تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 293 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام به بارسایی های عزیز امیدوارم صعود کنید این رو به عنوان یک طرفدار مادریدی میگم یه شخصه از بارسا اگر خوشم نیاد فقط به خاطر که رقیبه ما هستین نمیشه
    اون قدر تعصب داشت که گفت بارسا بازی زیبایی نمیکنه . اما من سیتی تیمی بی اصل و نسب و عرب های .. که اصلا دوست ندارم بارسا حتی گل بخوره از من سیتی
    چه برسه به باخت اگر قراره تیمی صعود کنه بارسا باشه . و چیزی که باید بارسا واقعا دقت کنه تو خونه من سیتی نتیجه خوب بگیره که به نظر من خیلی مشکله
    امار من سیتی تو خونه خودش یک جورایی ترسناکه 35 گل در 16 بازی 5 گل خورده بدون باخت و مساوی و بیشترین گل در میان تیم های دیگه 47 گل که واقعا امار
    بسیار خوبی دارن و نکته خوب برای بارسایی ها که باید نهایت استفاده رو ببرن من سیتی تو خونه حریف خیلی ضعیف کار کرده فقط 2 بار برده 2 بار مساوی 4 بار باخت
    12 گل زده 13 گل خورده که واقعا ضعیفه و در اخر امیدوارم با اقتدار صعود کنید .

2. 2 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام به بارسایی های عزیز امیدوارم صعود کنید این رو به عنوان یک طرفدار مادریدی میگم یه شخصه از بارسا اگر خوشم نیاد فقط به خاطر که رقیبه ما هستین نمیشه
    اون قدر تعصب داشت که گفت بارسا بازی زیبایی نمیکنه . اما من سیتی تیمی بی اصل و نسب و عرب های .. که اصلا دوست ندارم بارسا حتی گل بخوره از من سیتی
    چه برسه به باخت اگر قراره تیمی صعود کنه بارسا باشه . و چیزی که باید بارسا واقعا دقت کنه تو خونه من سیتی نتیجه خوب بگیره که به نظر من خیلی مشکله
    امار من سیتی تو خونه خودش یک جورایی ترسناکه 35 گل در 16 بازی 5 گل خورده بدون باخت و مساوی و بیشترین گل در میان تیم های دیگه 47 گل که واقعا امار
    بسیار خوبی دارن و نکته خوب برای بارسایی ها که باید نهایت استفاده رو ببرن من سیتی تو خونه حریف خیلی ضعیف کار کرده فقط 2 بار برده 2 بار مساوی 4 بار باخت
    12 گل زده 13 گل خورده که واقعا ضعیفه و در اخر امیدوارم با اقتدار صعود کنید .

ممنون از حمایتتون
    ولی من سیتی هم همچین بی اصل و نسب نیست با 133 سال قدمت!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد عرب ها هم اینقدر با خشونت صحبت نکنین یا حتی اگه باشون مشکل هم دارین تو تاپیکی که روزانه 100ها بازدید داره درست نیست اینجوری صحبت کنین تو همین ایران خودمونم عرب های زیادی هستن که شاید پست شمارو ببینن!

4. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بعد از باخت فصل قبل تو CL و البته قدرت گرفتن بایرن میشه گفت نه تنها دید دیگران به بارسا عوض شده و دیگه همه از اینکه بارسا تیم بی رقیب جهانه حرف نمیزنن، بلکه خودِ منِ طرفدارِ بارسا هم دیگه انتظاراتم از تیم اون چیزی نیست که تو 3فصل گذشته داشتم.
    کاملا درسته،تو فصل قبل بازی به بازی بیشتر متوجه شدیم که نمیشه بدون توجه به حریف روبرو و چینش نفرات مقابل فقط به تحمیل سبک بازی خودمون و گرفتن مالکیت توی میانه زمین و اتکا به مهاجما بازی کرد، که به نظر میاد با اومدن تاتا مارتینو این وضع بهتر شده،از طرفی تو این فصل در مقابل آمار عالی بازیهای خونگی ،نتبجه بازیهای خارج از خونه یکم غیر منطقی هستن نسبت به بازی توی نیو کمپ مثه همین سلتیک یا آژاکس برا همین فکر کنم باخت با 1 گل و یا مساوی خیلی خوب باشه تو منچستر

6. 4 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارتینو: منچستر سیتی دوست نداشت با بارسا روبرو شود

مارتینو همچنین اعلام کرد که آماده است تا در مقابل مانوئل پیگرینی، توانایی های مربیگری اش را به بوته آزمایش بگذارد.

