درســـــته ! يـــــا مموري خودتون رو روي يه گوشي ديگه امتحان كنيد
انلاك كردن گوشي فقط توسط باكس امكان پذيره
موفق باشيد!![]()
درســـــته ! يـــــا مموري خودتون رو روي يه گوشي ديگه امتحان كنيد
انلاك كردن گوشي فقط توسط باكس امكان پذيره
موفق باشيد!![]()
دوست عزيز گوشيهاي k800+k810+k790كيفيت عكس برداري عالي دارد اما بايد گم كه اصلا كيفيت فيلم خوبي نداره يا بهتره بگم افتضاحه
دوست عزيز گوشيهايk790+k800+k810از كيفيت خوبي در عكسبرداري برخوردارند امابايد بگم كه كيفيت فيلم برداري بسلار پاييني دارند
ممنون از راهنماییتون
درسته ...هر گوشی یه مزیت ها و یه معایبی داره ... پس از یک گوشی نمیشه هر چی رو دوست داری انتظار هم داشته باشی که داشته باشه... به نظر من کیفیت عکس برداری سونی اریکسون از نوکیا خیلی خیلی بهتره اما کیفیت فیلمبرداری![]()
راستی ببخشید من رفتم توی چند تا موبایل فروشی هر کدوم برای دست دوم k510 یه چیزی میگفت. من با این گوشی 1 سال و خرده ای کار کردم. میخواستم بدونم که الان قیمتش چنده.
ممنون
ميخواي بفروشي؟
بستگي داره سرو وضعش چطور باشه.... تا حالا فلش شده يا نه؟؟؟.... گارانتيش چي هست ...و اينكه تيغت چقدر ببره...
در كل اگه سالم باشه نبايد بيشتر از 50 الي 60 تومن زير قيمت نو باشه.
موفق باشي.
سلام.من یه 3 روزه w910i خریدم.وقتی صداشو تا ته میبرم بالا رو بزی آهنگا گز میزنه.بعد یه دفه صداش کم میشه.البته رو آهنگایی که base زیاد داره اینطوری میشه.بعد از stop کردن آهنگ دوباره play میکنم خوب میشه.اگه ممکنه راهنمایی کنین علت چیه؟
سرو وضعش خوبه فقط یه قاب میخواد. دکمه هاش پاک شده. گارانتی رو میرم نگاه میکنم بهتون میگم.
میشه قیمت k750 رو هم بگین؟ ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)