عزیز هیچ فرقی نداره، کلا بحث فست و پروفایلش برای dsl هست حالا vdsl یا adsl
چهارتا کلیک نرم افزاریه
من مودمم برای همین vdsl تنظیم fast و interleave داره یعنی اپراتور تنظیم کنه میشه
شما از کدام مدرک میفرمایید این تنظیم روی vdsl نیس؟
عزیز هیچ فرقی نداره، کلا بحث فست و پروفایلش برای dsl هست حالا vdsl یا adsl
چهارتا کلیک نرم افزاریه
من مودمم برای همین vdsl تنظیم fast و interleave داره یعنی اپراتور تنظیم کنه میشه
شما از کدام مدرک میفرمایید این تنظیم روی vdsl نیس؟
دستی یعنی اپراتور یه دکمه بزنه و DSLAM زمان تاخیر شما رو به حداقل کاهش بده(مثه همین فست که رو ADSL داریم الان). اما همچین چیزی روی VDSL امکان پذیر نیست و خود DSLAM با توجه به ثبات خط زمان تاخیر رو میاره پایین
خود شاتل هم گفته سرویس کاهش پینگ رو vdsl نداریم.
چیزی هم که از تجربیات دیگران در کشورهایی که VDSL داشتن خوندم این بوده که زمان تاخیر بصورت اتومات تعیین میشه
بالا توضیح دادم. بله فست برای VDSL هم هست اما مثه ADSL بصورت دستی نیست و اتومات هست. البته گویا تنظیماتی وجود داره که میشه حساسیت DSLAM رو تغییر داد و زمان تاخیر رو سریع تر کاهش بده اگه خط استیبل باشه
fastpath با vdsl در دنیا عادیه
من بر عکس شما، من تو ردیت خوندم گفته بود VDSL دارم و به ISP گفتم و ست کردن FathPath![]()
اسکرین از مودم فامیل در آلمان, vdsl از O2 با fastpath
![]()
Last edited by dadash42; 30-10-2020 at 13:46.
جالب مقایسۀ کیفیت vdsl آلمان عکس بالا و ایران, هر دو رو 100mb بسته شدن
![]()
Last edited by dadash42; 30-10-2020 at 18:07.
من فارسی توضیح دادم نحوه fastpath و vdsl رو. اینم دفه آخر که برای کسی فارسی توضیح میدم و حرف رو نمیفهند. من نگفتم fast path وجود نداره گفتم نحوه فعالسازیش فرق میکنه با ADSL.
ما که از خدامونه هم شاتل هم هر کسی دیگه VDSL با پروفایل فست بده
در این عکس نمونه ایران G inp و G vector که بسیار برای کاهش نویز تو VDSL مهم هستند فعال نیست. در عکس خارجی با فعال بودن این 2 نشون میده که چقدر کیفیت خط رو میبره بالا
شاید تجهیزات اشغال چینی یا زیرساخت ضعیف اجازه نمیده G inp وG vector فعال کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)