دوستان صفحه پیش ما هم یه سوال و راهنمایی خواستیم !
دوستان صفحه پیش ما هم یه سوال و راهنمایی خواستیم !
تو بازار این مدل هدفون خیلی زیاد شده به نظر میاد فروش خوبی هم داره فکر کنم قیمتش حدود 25 تومن باشه. ولی خوب چون فیلیپس برند مطرحی تو صدا نیست عموم افراد مطلع خیلی دنبال نمیکنند تو این قیمت اگه سونی یا کریتیو بخواهی میتونم بهتر کمک کنم .
کریتیو:
ep630 هجده تومن
ep635 بیست تومن
sony:
MDR-EEX35L بیست و پنج تومن
این مدل فیلیپس هم به نظر میاد صدای بمی داره مشکلش کابل کوتاهش هست تو رنج قیمتیش هدفون خوبی هست. ولی چیز زیادی نتونستم دربارش پیدا کنم.
ممنون ؛
این چند مدل رو دیدم زیاد زباد نبودن و به دلم ننشستن ،
میشه تا حدود 25 - 30 تومن بهترین و زیبا ترین و خصوصا" با کیفیت ترین هدفون رو نام ببرید !
و از کجا میشه اصلشو به صورت اینترنتی خرید ؟
![]()
اینترنتی از ایران دیگه؟!
با چی آهنگ گوش میدی؟
چه اهنگی گوش میدی؟
آره دیگه!
آهنگ های اچ دی و با کیفیت بسیار بالا ؛ هم بیس دار و هم لایت /
با کریتیو زن موزاییک!
یه ایراد که ep630 داره بم overload شده ایی داره که که بعضی فرکانس ها رو کمی خفه کرده من واقعا عذیت میشم وقتی طولانی مدت ep630 استفاده کنم.
ولی تو این محدوده قیمت Sony MDREx35 هدفون خوبی هست و صدای یکنواختتر و بهتری داره.
اهنگه hd یعنی چی ؟
به این مدل آهنگ ها :
What is High-Definition Music?
Our high-definition music sounds more realistic and offers greater sonic detail than most commonly available online music. All of our audio formats sound substantially better than standard 128 kbps MP3 files.
We offer the following file types:
AIFF: CD-quality uncompressed music files offering seamless integration with iTunes.
FLAC: CD-quality "lossless" compressed music files that sound as good as AIFFs, but can be downloaded faster; compatible with MediaMonkey, VLC, Songbird, Mac Flac, Toast, and Winamp, but not compatible with Windows Media Player, iTunes or iPod.
320 kbps MP3: Small, compressed music files offering the fastest download times and universal compatibility with all MP3 players.
96/24 and 88.2/24 FLAC: DVD-audio quality music files for the discerning audiophile -- a truly high-definition listening experience. These files will not play on iTunes or Windows Media Player, you will need to use a compatible player such as MediaMonkey or Songbird.
سلام دوستان من بالاخره akg k319 رو گرفتم آخریش بود که داشت 90 گرفنم ...باید بگم از نظر صدا خیلی عالیه و صداش گرمه تنها نقطه ضعفش بیسش که خیلی عمیق و قوی نیست اما من چون هدفونی که توی گوش میره نمیتونم استفاده کنم اینو خریدم
چرا 90 پوله اینو دادی اصلا حال نمیده که in ear نیست اون skull candy نه به من دادی از این بهتره ها
بله میدونم ولی اسمش hd نییست بهتره بگی 320 kb![]()
hd به خروجی تصویر میگن
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:52. دليل: پست متوالی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)