سایت گل- جراردو مارتینو، سرمربی بارسا، تاکید کرد که منچستر سیتی از اینکه در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان باید با آنها روبرو شوند، مطمئنا ناراحت شده اند.

منچستر سیتی در رقابت های این فصل لیگ برتر، نمایش های بسیار خوبی در خانه داشته و در هر 8 دیدارش به پیروزی رسیده اند. آنها به تاتنهام، آرسنال و منچستر یونایتد در مجموع 16 گل زدند.

در این شرایط، مارتینو و تیمش در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونز لیگ، باید به اتحاد بروند اما سرمربی آرژانتینی معتقد است که تیم حریف باید بیشتر از این قرعه ناراحت باشد.

او به خبرنگاران گفت:" ما می توانستیم با 6 تیم روبرو شویم و قرعه منچستر سیتی به ما افتاد. ما آماده بودیم تا با هر تیمی روبرو شویم اما آنها نمی خواستند با بارسا روبرو شوند. آنها حریف مهمی هستند، با بازیکنانی بسیار خوب اما ما برای پیروزی به آنجا می رویم.

مهمترین مسئله این است که در فرم خوبی پای به این دیدار بگذاریم و نمایش خوبی ارائه بدهیم."

مارتینو همچنین اعلام کرد که آماده است تا در مقابل مانوئل پیگرینی، توانایی های مربیگری اش را به بوته آزمایش بگذارد.

" این بسیار جالب است که مقابل تیمی قرار می گیرم که هدایت آن با پیگرینی است. فکر می کنم او یکی از بهترین مربیان دنیاست."

Martino: City won't want to face Barcelona

8. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کلا شانس بیاریم در صورت صعود با بازیکن های سالم به دور بعد رفته باشیم
    من به تقابل توره با اون قدرت بدنیش که حتی چند بار په په هم تسلیم خودش کرده بود با بازیکن هایی مثل اینیستا نیمار و ... که بیشتر با فکرشون بازی میکن تا بدن آنچنان خوش بین نیستم
    ولی به صعود کاملا امیدوارم

10. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

رکوردی جدید:54 هفته در صدر جدول
    بارسا رکورد رئال در صدر نشینی لیگ اسپانیا در سال های 87-88 را شکست

12. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

رو در رو شدن لئو و آگئرو ... جدالی تماشایی و جذاب...!

بازی رفت :سه شنبه ، 29 بهمن - 18 فوریه ورزشگاه اتحاد منچستر
    بازی برگشت : چهارشنبه ، 21 اسفند - 12 مارچ ورزشگاه نیوکمپ بارسلونا

14. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دیگه قرعه از این ضایعتر نبود به بارسا بخوره؟البته اگه به بایرن میخورد از این هم ضایعتر بود.از اونطرف نگاه کنید چه قرعه هلویی به رئال خورده:تیم درپیت و ضعیف شالکه.باید یه مهاجم و یه مدافع با قابلیت بازی در لیگ قهرمانان در بازار ژانویه برای تیم خریداری بشه که از مسوولان خسیس و گدای بارسا بعیده از این خرجا بکنن و الا با این تیم فعلی در بازی رفت حداقل سه تا از منچستر سیتی میخوریم بازی برگشتم تو نیوکمپ من سیتی بازی رو میبنده و فوقش یکی دو تا گل بهشون بزنیم تازه خوش شانس باشیم گل نخوریم.اگه تیم در حد تیم سه سال پیش بود خیالمون راحت بود ولی با این تیم فعلی جلوی هر تیم پرمهره و قوی ای باید تنمون بلرزه.فقط جای شکرش باقیه که جو هارت دروازه بان من سیتی زیاد اشتباه میکنه و خط دفاعشون هم بعضی اوقات ضعیفه.

16. 2 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بایرن که خودش اول شده بود و ما بهش نمیخوردیم
    خوبیش اینه از الان هشدار بزرگیه که نیم فصل فکری به حال دفاع بشه

18. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بایرن که خودش اول شده بود و ما بهش نمیخوردیم
    خوبیش اینه از الان هشدار بزرگیه که نیم فصل فکری به حال دفاع بشه
    شایعات بیشتر حول داوید لویز می چرخه که در اروپا نمی تونه بازی کنه چون با چلسی در اروپا بازی کرده! تیم قطعا نیاز به بازیکن های جدید داره، هم در دفاع و هم در هافبک میانی.

20. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •