تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 229 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2284

نام تاپيک: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

30 40 تومن اضافی یعنی چقدر؟

حالا اگه اضافه کنم چی میتونم بگیرم؟
    مثلا تو میتونی با 150 تومن یه z550 بگیری که واقعا گوشیه خوبیه ,دوربین 1.3 و مموری خوریش و همچنین کیفیت خوب

اسپیکراش .

یا یه سامسونگ x820 بگیری که باریکترین گوشی دنیاست و دوربین 2 مگاپیکسلی و 80 مگ حافظه داخلیه ولی

متاسفانه بخاطر باریکی بسیارش مموری نمیخوره

یا یه سامسونگ e900 بخری که گوشیه کاملی حساب میشه و یا حتی یه نوکیا 7610 که زمانی برای خودش آخره گوشی

بود

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من دونبال یه گوشی می گردم 2 تا سیم کارت بخوره قیمتش هم خوب باشه مناسب باشه قیمتش مرسی
    برات مهمه که هم زمان 2 تا سیم کارتت آنلاین باشه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید میخاستم ببینم که گوشی e6 موتورولا گوشی خوبی میخام بخرمش

میشه گفت این یه گوشیه همه فن حریف ,از فیلمبرداری با فورمت امپگ بگیر تا سیستم عامل لینوکس

فورمت های آفیس و هم میشناسه ,به نظر من که قیافه فوقالاده خوشکلی هم داره ,صفحه تاچ و شارژ مناسب .

ولی فکر کنم قیمتش بالای 400 تومن باشه . ولی از من میشنوی از خریدش پشیمون نمیشی

پروفشنال ramin4116's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Adobe Illustrator CS3

13 سلام

برات مهمه که هم زمان 2 تا سیم کارتت آنلاین باشه ؟

آره
    مرسی اگه کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آره
    مرسی اگه کمکم کنید
    خوب پس کلا بیخیال این گوشی چینی های تلویزیون دارها شو ,چون این گوشی ها سوییچی هستن و هم زمان نمیتونن

دو تا سیم کارت آنلاین کنن

ببینم بچه تهرانی ؟یعنی از علائدین خرید میکنی ؟

پروفشنال ramin4116's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Adobe Illustrator CS3

پيش فرض

استاد غیر از این گوشی ها دیگه چیزی نیست این گوشی چینی های تلویزیون دار هم دیدم خودم غیر از این نیست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برای گوشی اول من همون e250 سامسونگ و بهت پیشنهاد میکنم قیمتشم در حدوده 130 تا 135 تومنه

این گوشی هم بولوتوس داره و هم مموری میخوره ,z530 و k510 هم گزینه خوبیه ,اونها هم همون حدوده 120 تا 130

تومن هستن

و اما برای گوشیه دوم باید بگم که باید بیخیال سیمبین شو ,چون اگه بخای گوشی سیمبین دار بخری باید بری سراغ

گوشی هایی مثل 7610 و 6600 و ..... که گوشی هایی دموده و قدیمی هستن

ولی اگه کارت با یه pdf حل میشه من موتورولا v3x رو بهت پیشنهاد میدم ,ولی اگه برات موزیک مهم تره میتونی

بری سراغ نوکیا 5300 و یا سونی اریکسون z550 ,تا اینجا هرچی گفتم زیر 200 تومن بود ,ولی اگه یه 20-30 تومن

بزاری روش میتونی مدل های دیگه ای مثل : w810 , w700 , w610 , w710 , z710 رو میتونی بخری که همشون

برای موزیک عالین ولی نه سیمبین دارن و نه pdf میخونن

تو نوکیا ها هم میتونی 6680 یا 5500 رو بگیری که سیمبین و ساپورت میکنن در نتیجه خودت میتونی روش آفیس

بریزی ,البته 6300 هم هست که خیلی خوشکله و جاواست

تو سامسونگ ها هم میتونی مدل های d900 , d820 , d840 رو بگیری که همشون pdf و ساپورت میکنن
    ممنون از راهنماییتون.
    فقط برای گوشی اول قیمتش مهمه که پایین باشه در واقع باقیمت پایین در اولویته مثلا از 50 تا 80 تومن باشه حتی اگه امکاناتش کم باشه ( کهطبیعتا تو این رنج امکانات خیلی کمه.)

