows Live Mail Desktop Beta will display the status as it synchronizes with your Gmail account
    You are valuable at Windows Live, and we look forward to providing you with consistent and effective service. We appreciate your input and involvement in our Windows Live products

Sincerely

Edward
    Windows Live Mail Desktop Technical Support

--- Original Message ---
    From : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Sent : Wednesday, April 18, 2007 8:06:28 PM UTC
    To : LV_ML.WNLV.NA.US.EN.MSF.SEA.TS.T01.RTG.00.EM
    Subject : Windows Live Mail desktop

Service
    Windows Live Mail desktop

What type of problem do you have

Be specific when describing your problem. The details that you include enable us to promptly send you the most likely solution to your issue
    Unable to logon to the server using Secure Password Authentication. Account: 'Gmail *a.rezaei123*', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR not supported l33pf1260344ugc', Port: 995, Secure*SSL*: Yes, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC18

If you are having a problem with a specific account, select it here
    Gmail

Where are you using Windows Live Mail Desktop Beta
    Home LAN

If you have a firewall, which one
    yes, windows firewall

Full Name
    Ali

What e-mail address would you like a response sent to
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about

Which operating system are you using?Windows XP: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

Which browser are you using: IE7

Type of Support: E-mail Support

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا علیرضا خیلی مخلصیم.دستت درست!
    خیلی تو کفش بودم.
    کار کرد خفن.
    ما بریم میل چک کنیم!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا علیرضا خیلی مخلصیم.دستت درست!
    خیلی تو کفش بودم.
    کار کرد خفن.
    ما بریم میل چک کنیم!!!!!!
    قابلی نداشت خوشحالم که بدرد خورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11

تو تبریز اکثرا تو 4راهها یه نوع دکلهایی هست به شکل لوله ای اما خیلی خیلی نازکه نسبت به اون یکها ارتفاع بعضی شون حدود 3 متر و ارتفاع بعضی شونم حدود 6متر . روی اکثرشونم از اون طبل ها هست. میخواستم ببینم تو شهرای دیگم همچین چیزایی هست ؟ اصلا اینا مال کدوم اپراتوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    امروز از یکیش عکس گرفتم! لطفا بگین از اینا تو شهرهای دیگم هست ؟ در ضمن به نظرتون اینا ماله کدوم اپراتوره ؟

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فکر نکنم این برای ارانسل باشه
    البته من
    نمیدونم دوستان دیگه چی فکر می کنند

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من از اول طرفدار این ایرانسل بودم و همه جا ازش طرفداری می کردم ولی دیگه داره شورش را در میاره قرار بود تا 10 اردیبهشت 100 درصد اصفهان را تحت پوشش ببره ولی هنوز خبری نیست و امروز زنگ زدم خدمات مشترکین میگه اصفهان تا سال آینده هم معلوم نیست تحت پوشش بره و به قدری عصبی شدم که تلفن را کوبیدم زمین . لعنتی را هم کسی اینجا نمی خره . روز اول همه به من می گفتند ایرانسل نخر و من گوش نکردم و رفتم این سیم کارت Tci را فروختم و این ایرانسل لعنتی را که قرار بود تا اوایل بهمن ماه اصفهان را پوشش بده خریدم . آخه یکی نیست بگه وقتی نمی تونی پوشش بدی چرا قول 100 درصد میدی ... الان هم روم نمیشه برم دوباره Tci بخرم چون جلوی همه ضایع میشم ... این از وضع تعرفه هاش این هم از وضع شبکش که واقعا افتضاحه ...باز به تالیا خیلی بهتر از این ایرانسل هست . حداقل از تلفن ثابت میشه راحت باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزادش هم درست هست ... اگر ایرانسل تا آخر اردیبهشت طبق قولی که داده اینجا را تحت پوشش نبره بلدم چطور بهش ضربه بزنم که دیگه یکی نره طرف سیم کارتهاش ...

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

من از اول طرفدار این ایرانسل بودم و همه جا ازش طرفداری می کردم ولی دیگه داره شورش را در میاره قرار بود تا 10 اردیبهشت 100 درصد اصفهان را تحت پوشش ببره ولی هنوز خبری نیست و امروز زنگ زدم خدمات مشترکین میگه اصفهان تا سال آینده هم معلوم نیست تحت پوشش بره و به قدری عصبی شدم که تلفن را کوبیدم زمین . لعنتی را هم کسی اینجا نمی خره . روز اول همه به من می گفتند ایرانسل نخر و من گوش نکردم و رفتم این سیم کارت Tci را فروختم و این ایرانسل لعنتی را که قرار بود تا اوایل بهمن ماه اصفهان را پوشش بده خریدم . آخه یکی نیست بگه وقتی نمی تونی پوشش بدی چرا قول 100 درصد میدی ... الان هم روم نمیشه برم دوباره Tci بخرم چون جلوی همه ضایع میشم ... این از وضع تعرفه هاش این هم از وضع شبکش که واقعا افتضاحه ...باز به تالیا خیلی بهتر از این ایرانسل هست . حداقل از تلفن ثابت میشه راحت باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزادش هم درست هست ... اگر ایرانسل تا آخر اردیبهشت طبق قولی که داده اینجا را تحت پوشش نبره بلدم چطور بهش ضربه بزنم که دیگه یکی نره طرف سیم کارتهاش ...
    خودشون توی رسانه ها اعلام کردن تا آخر اردیبهشت اصفهان تحت پوشش میره ؟
    Last edited by TheMohammad; 02-05-2007 at 22:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

عمرا تا آخر اردیبهشت تحت پوشش بره !
    کشتن ما رو تو این اصفهان با آنتن دهیشون تو بهرستان خط نمیده !

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وقتی اصفهان رسما" تحت پوشش نیست شکایتی از درست عمل نکردنش نمیشه داشت
    بهتره شما یه کمی سبر داشته باشی... شما کافیه یک سوم صبری که واسه قول هایی که تی سی ای میده داری واسه ایرانسل داشته باشی جوابتو زودتر میگیری
    Last edited by علیرضا خارجی; 02-05-2007 at 23:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

آخه میگه گفته سال دیگه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •