تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 263 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام، امروز پروبوک 450 با رم 6 رو خریدم،
    بدون گارانتی 1830 تموم شد،
    از راهنمایی دوستان ممنونم خیلی دستگاه خوبیه

2. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام، امروز پروبوک 450 با رم 6 رو خریدم،
    بدون گارانتی 1830 تموم شد،
    از راهنمایی دوستان ممنونم خیلی دستگاه خوبیه
    سلام مبارکت باشه ایشالا فنش برات بچرخه، با قیمت خوبی خریدی
    450 خریدی یا 4540 ؟ چون تاپیک 450 اینجاس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ویرایش شد......

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

آخه دلیل نمیشه که هرچی اونجا بزارن روی لپ تاپ شما نصب بشه!! برای 450 هم چند تا درایور بود برای من نصب نشد
    شاید بعضی مدل ها سفارشی باشن یا بعضی قطعات رو برای کشور های خاص بزارن

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Probook 450 خریدم،
    باشه داداش ازین به بعد میام توی کلوپ خودمون

7. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یا سلام خدمت همه دوستان
    بالاخره بعد از چندین بار نصب و پاک کردن ، و البته به خاطر وسواس خودم ، بالاخره ویندوز 8 نصب کردم
    درایور های ویندوز 8 و 8.1 را کامل دانلود کردم ، هر دوتا ویندوز رو چندین بار در چندین حالت مختلف تست کردم
    باید یگم متاسفانه مشکل اسلیپ ((یعنی بر نگشتن از این حالت)) مربوط به درایور کارت گرافیک AMD هست و حتی با نصب آخرین درایور که خود سایت AMD ارایه کرده ، این مشکل همچنان پابرجاست
    برای کسایی که بیشتر به دنبال انجام بازی های جدید هستن لازمه که علاوه بر اینکه ویندوز 8.1 رو نصب می کنن درایورهای اینتل رو از سایتش به صورت مستقیم و درایور amd رو از سایت سافت گذر ((البته خود سایت amd هم می ده ولی دردسر داره)) ، سافت گذر همون رو می ده ولی خوب لینک مستقیمه ، اینم بگم که من گیمر نیستم و این مطلب رو بابت این می گم که با نصب ویندوز 8.1 و نصب این درایورها توی صفحه اسکرین رزولوشن مقدار گرافیک با شیر ویندوز به حدود 6500 می رسه ، و نرم افزار amd مقدار شیر شده نهایی رو 5000 و خورده ای نشون می داد ، حالا گیمرها تفسیر کنن . داخل ویندوز 8.1 علاوه بر مشکل اسلیپ مشکل بلوتوس هم وجود داره .
    برای من که اسلیپ و بلوتوس مهم تر بود ، ترجیح دادم همون ویندوز 8 رو بریزم ، البته گرچه داخل این وینذوز هم با نصب آخرین درایورهای گرافیکی که از سایتهای اینتل و amd که توی مرحله قبل دانلود کردید ، عملکرد بهتری رو شاهد هستید ولی مشکل اسلیپ خواهید داشت . پس فقط داخل ویندوز 8 از همون درایورهایی که داخل خود سایت hp هست استفاده کنید .
    قبل از نصب درایورها حتما net framework 3.5 رو نصب کنید که مشکلی نداشته باشید.
    ترتیب نصب رو می گم بتون ، البته کارت وایرلس و لن و بلوتوس من realtek بود ، پیشنهاد می کنم فقط بلوتوس رو نصب کنید چون اون دوتا هم چنان یک خورده مشکل دارن و الکی CPU می کشن ، تست کردم که می گم ، حالا خود دانید
    اینم ترتیب نصب
    1- Intel Management Engine Interface (MEI) Driver
    2- AMD Video Driver and Control Panel
    3- IDT High-Definition (HD) Audio Driver
    4- Synaptics TouchPad Driver
    5- HP Universal Camera Driver
    6- Ralink Bluetooth Software Driver
    7- HP Wireless Button Driver
    8- HP Hotkey Support
    9- HP 3005pr USB 3.0 Port Replicator Driver
    10- HP ProtectTools Security Manager
    11- Validity Fingerprint Sensor Driver
    12- JMicron Media Card Reader Driver
    13- HP 3D DriveGuard 5
    14- System Default Settings for Windows 8
    15- Essential System Updates for Microsoft Windows 8

تقریبا می دونم تک تک این درایورهای چی کار می کنن ، به غیر از اینها بازم هست درایور ولی لزوما همشون به درد همه نمی خوره . همین اینها کار اکثر بچه ها رو راه می ندازه ، حالا اگه خواستین بپریسن ازم بتون بگم توی کدوم مرحله نصبشون کنین ، اما بتون اکیدا توصیه می کنم شماره 14 و 15 رو آخر از همه نصب کنین.

