یعنی باید بیشتر شبیه باشیم تا مخالف ؟
الان کسی که من به اون علاقه دارم . بیشتر شبیه و برای نقطه ضغعف هام مخالفش هست . یعنی باعث میشه به اجبار که من نقطه ضعف هام برطرف بشه .
یعنی باید بیشتر شبیه باشیم تا مخالف ؟
الان کسی که من به اون علاقه دارم . بیشتر شبیه و برای نقطه ضغعف هام مخالفش هست . یعنی باعث میشه به اجبار که من نقطه ضعف هام برطرف بشه .
در جوامعی با اولویت فرهنگی مثل ایران میشه گفت همینطوره . اختلاف که همه دارن ولی نباید خیلی تفاوت بنیادی داشته باشین. از خانواده و سطح اجتماعی و ... گرفته تا اهداف مهمتون در زندگی .
* کسی باعث نمیشه و نباید بشه که شما تغییر کنید ، مگر خواست خودتون و براش دلیل هم داشته باشین. این طرز فکر هم که بعد از ازدواج تغییر میکنم اشتباهه و حاصل تغییر سبک زندگیتون هست (کوتاه مدت) نه تغییر واقعی و درازمدت در خودتون.
سلام خدمت دوستای گل خودم من یه دو و سه ماهی میشه عضو یکی از این سایت ها هستم چند بار هم از طریق این سایت خواستگاریم اومدن و کیس های مناسبی بودن ولی تاحالا قسمت نبوده،خلاصه من که تو این سایت ها ایرادی نمیبینم این سایت ها وظیفهبسیار مهم آشنایی رو دارند که کاربران رو باهم آشنا میکنند .
کلام آخر: نمیدونم چرا مجوز بهشون نمیدن(واقعا سایتهای مفیدی هستند) البته ببخشید ها منظور من سایت هایی مثل (----- )هستش نه اونایی که دوستیابی هستند!
Last edited by Arash4484; 25-07-2014 at 16:43. دليل: چون مجوز ندارند
یکی از مشکلات جامعه ما برای ازدواج اینست که پدر و مادر بچه هایشان را بچه ننه بار میارن . پدر و مادر همه چیز رو میارن خونه سفره رو پهن میکنن و از بچه ها خواهش میکنن بیان سر سفره .
اینطوری نسل جوان مسئولیت پذیر نمیشوند و مشکلات زندگی در مقابل چشمشان کوه بسیار بلند است . اما اگر پدر و مادر تربیت مسئولانه بچه ها را مد نظر داشته باشند نسل جوان دیگر از آن نمیترسد چون قبلا عملا در زندگی مسئولیت داشته اند و میدانند با مسائل زندگی چگونه باید برخورد کنند
دوستان لطفا نظرتون رو راجع به سوال زیر بدید:
به نظرتون وقتی شخصی در برابر دوستش نامردی می کنه، توی زندگی مشترکش هم (اگه شرایطش پیش بیاد)، در برابر همسرش نامردی می کنه؟
کلا به نظرتون ممکنه که فرد فقط در رابطه با همسرش خیلی عالی و آرمانی عمل کنه (در صورتی که مثلا با دوستاش اینجور نیست) یا اینکه کم و بیش این صفات تمام جنبه های زندگیش رو تحت تاثیر قرار میده؟
مسئله اینه که ازدواج هم پول زیاد میخاد!!!هم اینکه به کی نفر اعتماد کنی که توی این دوره برای یک ماشین خریدن یا فروختن نمیشه به هیشکی اعتماد کرد!!!!!
منظورتون از زیاد چقدر است ؟مسئله اینه که ازدواج هم پول زیاد میخاد!!!
برای هر فرد فرقی میکنه!!!خونه ماشین!!!شغل!!!حتی آرامش روحی؟؟؟؟و قبول مسئولیت!!!!اینها به نوعی به پول وابسته هست!!!!
من یکی از مهمترین دلایلی که ازدواج نمیکنم اینه که خجالت میکشم دختر بیارم خونه..روم نمیشه. ولی خیلی دوست دارم ازدواج کنم اما روم نمیشه کلا . بچه بودم خیلی پررو تر بودم یادمه 10 سالم بود به مامانم میگفت من دوست دارم یه زن بگیرم لباس تنگ تنش کنم..
ولی هر چی بزرگتر شدم خجالتی تر شدم..الان که رسیدم به 25 سال دیگه اصلا روم نمیشه از این حرفها بزنم..من واقعا خجالت میکشم حساب کن چه قدر باید پررو باشی که ازدواج کنی بعد بیای جلوی مادرت ( تو دلش میگه دیشب چیکا رمیکردین با هم ) خیلی ضایست...
سلام
مادرها باید بچه هاشونو درک کنن، چون خودشونم یه روز از این حرفها داشتند!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)