تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 180 از 328 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

یعنی باید بیشتر شبیه باشیم تا مخالف ؟

الان کسی که من به اون علاقه دارم . بیشتر شبیه و برای نقطه ضغعف هام مخالفش هست . یعنی باعث میشه به اجبار که من نقطه ضعف هام برطرف بشه .

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

یعنی باید بیشتر شبیه باشیم تا مخالف ؟

الان کسی که من به اون علاقه دارم . بیشتر شبیه و برای نقطه ضغعف هام مخالفش هست . یعنی باعث میشه به اجبار که من نقطه ضعف هام برطرف بشه .
    در جوامعی با اولویت فرهنگی مثل ایران میشه گفت همینطوره . اختلاف که همه دارن ولی نباید خیلی تفاوت بنیادی داشته باشین. از خانواده و سطح اجتماعی و ... گرفته تا اهداف مهمتون در زندگی .

* کسی باعث نمیشه و نباید بشه که شما تغییر کنید ، مگر خواست خودتون و براش دلیل هم داشته باشین. این طرز فکر هم که بعد از ازدواج تغییر میکنم اشتباهه و حاصل تغییر سبک زندگیتون هست (کوتاه مدت) نه تغییر واقعی و درازمدت در خودتون.

3. 2 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض همسریابی آنلاین خوب یا بد؟!!

سلام خدمت دوستای گل خودم من یه دو و سه ماهی میشه عضو یکی از این سایت ها هستم چند بار هم از طریق این سایت خواستگاریم اومدن و کیس های مناسبی بودن ولی تاحالا قسمت نبوده،خلاصه من که تو این سایت ها ایرادی نمیبینم این سایت ها وظیفهبسیار مهم آشنایی رو دارند که کاربران رو باهم آشنا میکنند .
    کلام آخر: نمیدونم چرا مجوز بهشون نمیدن(واقعا سایتهای مفیدی هستند) البته ببخشید ها منظور من سایت هایی مثل (----- )هستش نه اونایی که دوستیابی هستند!
    Last edited by Arash4484; 25-07-2014 at 16:43. دليل: چون مجوز ندارند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی از مشکلات جامعه ما برای ازدواج اینست که پدر و مادر بچه هایشان را بچه ننه بار میارن . پدر و مادر همه چیز رو میارن خونه سفره رو پهن میکنن و از بچه ها خواهش میکنن بیان سر سفره .
    اینطوری نسل جوان مسئولیت پذیر نمیشوند و مشکلات زندگی در مقابل چشمشان کوه بسیار بلند است . اما اگر پدر و مادر تربیت مسئولانه بچه ها را مد نظر داشته باشند نسل جوان دیگر از آن نمیترسد چون قبلا عملا در زندگی مسئولیت داشته اند و میدانند با مسائل زندگی چگونه باید برخورد کنند

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان لطفا نظرتون رو راجع به سوال زیر بدید:
    به نظرتون وقتی شخصی در برابر دوستش نامردی می کنه، توی زندگی مشترکش هم (اگه شرایطش پیش بیاد)، در برابر همسرش نامردی می کنه؟
    کلا به نظرتون ممکنه که فرد فقط در رابطه با همسرش خیلی عالی و آرمانی عمل کنه (در صورتی که مثلا با دوستاش اینجور نیست) یا اینکه کم و بیش این صفات تمام جنبه های زندگیش رو تحت تاثیر قرار میده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مسئله اینه که ازدواج هم پول زیاد میخاد!!!هم اینکه به کی نفر اعتماد کنی که توی این دوره برای یک ماشین خریدن یا فروختن نمیشه به هیشکی اعتماد کرد!!!!!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

مسئله اینه که ازدواج هم پول زیاد میخاد!!!
    منظورتون از زیاد چقدر است ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

برای هر فرد فرقی میکنه!!!خونه ماشین!!!شغل!!!حتی آرامش روحی؟؟؟؟و قبول مسئولیت!!!!اینها به نوعی به پول وابسته هست!!!!

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکی از مهمترین دلایلی که ازدواج نمیکنم اینه که خجالت میکشم دختر بیارم خونه..روم نمیشه. ولی خیلی دوست دارم ازدواج کنم اما روم نمیشه کلا . بچه بودم خیلی پررو تر بودم یادمه 10 سالم بود به مامانم میگفت من دوست دارم یه زن بگیرم لباس تنگ تنش کنم..

ولی هر چی بزرگتر شدم خجالتی تر شدم..الان که رسیدم به 25 سال دیگه اصلا روم نمیشه از این حرفها بزنم..من واقعا خجالت میکشم حساب کن چه قدر باید پررو باشی که ازدواج کنی بعد بیای جلوی مادرت ( تو دلش میگه دیشب چیکا رمیکردین با هم ) خیلی ضایست...

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ولی هر چی بزرگتر شدم خجالتی تر شدم..الان که رسیدم به 25 سال دیگه اصلا روم نمیشه از این حرفها بزنم..من واقعا خجالت میکشم حساب کن چه قدر باید پررو باشی که ازدواج کنی بعد بیای جلوی مادرت ( تو دلش میگه دیشب چیکا رمیکردین با هم ) خیلی ضایست...
    سلام
    مادرها باید بچه هاشونو درک کنن، چون خودشونم یه روز از این حرفها داشتند!

12. 4 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •