دو سه روز !
مث اینکه مشکلی نداره تا الان
دو سه روز !
مث اینکه مشکلی نداره تا الان
سلام من میخوام z410 بخرم اما کمیابیش منو به شک انداخته. تو خود سایت لنوو هم وقتی میریم تو قسمت سری z خبری ازش نیست. تو یوتیوب هم فیلمی ازش نیست. داستان چیه؟
اگه چندین روز خاموش بوده باشه از شارژ کم میشه
ولی از 60 رسیده به 6 یکم غیر طبیعی هست
خب تا حالا مشکلی نداشتید ، ایشالا هم که مشکلی نخواهید داشت
چطور نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل corei7 اش با گارانتی سازگار
میدونم اونجا هست ولی اینجا رو گفتم:
بعدشم آره کم و بیش هست ولی خیلی کمتر از z510. تو کل قزوین بیدا نکردم من. تو یوتیوبم یکی بیشتر ندیدم. خلاصه بس قضیه ی خاصی نیستیش. دست شما درد نکنه
میشه بگید این لپتاپ با کدوم گارانتی بهتر ساپورت میشه و خدمات میدند؟
سازگار؟الماس؟اصلی؟گیرین؟
از نظر اسمی که سازگار معتبرترینه ولی گرین هم خودم به شخصه تجربه مثبتی داشتم
تجربه من از گرین :تعویض دستگاه معیوب با دستگاه نو بعد از یک هفته از تاریخ خرید به واسطه خرابی مین بورد
1- واسه من بعضی وقتها یه صدای تق میاد. فکر کنم از بلنگو سمت چپ باشه و :
2- بعضی وقتهام یه صدای سوت شبیه جیک از نزدیک هارد میاد . کسی به این برنخورده ؟
مال منم یه بار اینجوری شد. احتمالا sleep بوده بعد رفت به حالت maintenance و دانلود و آپدیت و غیره و روشن مونده تا باتری تموم بشه ...
ولی یه بار هم sleep و ایناش قاطی کرده بود و وقتی sleep میکردم و درشو می بستم ، فهمیدم دوباره روشن میشه که با رستارت درست شد.
ویندوزم 8.1 هست ، این نسخه درایورهاش یکم مشکل دارن خصوصا گرافیک .
بچه ها سلام
لنوو ظ510 دوربينش چنده؟ مگه 720p نيست. ولي از وقتي ويندوزشو عوض كرديم آخرين كيفيتي كه داره 480p شده.اولش سيستم عاملش 8بود ولي خواستيم 7 كنيم.بعد يه ماه كه دوباره 8 كرديم ديگه دوربينش مشكل داره.تو ويندوز 8 اونجايي كه تنظيمات عكسبرداري كيفيت دوربين رو زده يك دهم مگا پيكسل و سه دهم مگا پيكسل.ولي قبلا يادمه يك مگا ژيكسل بود و سه دهم مگاپيكسل.
.موقع نصب درايور هم ارور ميده كه اين آخرين ورژن درايوره ونصب نميكنه در صورتي كه تاريخ درايور وبكمو كه ديدم زده بود 2006.كه غير عاديه تو ويندوز 7 هم همين جوره .تورو خدا كمكم كنيد لبتاب خودم نيست.دادشم كلمو ميكنه......
اينم بگم درايوراشم به زور نصب كردم يه بار ولي بازم تاريخشو كه نيگا كردم 2006 بود بازم و تغير نكرده بود. تو ديوايس منيجر آنيستال ميكنم دوربينو ولي خودش اتوماتيك بر ميگرده.رفتم فايل dll درايورو حذف كنم كه هر كاري كردم حذف نشد.چند بارم ويندوزاي مختلف رو تست كردم.ويندوز 7 320و64 بيتي و 8 32 و 64 بيتي .همون داستان.يعني اگه قبلا نديده بودم 720p به اينكه اشتباهي لنوو دوربين كمتر گذاشته شك ميكردم.يه چيز ديگه حتي رفتم فيلمارو كه قبلا داشت روي هارد چك كردم 720 بود.
به نظرتون بايوس رو آپديت كنم ؟؟ اصلا به هم ربطي دارن؟؟؟لطفا كمك كنين![]()
آپدیتی برای بایوس z510 نیامده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)