بله تلگرام مشکل داره ..
بله تلگرام مشکل داره ..
بهتر که فی-لتر کردن . انشالله که همینطوری ف-لتر بمونه....برگردیم همین انجمن
این بستن تلگرام باعث اختلال در کار ما شد
واقعا متاسفام![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نسخه وب استفاده کنید راحت ترم هست .ف-یلتر نیس واس مننمیدونم چراشو ولی فیلتر نیس سایتش:/
پ.ن تست کردم با مروگر ویوالدی باز نمیشه! ولی با یاندکس باز میشه! مروگر یاندکس بعضی وقتا فیلتر رو رد میکنه مثلا من بعضی مواقع به یوتیوب دسترسی دارم بدون هیچ فیلتر شکنی :/ دلیلش رو هنوز نفهمیدم خودم بعد دو سال!بعضی مواقع بعضی سایتارو باز میکنه. الان با یاندکس ک هستم سایت تلگرم باز میشه! بدون یاندکس باز نمیشه!
Last edited by sunshineboy; 01-01-2018 at 18:49.
حذف شود با تشکر
Last edited by محمد7966; 09-01-2018 at 15:51.
از یه نظر خوبه فیلتره از یه نظر بد بعضیا باهاش کار میکردن بعضیا هم ...
زنه تو خیابون داره میاد تو شکم من اصلا جلوشو نگاه نمیکنه همش سرش تو تلگرامش بود تو تاکسی 30 بار راننده داشت تصادف میکرد سرش تو تلگرام بود البته اخرش بازشم نکنن block chain بازش میکنه بزودی
این block chain چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاول دورف گفته ارز مخصوص تلگرام بزودی راه میوفته و بلاک چین هم شامل سیستم تلگرام میشه یعنی هیچ کس دیگه نمیتونه تلگرامو فیلتر کنه این فناوری بیشتر برای امن کردن ارز دیجیتال هست ولی خب استفاده دیگه هم ازش میشه کرد
قابله توجه فیلترچیا این فناوری نو پا هست بزودی کل شبکه اینترنت ازش استفاده میکنه و فیلترینگ دیگه معنایی نداره مگه اینکه کلا اینترنت کشور رو قطع کنن
تلگرام با دستور روحانی رفع فیلتر شد
▪️فیلترینگ موقت تلگرام و برخی محدودیتهایی که به درخواست برخی نهادها در طی دو هفته گذشته اعمال شده بود، به دستور رئیس جمهور بهطور کامل برداشته شد.
▪️اینستاگرام نیز شنبه گذشته نیز با نظر رییس جمهور رفع فیلتر شده بود/ ایسنا
برای من الان واقعا سرعتش افتضاحه! با همون قندشکن سرعتش بهتره... بقیه دوستانم اینطورن؟
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)