نه عزیز من رمت مشکل داره من رم سونی خریدم 2GB اونوقت 2048MB روش جا میشه بدون هیچ مشکلی
نه عزیز من رمت مشکل داره من رم سونی خریدم 2GB اونوقت 2048MB روش جا میشه بدون هیچ مشکلی
رم من هم مثل مال شما بود هیچ مشکلی باحاش نداشتم
نه بابا اون که ویندوز میزنه الکی مال من میزنه 115![]()
شماره سریال تو گوشی رو یاد داشت کن ببر پیش تعمیر کار بگو فریمور بزنه و شماره سریال و بده بش تا دوباره رو گوشی کپی کنه 2/3 هزارتومن هم بیشتر نمیشه ولی اگه فلش کنی یه 6/7 هزار تومنی میشه چون فرمور باکس نمیخواد با کامپیوتر . کابل USB هم میشه
بابا مگه دوربین عکاسی با فیلم نگاتیوی که همزمان فلش بزنه بابا * رو بزن عکس و بگیر من فلاشم تا 20 دقیقه هم روشن بوده باطری هم به اون صورت نمیگیره مثل نوکیا نیست که بعد 10 دقیقه باطری بخوابه
*بزن (*) عکس بگیر *بزن تا خاموش بشه
من به ویندوز کد میدم سرعت رو 1000 میزنه اما خطوط تلفن(dial up)حد اکثر سرعتش تئوری 56Kbs و عملی 56Kbs هست حالا میخواد سرعت رو 1000 بزنه یا 46.6 بزنه
مثلاً کد AT&FX رو که تو قسنت Advanced برنامه ی مودم بزنید (Add New Hardware)بزنید سرعت رو 115.2 نشون میده
ممنون دوستان
ببخشید ولی اگه اینم بگین دیگه سنگ تموم گ ذاشتین!! یعنی از نمایندگی بگیرم؟ و ابنکه چه رنگی باید باشه ؟
مشکی یه قهوه ای یا ابی؟
قهوه ای با برچسب اطمینان فرقی نداره از کجا قیمت بین sony 2GB 35/40هزلرتومن با برچسب اطمینان حتماً
سلام دوستان!
من یه گوشی W810i گرفتم دیروز ولی یدفعه بعد لز اینکه از کامپیوتر جداش کردم بهم ریخته! الان وقتی روشنش می کنم فقط صفحه سفید می شه!
به نظرتون مشکل چیه؟! چجوری می شه Flashesh کرد!؟ مثله نوکیا کد داره؟!
خواهش می کنم عجله کنید!!! دارم دیونه می شم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)