بازی دیشب آخر بدشانسی ما بود.....
رونالدو که پنالتی از دست داد که اگه اونو زده بود نیمه دوم راحت میتونستیم ببریمشون....
اگه میشه دوستان یه آمار از پنالتی هایی که رونالدو و مسی تو این فصل زدن بزارن تا ببینیم چند چندن....
بیل خوب بود....بهتر میتونست باشه که متاسفانه فرصت نبود....
چیچا هم خوب بود بهتر هم میتونست باشه اگه یه پاس فوق العاده به رونالدو میداد که فرصتش بود ولی نتونست بده....البته فک کنم نداد.....
کروس رو گل دوم مصدوم شد که درسته میتونست تو این بازی هم بازی کنه ولی کارلتو سریعا" تعویضش کرد که ریسکی نداشته باشه....
از مودریچ چه خبر میرسه به بازی !؟
بنزما فک نکنم به آمادگی ای رسیده باشه که جلو یووه بازی کنه....فک نکنم نتیجه مطلوب باشه در صورت تو بودن.....
یه چیز خنده داری که به ذهنم رسید وقتی کروس تعویض شد این بود که سال پیش وقتی بارسا مصدوم زیاد داد من به پسر خالم گفتم ،تیتو تو کدوم پست بازی میکرد ،گفت چه طور گفتم شاید تو بازی بعدی خودش لباس عوض کنه بره تو......؛وقتی کروس تعویض شد دقیقا" به فکر پست زمان بازی کارلتو بودم....
شرایط تیمی خوبه ولی احساسی بازی کردن جلو یووه اصلا" نتیجه ی خوبی نمیده....چون تو ضد حمله ها خیلی خوب میخوریم.....
تو بازی دیروز اون نوک سوزن امیدی که به اییارامندی داشتمم نابود شد.....اصلا" جای خودشو تو بازی نمی دونه و کلا" با توپ زیادی ور میره که در آخر افتضاح به بار میاره....
ایسکو هم خوبه ولی زیادی پا به توپه که همین دیروز رو اعصابم بود....ولی گلش انصافا" آخرش بود یعنی به وجد اومدم....
این بیلم کلا" هر چی ایستگاهی میزنه کلا" تو تیره....ده آخه مرد مسیحی() یه ذره اونور تر بزن گل شده دیگه...
رونالدو فک کنم دیگه تمرین شوت زنی رو گذاشته کنار...یا نمیدونم چی سر تمرکزش اومده....کلا" نابود شده از نیم فصل به این ور.....(سر اون جریان اختلاف با ایرینا شد هر چی شد)
به امید برد چهارشنبه و هتریک رونالدو و رو کم کنی درست حسابی.....
+
به قول حامد هر دروازه بانی که به ما میرسه میشه عقاب اروپا..... :|