آقا 206t5 اینجا چت روم نیستا. صبر کن. ملت 1-2 روز برا جوابشون صبر میکنن تو اینجارو با چت روم اشتباه گرفتی
آقا 206t5 اینجا چت روم نیستا. صبر کن. ملت 1-2 روز برا جوابشون صبر میکنن تو اینجارو با چت روم اشتباه گرفتی
ممنون از جواب شما حالا اگه k800 رو حک کنیم که البته من برنامش را به لطف شما دانلود کردم صداش چجوری میشه شما نوشته بودید 60 درصد افزایش صدا یعنی بعد از حک کردن صداش از k750 بیشتر میشه لطفا درصد بلندیش را نسبت به k750 بگین ممنون میشم
مدیریت سایت لطفا مرا با کار کردن در انجمن راهنمائی کنید همان طور که گفتید من تازه وارد هستم و اطلاعات کافی ندارم![]()
مدیریت سایت لطفا مرا با کار کردن در انجمن راهنمائی کنید همان طور که گفتید من تازه وارد هستم و اطلاعات کافی ندارم![]()
سلام بر همه
تا حالا براتون پیش اومده که یکی باهاتون تماس گرفته( یا شما بایکی تماس گرفتین) که شماره اونو توی دفترچه تلفن گوشیتون ندارید و بعد از تماس اون شماره رو پاک کردین که مثلا باباتون یا مامانتون یا شوهرتون یا خانمتون نفهمند(وای وای وای وای....)
خب تا اینجا رو دارین که:
اما من بهتون میگم این شماره ها کجا ذخیره میشه که اگه پاک کنید و بابا یا مامان یا شوهر یا خانمتون گوشی باز باشن مچتونو میگیرن
این مراحل رو برین
Phonbook - new contact- new number- add-look up- more-unsaved number
و یا
Messaging-write mssage-text-continue-contact look up-more-unsaved number
همونطور که میبینید آخرین 10 شماره تماس اونجا هست که شما مثلا از لیست تماسها پاکشون کردین
خب حالا 2 تا راه حل هست
اولی اینه که گوشیتون ریست کنین که با این کار هر چی دارین هم همراه اون 10 شماره پاک میشه
دومی اینه که برید از 10 تا تلفن کارتی مختلف به خودتون زنگ بزنین تا اون آخرین تماس مشکوک از ته لیست خارج بشه
کلید c هم عمل نمیکنه
خب دوستان اگه راه بهتری میدونن بگن
نظر در این مورد یادتون نره
سپاسگزارم
سلام كسي مي دوني گوشي k800 رو چه جوري مي شه باز كرد اصلا اون پيچاش با چي باز مي شه پيچ گوشيشو از كجا مي شه گرفت
بچه ها من سه سؤال دارم
1- گوشي كا800 برادرم بر خلاف گوشيهاي كا 800 ديگهاي كه ديديهايم موقع وارد شدن توي پوشه فيلمها آنها را به صورت پيشنمايش نشون نميده يعني آيكون فيامها به صورت يك عكس ثابته. چرا؟
2- نرم افزار اين گوشي r1kg001 است. آيا فايل رست اون رو كسي سراغ داره براي هك كردن گوشي لازم دارم.
3- آخرين نرمافزار اين گوشي چيه؟
ممنون ميشم اگه جوابم رو بدين.
اخریش همونه.سونی اریکسون توی اپدیت اخریش این قابلیتو به دلایل نا معلومی حذف کرده. من اسیب دیدن صفحه نمایشو منطقی نمیبینم.
خب حالا فايل رست رو از كجا گير بياورم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)