دوست عزیز خط شما 9 مگ بسته شده که توانایی حمل 9 مگ رو نداره !!! که باعث بالا رفتن ارور های CRC & HEC میشه که با بالا رفتن اون ها سرعت دانلود به شدت افت میکنه
بهتره بگید خطتون رو بیارن رو 6 مگ یا 4 مگ
دوست عزیز خط شما 9 مگ بسته شده که توانایی حمل 9 مگ رو نداره !!! که باعث بالا رفتن ارور های CRC & HEC میشه که با بالا رفتن اون ها سرعت دانلود به شدت افت میکنه
بهتره بگید خطتون رو بیارن رو 6 مگ یا 4 مگ
بله، دقیقا فقط در ساعات شب این طوریه. از دو شبی که تستش کردم شب اول از حدود ساعت 1 تا 1:30 تست کردم (که خوب ساعت رایگان هنوز شروع نشده بود، ولی سرویس مشکل شدید داشت)، شب دوم هم از ساعت 4 تا 5 صبح بیدار بودم که دقیقا همون اختلال شدید رو داشت.
صبح ها هم ساعت 8 صبح کاملا خط خوب بود.
سلام دوستان. من با استفاده از این تاپیک متوجه شدم که نویزِ زیادي روی خط دارم. دلیلِ اصلیش هم فاصلهیِ زیادِ مودم تا پریزِ تلفن و طولِ زیادِ سیمِ تلفن هست. نمیدونم مشکل رو کجا مطرح کنم اینه که همینجا میپرسم.
فکر میکنم لازمه که مودم رو نزدیکِ پریزِ تلفن با کابلِ عادیِ خود-اش نصب کنم. در این صورت:
۱. آیا بهتره که با ۱۰ متر کابلِ شبکه، پی.سی رو به مودم وصل کنم؟ یا،
۲. آیا کارتِ شبکهیِ بیسیم برایِ پی.سی بگیرم و بهصورتِ WiFi به مودم وصل بشم؟
مسلماً راهِ دوّم هزینهبر هست و برایِ انجاماش نیاز به توجیهِ فنی و به اصطلاحِ اقتصادی، نیاز به تضمین دارم.
چون کابلِ تلفن ناگزیر باید از رویِ زمین و کنارِ یه سیمِ برق رد بشه تا به پی.سی برسه، آیا راهِ دیگهاي برایِ افزایشِ طولِ خط تلفن بدونِ افتِ کیفیت هست؟
سپاسِ پیشاپیش
خوب پس یا شرکت تو اون مرکز دچار اختلال و مشکل داره که برای اطمینان بهشون زنگ بزن و اطلاعات رو بگو که چه ساعاتی کیفیتت بد میشه.
یا دلیل آخر هم اینکه سیاست شکرت هست برای دانلود نکردن مشترک
از کابل تلفن با ضخامت زیاد استفاده کن مشکلت حل میشه.
من خطم مسی هست ایا تغییر خط به 4 مگ وجود داره ؟
به اوپراتور گفتم مشکل رو میگه خط رو روی 3 مگ بسته شده.
اما چرا توی صفحه مودمم 9 مگ هست.
ایا مودمم مشکل داره ؟
با بالا رفتن نویز ایا downstream هم زیاد میشه ؟
امتحان میکنم. ممنون.
بستگی به پروفایل سرویس دهنده داره که همچین چیزی داشته باشه یا نه (البته معمولا 4 مگ رو همه داره)
adsl mode رو بذارید روی +adsl2 و دوباره چک کنید
با بالا رفتن نویز دان استریم کم میشه(2 پارانتر بر عکس هم هستن)
سلام.برایه من اینطور نوشته که در زیر عکسشو گذاشتم.فقط من سرعتم نهایت یک مگابایته این درسته؟ و اینکه با این خط تا چقدر میتونم بگیرم؟ باتشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطتون خیلی عالی هست.فعلا پهنای باندتون روی 4 مگ هست یعنی سرعتتون باید 500 باشه.
شما متیونی خطتون رو حتی 9 مگ هم ببندید مشکلی نیست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)