در مورد گوشی دوم هم قیمتهاشون رو دارید؟من خودم از سیمبین یک چندان خوشم نمی آد و از طراحی 6600 و 7610 هم زیاد خوشم نمی آد. این سامسونگ ها گرون نیستند ممکنه قیمتش رو بدید تا مقایسه کنم. البته من کاملا این گوشی ها مخصوصا d900 رو که کار کردم می پسندم.

یک راهنمایی دوباره می خوام: یکی برای گوسی اول تو رنج قیمت که گفتم ( حتی با امکانات کمتر) و در مورد گوشی دوم هم بینw810 توسونی اریکسون 6680 به خاطر سیمبین 8 اش ,v3x ( سامسونگها چون قیمتش رو نمی دونم موندم.)5500 فکر کنم سیمبین ورژن پایین باشه ( هر چند من دقیقا نمی دونم ورژن سیمبین تا چند هست.) واسه همین زیاد دنبالش نیستم. اگه قیمت هم بدید می تونم انتخاب کنم. بازهم از کمکتون ممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

استاد غیر از این گوشی ها دیگه چیزی نیست این گوشی چینی های تلویزیون دار هم دیدم خودم غیر از این نیست .
    استاد کیه من بچه شاگردم نیستم

اگه منظورت اینه که تو برند هایی مثل نوکیا ,سونی اریکسون ,سامسونگ و ........ گوشی دو سیم کارته پیدا کنی

باید بگم که تو بازار ایران مدل هایه دو سیم کارتشون نیست و نمیتونی پیدا کنی ,ولی یه سری گوشی کره ای هم هست

که دوتاسیم کارت میخوره و هم زمان میتونه جفتش و آنلاین کنه ,اسمشون یادم نیست ولی اگه ازعلائدین میخوای

خرید کنی میتونم حدودی آدرس مغازش و بهت بدم ,از در سمت حافظ که وارد پاساژ میشی مغازه های دست چپت و

بگیر برو جلو ,اون مغازه ای که میگم تغریبا وسط راهرو دست چپ هستش ,پشت ویترینشم 90% از همین گوشی

تلویزیون دار ها گذاشته ,رفتی بپرسی حتما بگو که جفتش هم زمان آنلاین باشه و سوییچی نباشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.
    فقط برای گوشی اول قیمتش مهمه که پایین باشه در واقع باقیمت پایین در اولویته مثلا از 50 تا 80 تومن باشه حتی اگه امکاناتش کم باشه ( کهطبیعتا تو این رنج امکانات خیلی کمه.)

در مورد گوشی دوم هم قیمتهاشون رو دارید؟من خودم از سیمبین یک چندان خوشم نمی آد و از طراحی 6600 و 7610 هم زیاد خوشم نمی آد. این سامسونگ ها گرون نیستند ممکنه قیمتش رو بدید تا مقایسه کنم. البته من کاملا این گوشی ها مخصوصا d900 رو که کار کردم می پسندم.

یک راهنمایی دوباره می خوام: یکی برای گوسی اول تو رنج قیمت که گفتم ( حتی با امکانات کمتر) و در مورد گوشی دوم هم بینw810 توسونی اریکسون 6680 به خاطر سیمبین 8 اش ,v3x ( سامسونگها چون قیمتش رو نمی دونم موندم.)5500 فکر کنم سیمبین ورژن پایین باشه ( هر چند من دقیقا نمی دونم ورژن سیمبین تا چند هست.) واسه همین زیاد دنبالش نیستم. اگه قیمت هم بدید می تونم انتخاب کنم. بازهم از کمکتون ممنون.
    ببین پس بزار اول تکلیف گوشی اول و مشخص کنیم بعد میریم سروقت دومی

ببین تو این قیمتی که میگی کلا بیخیال mp3 و حافظه , دوربین باید بشی

میتونی این گوشی ها رو بخری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Samsung C160

قیمت : 60 تا 65 تومن

Sony Ericsson J110

LG KG110

قیمت : 55 تا 60 تومن

Samsung X210

قیمت : 80 تا 85 تومن

Samsung X160

قیمت : 75 تا 80 تومن

Nokia 3120

قیمت : 70 تا 75 تومن

Nokia 1600

Last edited by S a f a 6 4; 13-10-2007 at 10:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی. ببینم چی میشه. فعلا نظرم روی z300 است. چه طوره و چند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •