دوست عزیز اصلا این کار رو نکن که خودت رو الاف میکنی تو یه ویدئو خارجی دیدم طرف ریخته بود و میگفت تاچ پد کار نمیکنه دکمه های fn کار نمیکنه البته اونی که مربوط به صدا هست نه اونی که مربوط به نور صفحه و خیلی چیزای دیگه پس قیدش رو بزن![]()
دوست عزیز اصلا این کار رو نکن که خودت رو الاف میکنی تو یه ویدئو خارجی دیدم طرف ریخته بود و میگفت تاچ پد کار نمیکنه دکمه های fn کار نمیکنه البته اونی که مربوط به صدا هست نه اونی که مربوط به نور صفحه و خیلی چیزای دیگه پس قیدش رو بزن![]()
گمون نکنم مشکلی باشه باید درایورها را از سایتهای سازنده دانلود کنید و کلا جدا جدا درایورها را پیدا کنید از این پک های درایور مثل driver pack sloution هم گمونم بتونید استفاده کنید توی نوت بوک چک گفته
ولی پیشنهاد میدم عادت کنید به ویندوز 8 منم مثل شما بودم ولی الان خیلی راحتمAsus only provides drivers for Windows 8 on its website. Nevertheless, you can use Windows 7. We tried it. Many drivers can be downloaded from the web site of the manufacturers (Intel, Nvidia). Several Windows 8 drivers from Asus website can also be used, e.g., the Wi-Fi driver. However, the Gigabit Ethernet driver from the Asus website could not be installed. A suitable driver is available at Realtek's website.
سلام به همه دوستان کسی میدونه اسپیکرهای بالای کیبورد N550jv چطور فعال میشن؟ازشون نباید صدا بیاد؟یا واس قشنگین؟
داش اونا برا قشنگی هست-----اونجا اصلا سوراخ نیست و فقط رنگه سیاه نقطه نقطه است
واقعا؟ پس این 4تا بلندگویی که میگن کجاست؟![]()
همون جلو و زیر تاچ پد
عکس باز شدش را نگاه کن متوجه میشی
گارانتی چی بگیرم ؟؟؟اخه سریر که گارانتی نیست اوژژنگ هم که میگن خوب نیست سازگار دراه ؟؟ اگه پشتیبانی میکنه خوب هست؟؟؟
دوستِ من برا گارانتی تو ایران پول نده!
طبقِ اولویت اول سازگار بعد آواژانگ
1- ویندوز 8 بریزم یا 8.1 چون اخه میگن 8.1 مشکل داره اخه میخوام بدم خود طرف برام بریزه.
****2- در هنگام خرید چه چیز هایی رو چک کنم ؟؟؟ ( *=مهم)
3- از کجا بفهمم باتریش خراب نیست و مستحلک نشده ؟؟
4- کول پد چی بگیرم خوب خنک کنه ؟؟(پولش مهم نیست )
5- ssd سامسونگ هست تو بازار ؟؟؟
6- یه قیمت هم بدین اخه توی این بازار خوب میندازن به ادم اماتور
4گیگ غیر لمسی چنده؟؟
7- لرد بگیرم یا گینگ یا گردو ؟؟( پولش مهم نیست )
پیشاپیش از پاسختون متشکرم.![]()
سلام دوستان کسی میدونه چطور ارم پشت ایسوز که روشن میشه رو خاموش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)