من بازی رو کامل دیدم یعنی هنوز تو شوک بازی داماشم جلو سپاهان خیلی خوب بازی کردن مخصوصا امین متوسل زاده دمشون گرم![]()
باید بازی اخر تو ازادی واسشون سنگ تموم بزاریم
من بازی رو کامل دیدم یعنی هنوز تو شوک بازی داماشم جلو سپاهان خیلی خوب بازی کردن مخصوصا امین متوسل زاده دمشون گرم![]()
باید بازی اخر تو ازادی واسشون سنگ تموم بزاریم
استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف یزدان و بچه هاااا استقلال قهرمان میشه استقلال قهرمان میشه
استقلالی ها سومین قهرمانی رو پیشاپیش تبریک می گم.................
امیدوارم سومین ستاره ی آسیا رو هم امسال کسب بکنیم.![]()
قهرمانی استقلال مبارک همه آبی دلا
وای استرس ها کلا پرید
آقا من درگیر پروژه ارشدم هستم برای همین اصلا تو باغ نبودم که زردها امروز بازی داشتند. الان اومدم فروم دیدم چه خبره!
چه حالی داد!!
روحمون شاد شد!
دید دیری دید!!![]()
خوب قهرمانی زود هنگام استقلال را به همه عزیزان تبریک میگم
نویدکیا پارسال بعد از قهرمانی یه حرفی زد امروز کلی به اون حرفش خندیدم
اینا میدونستن نمیتونن جلوی قهرمانی استقلال را بگیرند به شکایت و این رفتارها روی آورده بودند
آقای خوروش ، رحیمی و تاج و قردوسی پور و رفقا هر کاری کنید بازم به لطف یزدان و بچه ها ، استقلال قهرمان میشه![]()
![]()
بیاین با هم بخونیم .
شوم لای لای ، لای لای ، شوم لای لای
تقریباً میشه گفت احتمال 90% قهرمانیم . از 2 بازی فقط 3 امتیاز میخوایم...
دم داماشیا گرم![]()
سلام ..تبریک می گم دیگه کارمون خیلی راحت شد و داریم به حقمون میرسیم . حیف شد من نمی دونستم امروز بازیه ندیدم . ولی پیش دوستان همش می گفتم که سپاهان به داماش می بازه . داماش تو زمین خودش بود توی اون چمن مصنوعی که ما هم به داماش باختیم . و داماش این اواخر هم پیشرفت کرده بود و تیمش خیلی خوب بازی می کرد از جمله بازیش مقابل پرسپولیس که عالی بازی کرد و موقعیت زیاد داشت .
ای خدا چی میشه پرسپولیس تو حذفی سپاهانو ببره و این خلعتبری چوب کاراشو بخوره ....
سرور لیگ ایران ..... استقلاله استقلال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)