دوستانی که درایورهای رو می خوان و تهرانن ، من دارم ، لازم داشتید پیغام خصوصی بدین .
    ببخشید خیلی طولانی شد . هرجاش ابهام هست جواب می دم
    تقریبا همه صفحه های این بخش رو خوندم و خیلی از فروم های خارجی ، خواستم بقیه عین من وقتشون نره

9. 3 کاربر از sorrna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بچه هایی که می خوان ویندوز 8.1 نصب کنن ، در مورد نصب درایور های کارت گرافیک ، حالا چه از HP دانلود کردید چه از سایت های اینتل و AMD باید اول درایور کارت گرافیک AMD رو نصب کنن و بعد اینتل تا هر دو به درستی شناسایی بشن
    اگه هم ویندوز 8 استفاده می کنین و از از درایورهایی که خود HP داده که مشکلی نیست چون فقط AMD رو داده که خودکار اینتل رو هم شناسایی می کنه ، در غیر این صورت مثل روش بالا عمل کنید .

11. 2 کاربر از sorrna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان نرم افزار ATI Catalyst گرافیکتو نصب کنید اگه نداری از سایت AMD آخرین نسخه رو دانلود کن
    روی Desktop --->right click ------->AMD VISION Engine Control Center گلیک کن و بعد از اجرا قسمت Advance رو بزن که بتونی تنزیمات پیشرفته رو انجام بدی . از اونجا هسته پردازش گرافیکی سیستمو بیا رو کارت گرافیک AMD

البته اگه ATI Catalyst نصب کنی به صورت اتوماتیک این عمل انجام میشه اگرم نشد به صورت دستی درستش کن حالا تنظیمات دقیقشو یادم نمیاد که کجا بری این کارو بکنی ام این راهیو که بهت گفتم انجام بده اونجا بگردی میتونی پیداش کنی

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

چن روز پیش 4540 بنده درست خاموش نشده بود و همونطور روشن روشن گذاشته بودیمش تو کیفش و زیپ رو هم تا خرخره کشیده بودیم
    بعد چن ساعت وقتی از خواب پا شدم صدای فنشو شنیدم و درش آوردم
    که بدنش بخصوص زیر کیبورد و روی تاچ خیلی داغ شده بود، گذاشتم خنک شد و بعدش روشن کردم هیچ مشکل خاصی پیش نیومد
    قابل توجه دوستانی که از کیفیت hp ناراضین!
    موفق باشید

14. 2 کاربر از dizgah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

چن روز پیش 4540 بنده درست خاموش نشده بود و همونطور روشن روشن گذاشته بودیمش تو کیفش و زیپ رو هم تا خرخره کشیده بودیم
    بعد چن ساعت وقتی از خواب پا شدم صدای فنشو شنیدم و درش آوردم
    که بدنش بخصوص زیر کیبورد و روی تاچ خیلی داغ شده بود، گذاشتم خنک شد و بعدش روشن کردم هیچ مشکل خاصی پیش نیومد
    قابل توجه دوستانی که از کیفیت hp ناراضین!
    موفق باشید
    اگه قرار باشه یه لپ تاپ چند ساعت روشن بمونه خراب بشه که دیگه لپ تاپ نیست.ولی خوب درست میگین لپ تاپا اچ پی 10 ساعتم روشن بمونه کارا سنگین باهاشون انجام داد هیچیشون نمیشه.من خودم یه 4540 داشتم هرچقد ازش کار میکشیدم انگار نه انگار.قبلشم توشیبا داشتم چند روز دقیقا روزی 17.18 ساعت من و داداشم باهاش برنامه نویسی و اتوکد باهاش کار میکردیم انگار نه انگار .

16. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •