تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 858 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

طرح تعویض مودم وایمکس با مودم TD-LTE یه طرح تشویقی و هدیه از طرف ایرانسله . میتونه همین فردا کلا این طرح رو جمع کنه . اینکه مودم رو عوض کرده کار غیرقانونی نکرده . پول که بابتش ندادی دنبال فاکتور قرارداد و شکایتی .

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

طرح تعویض مودم وایمکس با مودم TD-LTE یه طرح تشویقی و هدیه از طرف ایرانسله . میتونه همین فردا کلا این طرح رو جمع کنه . اینکه مودم رو عوض کرده کار غیرقانونی نکرده . پول که بابتش ندادی دنبال فاکتور و شکایتی .
    دوست عزیز بحث پول دادن یا ندادن نیست
    بحث این هست که زمانی که در هر موردی قراردادی نوشته میشه و اون قرارداد بسته میشه باید هر دو طرف بهش احترام بزارن و مواردی که داخلش عنوان میشه رو رعایت کنن...
    از طرفی هر نوع تغییر در قرارداد باید با رضایت هر دو طرف باشه... حالا چه قرارداد ماشین و ملک و زمین باشه چه قرارداد آب دادن به چمن در خونه...
    متاسفانه امثال شما با این طرز فکر عجیبتون باعث میشن این شرکت ها هر طور که میخوان رفتار کنن و هر زمان هر تغییری دلشون خواست بوجود بیارن
    احتمالا از نظر شما اگر به جای مودم یه خودکار بیک هم تحویل بدن اکی هست چون پولی بخاطرش نداده کسی [emoji1]

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

3. 5 کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه از این طرح نذری ایرانسل راضی نیستی میتونی دست بکنی توی جیبت مودمی که میخوای رو بخری اگه برخلاف قرارداد خریدت بهت چیز دیگه ای تحویل داد اونوقت شکایت کنی. داره جای مودم بدون استفاده وایمکس به کاربراش مودم TD-LTE میده حالا یه سری از چیز مفتی تشویقی هم ناراضی ان .

داره خودمونی میشه nima.g22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

طرح تعویض مودم وایمکس با مودم TD-LTE یه طرح تشویقی و هدیه از طرف ایرانسله . میتونه همین فردا کلا این طرح رو جمع کنه . اینکه مودم رو عوض کرده کار غیرقانونی نکرده . پول که بابتش ندادی دنبال فاکتور قرارداد و شکایتی .

شما مثل اینه از بس سرتون کلاه گذاشتن عادت کردید
    وقتی قرار دادی بسته میشه هر دو طرف باید بهش پایبند باشن

مگه زورش کردن طرح بذاره ؟تازه کلی پول مودم وایمکس دادیم که آخرش شد این پس همیچین مجانی هم واسمون درنیومده
    من شکایت کردم هم پرینت دارم هم ایمیلی که فرستادن
    کلاهبرداری دیگه اینجوری ندیده بودیم
    زنگ زدم طرف میگه دلت نمیخواد مودم وایمکسو پس میفرستیم ...منم گفتم همون مودم رو بفرست بعد از رضایت یا نارضایتیم بپرس

6. 5 کاربر از nima.g22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

زنگ زدم طرف میگه دلت نمیخواد مودم وایمکسو پس میفرستیم ...منم گفتم همون مودم رو بفرست بعد از رضایت یا نارضایتیم بپرس
    جواب درستی بهت داده. اگه راضی نیستی مودم وایمکس دکوری رو پس بگیر مودم مورد علاقتو از سایت ایرانسل بخر .

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من ایمیل هم زدم و جوابی که همین الان دادن این بود :

کاربر گرامی،

طبق بررسی انجام شده، در حال حاضر مودم مو­جود در فروشگاه الکتر­ونیکی ایرانسل جهت تع­ویض رایگان مودم وایم­کس ایرانسل با مودم TD-LTE، مودم مدل B-5142 می باشد.

موفق باشید

پیگیری هم اگر بخوایم بکنیم فک کنم باید از طریق ١٩۵ انجام بدیم خودشون به راحتی قانون قرارداد رو زیر پا گذاشتن و حتی حاضر به معذرت خواهی هم نشدن...
    شما اگر مودم بدستت رسیده توی دفترچه اطلاعات مودم رو ببین میتونی پیدا کنی که حداقل یه مقایسه با قبلی بکنیم مثلا gain آنتنش چقدر هست...
    یا اینکه اگر راه اندازیش کردی ببین کیفیت و وضعیت آنتن دهیش چطور هست
    البته بهترین کار برا مقایسه داشتن همزمان هر دو مدل هست...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    من شکایت کردم شما هم پیگیری کن
    فاکتور خرید رو عوض کردن ولی ایمیلی که فرستادن همون مدل 2101 ثبت شده اونو به عنوان مدرک داشته باش
    این مودم رو حتی برای خرید نقدی هم نذاشتن و یه شبه عوضش کردن با 2101
    2101 رو میگن موجود نبوده اینو فرستادیم ولی الان برای خرید نقدی موجوده

9. این کاربر از nima.g22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

جواب درستی بهت داده. اگه راضی نیستی مودم وایمکس دکوری رو پس بگیر مودم مورد علاقتو از سایت ایرانسل بخر .
    من مثل شما نیستم
    همون چیزی رو که تو فاکتور خریدم زده رو میخوام پس خواسته نامعقولی نیست
    اگه اینجوری انقدر شیر تو شیر باشه پس چرا فاکتور خرید صادر میکنن
    شما هم نمیخواد سنگ ایرانسل کلاهبردارو به سینه بزنی

11. 6 کاربر از nima.g22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

هزار بارزنگ زده خودشو بکشه هم من مودم عوض کن نیستن با این کلاه بردارا یه چی دیگه میزنه تو فاکتور یه چی دیگه تحویل میده

بعدشم مودمو بخری با بسته ارزونتر درمیاد تا این مودم رایگانو 48 تومن که پول زور میگیره بری بسته 150 گیگم بگیری میزنه بالای 300تومن

الان مودم بخرو با بسته تخفیف دار 150 گیگش ارزون تر گیرت میاد)

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان من هم دیروز طرح تعویض ثبت نام کردم البته من هم تو فاکتور نوشته مودم GP2101 البته من دو تا مشکل دارم اول اینکه موقع ثبت درخواست تو سایت ثبت نام نکردن و به عنوان کاربر مهمان درخواستم را ثبت کردم ایمیل تائیدیه هم برام آمد ولی هیچکجای سایت ایرانسل جائی برای پیگیری خرید وجود نداره لینکی هم که تو ایمیل هست فقط به صفحه اول فروشگاه وصله که باید نام کاربری و رمز عبور را وارد کنیم که بالطبع من ندارم دوم اینکه من تو آدرسی که دادم چند تا حرف اضافه به آدرسم اضافه شده که یک آدرس در هم بر هم به پشتیبانی زنگ زدم اول گفت برو فاکتورتو میتونی ویرایش کنی که گفتم هرجای سایت گشتم چیزی عایدم نشد بعد که گفتم نمیتونم فاکتور خریدمو ببینم چون به صورت مهمان آمدم یک شماره پیگیری داد گفت تماس میگیرند الان 24 ساعته هیچ خبری نشده و سوال دیگه الان که تو قسمت تعویض میرم مودم را عوض کردن میخواستم بدونم این دو مدل مودمک چه فرقی دارند البته من از خدامه که مودم وایمکسمو بگیرند مفتشم گرونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

مودم مدل B5142 چه تفاوتی با مدل gp2101 دارد؟ اینکه 2 نفر از کاربران اعلام می کنن که مدل مودم نباید تغییر میکرده حرفشون منطقی هست و اگر هر کاربر رضایت نداشته باشه مودم وایمکسش رو پس میده شرکت تمام! حرف خاصی نبود!

فقط تفاوت ها چی هست؟ چه جوری برای شما به اثبات رسیده مدل b5142 از لحاظ شما خوب نیست؟ دلیل منطقی ندیدم! چون کاربری از این مودم استفاده نکرده بود و نقد و بررسی نزاشته تو تاپیک!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •