تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 269 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این بابایی که به عنوان برزیلی حاجی گرفته من هرجور فکر میکنم نمیخوره فوتبالیست باشه ها ! استیل بدنی اش نشون میده یکی دو دهه تو قحطی بوده
    یادش بخیر بدن سیکس پک آقا فرهادو ، فقط باید تیم امسال فصل رو یه جوری بگذرونه بلکه فرجی بشه پول برسه وگرنه تو آسیا با این وضعیت زنگ تفریح میشیم !

2. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

این بابایی که به عنوان برزیلی حاجی گرفته من هرجور فکر میکنم نمیخوره فوتبالیست باشه ها ! استیل بدنی اش نشون میده یکی دو دهه تو قحطی بوده
    یادش بخیر بدن سیکس پک آقا فرهادو ، فقط باید تیم امسال فصل رو یه جوری بگذرونه بلکه فرجی بشه پول برسه وگرنه تو آسیا با این وضعیت زنگ تفریح میشیم !
    فیلم بازی هاشو سایت آبیته گذاشته . بازیکن خوبی هست تکنیکی و پاسور
    اگر مثله فیلماش بازی کنه خیلی به کارمون میاد

4. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فرهاد به خاطر کلاس های مربیگیریش و اینکه می خواسته رو اوج خدافظی کنه . اگر کلاس رو نمی رفت باید از اول دوباره شروع می کرد . کلاساشم مثل اینکه خیلی پر هزینه و سنگین بوده و قبلآ علی دایی هم قصد داشته شرکت کنه که منصرف شده . به نظرم تصمیم خدافظی فرهاد تو اوج خیلی هم خوب بود و نمیشه خرده گرفت
    با بقيه حرفات موافقم ولي در اين مورد من قانع نميشم. اگه دليل رفتنش اينا باشه دليل قابل قبولي نيست. فرهاد بايد به هوادارا احترام ميذاشت و تيمو تو اين شرايط تنها نميذاشت تازه مگه اخر فصل محبوبيتش كم ميشد ويا از اوج مي اومد پايين. فراموش نكنيم كه رفتن دفعه قبلش رو هم هيچوقت نتونست توجيه كنه، در شرايطي كه اگه اون فصل وسط كار تيمو رها نمي كرد مطمئنم كه قهرمان ميشديم.

6. 4 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میگن جواد نکونام رضایت نامش رو گرفته و از استقلال جدا میشه ، خداوکیلی چه وضعیتی شده ، جوری شده که من به فصل بعد هم امیدی ندارم ، با این شرایط کی تو تیم میمونه ،الانم دیگه بازیکنای به درد بخور به زور به 11 نفر میرسه ،کاش فرهاد برگرده ، یعنی میشه ؟ خدایا ، حداقل تا آخر این فصل!!!!!!

8. این کاربر از icao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

فرهاد زمانی فرهاد هست که در خدمت استقلال باشه نه اینکه مرتب یا تو اینستاگرام عکس میزاره یا تو باشگاه هست اقا میرفت کلاساشو مشکلی نبود.الانم تموم شده میتونست برگرده.
    بهونــــه خوبی بود یاد دلتــــنگی دخترش افتادم دو فصل قبل
    حالا فقط خواهشا دوستان جبهه نگیرن خودم از همه بیشتر فرهادو دوسش دارم ولی کاراشو نمیشه توجیه کرد

10. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

افرین مقصر هم پیدا شد فرهاد مجیدی بکشید بیرون بابا
    10 تا پست زدید در مورد فرهاد مشکل رو تو پست قبلی هم گفتم پول نباشه بازیکن نیست اینا همه حق دارن خودتون جای تک تک این بازیکن ها بودید با این وضع میزاشتید میرفتید اغلب عزیزان هنوز به زندگی نیفتادن بر اساس قول کسی چک بکشی بدی دست کس دیگه طرف نتونه تامین کنه میفهمی چی میشه درسته دارن میلیاردی پول میگیرن ولی میلیاردی هم خرج دارن اینا براساس قراردادی که بستن پولش رو جلو جلو خرج کردن با این حال قبول دارم که غیر حرفه ای هست ولی یادتون باشه غیر حرفه ای قرارداد بسته شده نه اینکه اینا غیر حرفه عمل کرده باشن

12. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

افرین مقصر هم پیدا شد فرهاد مجیدی بکشید بیرون بابا
    10 تا پست زدید در مورد فرهاد مشکل رو تو پست قبلی هم گفتم پول نباشه بازیکن نیست اینا همه حق دارن خودتون جای تک تک این بازیکن ها بودید با این وضع میزاشتید میرفتید اغلب عزیزان هنوز به زندگی نیفتادن بر اساس قول کسی چک بکشی بدی دست کس دیگه طرف نتونه تامین کنه میفهمی چی میشه درسته دارن میلیاردی پول میگیرن ولی میلیاردی هم خرج دارن اینا براساس قراردادی که بستن پولش رو جلو جلو خرج کردن با این حال قبول دارم که غیر حرفه ای هست ولی یادتون باشه غیر حرفه ای قرارداد بسته شده نه اینکه اینا غیر حرفه عمل کرده باشن
    شروع شد باز...
    برادر من خودم گفتم مشکل فرهاد نیست فرهاد یه نمونه از شاهکارای مدیریتی امسال بود
    افرین پول نیست؟ خوب راهکارم نداره اقای مدیر ...پس واسه چی مونده؟
    ولی اینو بدون شما فرهادم همچین بی تقصیر نیست

14. 3 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

شروع شد باز...
    برادر من خودم گفتم مشکل فرهاد نیست فرهاد یه نمونه از شاهکارای مدیریتی امسال بود
    افرین پول نیست؟ خوب راهکارم نداره اقای مدیر ...پس واسه چی مونده؟
    ولی اینو بدون شما فرهادم همچین بی تقصیر نیست
    من اصلا روی صحبتم با شخص خاصی نیست کلی دارم میگم
    مشکلات رو ببینید مقصر به هیچ عنوان بازیکن نیست زمانی مقصر رو بازیکن باید دونست که همه امکاناتش مهیاست و بد بازی میکنه الان و در حال حاضر مهمترین اصل پول هست که نداریم و درکنارش هم که داره گندش در میاد قراردادهای عجیب حاجی با بازیکن ها بوده
    من به شخصه راضی هستم نکونام بره و بشه با پولش کمی اوضاع رو درست کرد چون آندو هست نوری هم هست ساموئل هم هست ولی اصلا این شرایط خوب نیست و باید اسمش رو گداشت فاجعه
    برای همین گفتم تلخترین صدرنشینی استقلال رو الان ناظر هستم بازم الان آرامش قبل از طوفانه تبعات این بی پولی آخر فصل معلوم میشه
    Last edited by D o l f i n; 06-01-2014 at 23:35.

16. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

معلوم نیست تو این باشگاه چه خبره!!

جواد میگه من دوست داشتم بمونم اما قلعه نویی گفته میتونی بری و خیلی راحت گفتند میتونی بری

از اونور قلعه نویی مصاحبه کرده گفته جواد نمیتونه بره !!

اینطور که مشخصه یک نفر در باشگاه سعی در بهم زدن روابط بین بازیکنان و سرمربی و مدیریت داره و خیلی راحت مشکل ایجاد میکنه

18. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اون چیزی که مشخصه امیر خان با جدایی جواد مخالفت کرده . حالا افرادی که تو باشگاه هستن معلوم نیست از کجا خط می گیرند که از دهن امیرخان هم حرف میزنند

20. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •