تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 308 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

گاتزتا دلوسپورت: توافق الکسیس با اینتر

علاوه بر اینتر، سران باشگاه های یوونتوس و ناپولی هم برای جذب الکسیس، ستاره سابق باشگاه اودینزه ابراز تمایل کرده اند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - طبق گزارش منتشره در روزنامه ایتالیایی "گاتزتادلوسپورت" ، الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه بارسلونا با سران باشگاه اینتر به توافق رسیده تا با اتمام رقابت های این فصل، با ترک تیم کاتالان به باشگاه ایتالیایی منتقل شود. البته گویا این توافقی است میان الکسیس و سران اینتر حاصل شده و مسئولان باشگاه نرآتزوری می بایست قبل از انجام و نهایی شدن این انتقال، نظر مثبت سران باشگاه کاتالان را نیز جلب کنند.

طبق گزارش منتشره در این روزنامه ایتالیایی، ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر و فرناندو فلیسوویچ، مدیر برنامه های این مهاجم باتجربه شیلیایی با هم برسر تمام مسائل به توافق رسیده اند و حالا همه چیز معطل توافق با سران باشگاه بارسلونا برسر انجام این انتقال است. در شرایطی که الکسیس سانچس در ترکیب ثابت بارسلونا جایی ندارد و به نظر می رسد که هنوز در این تیم جا نیفتاده و نتوانسته تمام توانش را به نمایش بگذارد، رضایت سران بارسا به جدایی او از این تیم، چندان دشوار نخواهد بود.
    در گزارش گاتزتا دلوسپورت می خوانیم:« روند مذاکرات میان الکسیس و باشگاه اینتر به شدت پیش رفته است.» این درحالی است که سران باشگاه اینتر در سال 2011 و زمانی که الکسیس به تیم کاتالان پیوست نیز به شدت برای جذب او ابراز تمایل کرده بودند ولی با انتقال «پسرجادویی» به بارسا، تلاش های آنها به بن بست بسته خورد.
    البته الکسیس تنها گزینه مدنظر سران اینتر در رختکن بارسلونا نیست و مسئولان نرآتزوری تعدادی دیگر از بازیکنان تیم کاتالان را هم زیر ذره بین دارند که از این جمله می توان به مارتین مونتویا، بازیکن تیم پایه ای بارسلونا و همچنین الکس سانگ، خرید چندی پیش بارسلونا از آرسنال که او نیز نتوانست در تیم کاتالان جا بیفتد و مبدل به یکی از بازیکنان کلیدی این تیم شود اشاره کرد.
    روزنامه کوریره دلوسپورت هم در گزارش مشابهی به این نکته اشاره کرده که علاوه بر اینتر، سران باشگاه های یوونتوس و ناپولی هم برای جذب الکسیس، ستاره سابق باشگاه اودینزه ابراز تمایل کرده اند.
    از سوی دیگر شنیده می شود که سران باشگاه اینتر بیشتر ترجیح می دهند تا الکسیس را با قراردادی قرضی ، با بند خرید در صورت تمایل در پایان فصل، به خدمت بگیرند.یعنی می خواهند که الکسیس که تا سال 2016 با بارسا قرارداد دارد، به این قرارداد متعهد مانده و به صورت قرضی روانه باشگاه نرآتزوری شود

2. 12 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Con mi gran amigo Pepe en el estreno del corto que protagoniza! Aquí os dejo el tráiler: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    With my friend Pepe Reina at the 'Premiere' of the short film he is starring! Here you have the trailer: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

....

توییتر ویا :با دوست خوبم په په رینا در افتتاحیه فیلم کوتاه او

دانلود تریلر فیلم( 4 ، 2 مگ )

mp4-360p: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3gp: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    youtube: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

/////////////////////////////////

این سسک و پیکه هم که دست از سر کچل همدیگه ور نداشتن! همش باید تلافی کارای همدیگه رو در بیارن!
    (البته عکس مال الان نیستا!)

نوستالژی
    عکس دیدنی و کمیاب از کاپیتان پویول و کاسیاس.

Last edited by M E S S I; 19-03-2013 at 00:24.

4. 14 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

محتوای مخفی: ادامه ی خبر 
    طرفداری - مهاجم جوان برزیل و باشگاه سانتوس، از انگیزه خود برای انتقال به اروپا و بازی در بارسلونا می‌گوید، گرچه هیچ قطعیتی در مورد زمان انتقال به اروپا ندارد.
    نیمار در مصاحبه‌ای اظهار داشت: ”من رویای بازی در اروپا را دارم. چه کسی است که نخواهد در کنار مسی، ژاوی و اینیستا بازی کند؟ بازیکنان بزرگی در بارسلونا، رئال مادرید، چلسی و دیگر تیم‌ها حضور دارند. آن‌ها باشگاه‌های بزرگی هستند.“ ”هیچ کس نمی‌داند فردا چه اتفاقی می‌افتد. این سخت است که بگویم به کجا خواهم رفت. اکنون به ماندن در سانتوس تا پایان قرارداد خود فکر می‌کنم. من کاملا به شرایطم در سانتوس تمرکز دارم، ولی هر بازیکنی روزهای خوب و بد دارد. هیچ‌کس نمی‌تواند همیشه در بهترین فرم خود باشد.“

طرفداری - مارتین مونتویا، مدافع جوان و آینده‌دار بارسلونا از بازی نکردن در این تیم ناراضی است و قصد ترک بارسا را دارد.
    در سن 21 سالگی، و در آستانه رسیدن به 22 سالگی، مونتویا می‌داند که در شرایط حساسی از دوران فوتبال خود قرار دارد. او با امید زیادی فصل را آغاز کرد. او چندین بازی در پست دفاع راست انجام داد و عملکرد خوبی داشت. ولی به مرور نقش وی در بارسلونا کاهش یافت و در بازی‌های اخیر به ندرت موفق شده است که حتی روی نیمکت تیم نیز قرار بگیرد. به نظر می‌رسد که در حال حاضر کادر فنی بارسلونا آدریانو را به مونتویا ترجیح می‌دهند. البته با توجه به مصدومیت آدریانو که بیش از یک ماه وی را از میادین دور خواهد کرد شاید شرایط کمی تغییر کند. ولی این مشکل مونتویا را حل نخواهد کرد. او می‌داند که آدریانو در حال تمدید قرارداد خود به مدت 3 فصل دیگر است و با وجود آلوز و آدریانو، فرصت حضور در زمین برای مونتویا بسیار کم است. اسپانیا سال آینده در جام جهانی برزیل شرکت خواهد کرد، و پست دفاع راست یکی از پست‌هایی است که شاید دل‌بوسکه علاقه داشته باشد که از بازیکنان مستعد در این پست بهره ببرد. به همین دلیل حداقل تا پیش از مصدومیت آدریانو، مونتویا تمایل داشته که برای فرصت بیشتر حضور در میدان، بارسا را ترک کند.

طرفداری - مدافع بارسلونا معتقد است که در پیروزی مقابل رایووایکانو بازی دشوار و متفاوتی را پیش رو داشتند.
    بارسلونا دیروز موفق شد با نتیجه 3-1 رایووایکانو را شکست دهد. تیم مادریدی در این دیدار مالکیت توپ بالایی داشت و توانست موقعیت‌های زیادی را خلق کند. پیکه در مورد این بازی گفت: ”ما تجربه کافی داریم که بدانیم این گونه بازی‌ها ساده نیستند و ما نیاز داشتیم در این بازی نیز به اندازه بازی مقابل میلان خوب بازی کنیم. رایو به سختی تلاش کرد و بازی سختی را برای ما رقم زد. ما نیاز داریم که بسته به حریف خود، سبک بازی خود را تغییر دهیم.“ ”ما می‌دانیم که فوتبال چگونه است. از دید رسانه‌ها، یک هفته شما بهترین تیم جهان هستید و هفته بعد شما بدترین خواهید بود. ما می‌دانیم که چگونه عملکرد خود را بسنجیم و ما می‌دانیم که این مهم است که در این مورد آرامش داشته باشیم. ما با شرایط فیزیکی خوب به آخرین مرحله فصل می‌رویم.“

طرفداری - داوید ویا، مهاجم اسپانیایی بارسلونا، از گلزنی مجدد برای این تیم و همچنین پاس گل‌های خود خوشحال است.
    دیروز در مقابل رایووایکانو، ال‌گواخه گل اول بارسلونا را به ثمر رساند و پس از آن دو پاس گل برای مسی ارسال کرد: ”من دوست دارم که با گل‌های خود قادر به کمک به تیم باشم. من می‌خواهم به گلزنی ادامه دهم و بیشترین توانایی خود را در اختیار تیم قرار دهم. من خوشحالم که قادر بودم به مسی کمک کنم که گل بزند. ما در زمین به خوبی یکدیگر را می‌فهمیم.“ داوید ویا اعتقاد دارد که عملکرد بارسلونا در بازی یک‌شنبه تحت تاثیر بازی دشوار مقابل میلان قرار داشت: ”ما احساس خستگی داشتیم که به دلیل بازی سه‌شنبه مقابل میلان بود. در بازی امشب نیز کار دشواری پیش رو داشتیم، زیرا رایو تیم قوی است. آن‌ها برای کسب مالکیت توپ تلاش کردند و ما مجبور بودیم آن‌ها را تحت پرس قرار دهیم.“

طرفداری - دکتر پرونا، پزشک تیم بارسلونا، در مورد حضور ژاوی مصدوم در تیم ملی اسپانیا که موجبات نگرانی طرفداران بارسلونا را فراهم کرده است، صحبت کرد.
    ژاوی، هافبک بازیساز بارسلونا در لیست نهایی ویسنته دل‌بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، برای بازی‌های مقدماتی جام جهانی در مقابل فنلاند و فرانسه قرار گرفته است. این در حالی است که این بازیکن 33 ساله در بازی مقابل میلان دچار مصدومیت شده بود. پزشک بارسا از ژاوی می‌خواهد که مراقب مصدومیت خود باشد: ”ما نگران بازی ژاوی در تیم ملی نیستیم. مصدومیت زانوی او که در بازی مقابل رئال مادرید پیش آمد، هنوز کاملا برطرف نشده بود. ما تمام تلاش خود را کردیم که او بتواند در مقابل میلان 90 دقیقه بازی کند. مصدومیت او کاملا بهبود نیافته ولی شرایط بحرانی نیز ندارد.“ ”او باید مواظب باشد و در تمرینات احتیاط کند. ما با دکترهای تیم صحبت کرده‌ایم. او از مصدومیت خود به خوبی باخبر است. ریسک وجود دارد و او همیشه می‌خواهد بازی کند، ولی او نیاز به کمی احتیاط دارد. بازی کردن او به نظر خود وی و پزشکان تیم ملی بستگی دارد.“ ”تمام پیغام من برای پزشکان تیم ملی این است که احتیاط کنند، زیرا ما نمی‌خواهیم ژاوی دچار مصدومیت مجدد بشود. باشگاه به وی نیاز دارد.“

سیاری تیم بارسا را به خاطر استفاده از سبک همیشگی اش در مقابل تیم هایی که به دفاع صرف روی می آوردند، مورد انتقاد قرار داده اند.
    سایت گل- لیونل مسی، ستاره بارسا، تایید کرد که این تیم مقابل تیم های تدافعی دچار مشکل می شود و نداشتن پلن B را برای این تیم دردسرساز دانست.

بسیاری تیم بارسا را به خاطر استفاده از سبک همیشگی اش در مقابل تیم هایی که به دفاع صرف روی می آوردند، مورد انتقاد قرار داده اند و مسی هم تایید کرد که باید برای زمان هایی که شیوه مالکانه بازی شان جواب نمی دهد، به فکر پیدا کردن یک شیوه جایگزین باشد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تیم هایی که عقب می نشینند و فقط دفاع می کنند، برای ما مشکل ایجاد می کنند؛ این تیمها تا به حال به ما بارها ضربه زده اند.

ما گاهی اوقات به دلیل نداشتن یک شیوه جایگزین برای بازی، بهای گزافی را پرداخته ایم.

به دیدار مقابل چلسی (فصل گذشته) یا اینتر ژوزه مورینیو نگاه کنید. میلان و رئال هم این فصل با همین سبک مقابل ما بازی کردند."

ستاره آرژانتینی همچنان اعلام کرد که همه بازیکنان بارسا برای تیتو ویلانووا دلتنگ هستند:" بازیکنان به خوبی یک دیگر را می شناسند و می دانند که باید چطور بازی کنند اما برای رعایت بسیاری از جزئیات به وجود سرمربی نیاز است. البته ما برای جوردی رورا احترام زیادی قائل هستیم اما غیبت ویلانووا یک ضربه به تیم است.

تیتو فرد بسیار باهوشی است و می داند که چطور باید ایده هایش را به بازیکنان منتقل کند. او فوتبال را می شناسد البته با گواردیولا متفاوت است."

6. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

واکنش پاریس سن ژرمن به قرعه بارسلونا در لیگ قهرمانان

تعدادی از اعضای باشگاه سن ژرمن نظراتی در مورد مواجهه با بارسلونا در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا ارائه کرده اند. آنجلوتی از این قرعه خوشحال است ولی لئوناردو اظهار داشت: «این دشوار ترین قرعه ای بود که می توانستیم با آن مواجه شویم».

بارسلونا و پاریس سن ژرمن در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان رو در روی هم قرار می گیرند. حریف فرانسوی در هشت سال گذشته، از فصل 1994-1995 تاکنون اولین باری است که در این مرحله قرار می گیرد. آنها با شکست والنسیا در مرحله قبل به این مرحله راه یافتند. این در حالیست که بارسا با پیروزی برابر میلان به این مرحله پای گذاشته است. این بازی دو تیم پیشتاز را در لالیگا و لیگ یک فرانسه برابر هم قرار می دهد.

بسیار خوشحالیم

به نظر می رسد کارلو آنجلوتی، سرمربی که تا کنون دو بار با هدایت آث میلان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرده از رو برو شدن با حریفی که هر کسی از مواجه با آن می ترسد، خوشحال است. او گفت: «ما می دانیم که بازی بسیار سختی خواهد بود و ما باید بهترین و پر قدرت ترین بازی خود را ارائه کنیم. این بازی با بازی دوستانه ای که در ماه آگوست بازی کردیم (دیداری که بارسا در ضربات پنالتی پیروز آن شد) بسیار متفاوت است. در این بازی شرایط به نفع بارسا است».

لئوناردو، مدیر ورزشی پاریس سن ژرمن اعتراف کرد: «این قرعه، سخت ترین قرعه ایی بود که ممکن بود نصیب ما شود . . . آنها بهترین تیم در این مورد هستند. ما بازی برگشت را در زمین آنها بازی خواهیم کرد که کار برای ما دشوار تر می شود. ولی هنوز جایی برای خوشحالی و لذت وجود دارد». در واقع با وجود سختی های پیش رو، لئوناردو همچنان در انتظار یک جشنواره فوتبالی بی نظیر است.

مقایسه پاریس سن ژرمن و بارسا از دید ماکسول

مدافع چپ برزیلی سن ژرمن برای هر دو باشگاه بازی کرده است. او گفت: «پاریس سن ژرمن باشگاهی در دست ساخت است، در حالیکه بارسا باشگاهی پایه ریزی شده است. تغییرات در تمام سطوح می توانند رخ دهند و پاریس سن ژرمن می تواند از این نقطه رشد خود را آغاز کند».

ممدو ساخو از رویارویی با غول های اسپانیایی اظهار هیچان کرد. مدافع ملی پوش فرانسوی بی درنگ برای برگزاری یک دیدار دیجیتالی بین بارسا و سن ژرمن با حضور هوادارانش ابراز علاقه کرد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    نگاهی به پیشینه پاریس سن ژرمن یکی از غول های قاره سبز

نماینده فرانسه پس از صرف 240 میلیون یورو و پشت سر گذاشتن دو فصل برای اولین بار پس از نوزده سال موفق به حضور در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان شده است.

پاریس سن ژرمن، حریف بعدی بارسا در لیگ قهرمانان، دوباره یکی از غولهای اروپا به شمار می رود. از سال 2011، زمانی که ناصر الخلافی، مالک جدید باشگاه شد، باشگاه نه تنها در فرانسه بلکه در اروپا به یکی از قدرت های بزرگ تبدیل شده است. خرید بازیکنان بسیار خوبی همچون ابراهیموویچ، تیاگو سیلوا، پاستوره، لاوتزی و لوکاس مورا و همچنین قرارداد نمادین با دیوید بکام موجب شد تا پس از 19 سال غیبیت، آنها برای انتقام بازگردند.

سرمایه گذاری هنگفت

یکی از عمده ترین دلایل بازگشت قدرت به این باشگاه ، میزان سرمایه گذاری عظیمی بود که توانست برای جذب بازیکنان هزینه کند. در تابستان 2011، پاری سن ژرمن با هزینه 240 میلیون یورویی تیمی متشکل از ستاره های یادشده را دست و پا کرد که بازیکنانی همچون وراتی، فن در ویل و گامیرو نیز در این لیست قرار داشتند. آنها همچنین سرمربی پر افتخاری را در اختیار دارند که با میلان در سالهای 2003 و 2007 موفق به کسب عنوان قهرمانی در قاره اروپا شده و توانسته به تیم فرمی منسجم ببخشد و فوتبالی هجومی را به بازیکنان دیکته کند. ابراهیموویچ و لاوتزی دو بازیکن استثنایی هستند که در این تیم فرانسوی کارهای تیمی بسیار خطرناکی را شکل می دهند. چیزی که بارسا باید این موضوع را در ذهن خود داشته باشد.

پیشرفتی چشمگیر

سرمایه ها و منابع پولی به نحو احسن مصرف شد. پاریس سن ژرمن در فصل 2009-2010 با رتبه فاجعه بار سیزدهم، لیگ دسته اول فرانسه را به اتمام رساند. در حالیکه در این فصل، پیشتاز لیگ است و البته المپیک لیون و مون پلیه در تعقیب آنها هستند. از زمانی که در فصل 1994-1995 با شکست بارسا به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان راه یافتند و در مقابل میلان از دور رقابت ها کنار رفتند، تا به حال نخستین باری است که توانسته اند به جمع هشت تیم پایانی برسند. البته آنها در سال 1996 با پیروزی برابر بارسلونا موفق به کسب سوپر جام شدند و در فصل 2009 به مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا راه یافتند.

سه چهره آشنا

این قرعه کشی به معنی بازگشت مجدد سه بازیکن پیشین بارسا به نوکمپ است: ابراهیموویچ، ماکسول و موتا. البته مهاجم سوئدی بازی رفت را از دست خواهد داد زیرا در بازی مقابل والنسیا از زمین اخراج شد. پاریس سن ژرمن از لحاظ آماری در این بازی منحصر به فرد است. هیچ تیم اسپانیایی نتوانسته طی دو دور رفت و برگشت این تیم را شکست دهد. در پنج رویارویی پیشین آنها با تیم های لالیگایی، تمام تیمهای بارسا، رئال، دپورتیوو و والنسیا در این رقابت حذف شده اند.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

8. 13 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت SIMTAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

استاد زاهدی من نظرات شما رو درباره ی پلن بی تو تاپیک لیگ قهرمانان خوندم نمیدونم چرا اون تاپیک بسته شد!هیچوقت حاضر نیستم با شما بحث فوتبالی کنم چون کامل شما و دید گاه های شما رو قبول دارم.اما یه جورایی میخوام پست های شما رو به چالش بکشونم و امیدوارم من رو متقاعد کنید که دارم اشتباه میکنم...
    من کلا با چیزی به اسم پلن B مشکل دارم و فکر میکنم صرفا بهانه ایست برای برخی فوتبال نویسها برای تحلیلهای کاغذمدارشون

بارسا مثل قبل اساس کارش پاسهای کوتاه بود کمی سانتر و کمی شوت
    تیمهای دیگه هم از این سه روش در طول یک بازی بارها و بارها با نسبتها و درصدهای مختلف استفاده میکنن

رئال سانتر میکنه شوت میزنه از عمق هم حرکت میکنه
    منچستر همینطور
    دورتموند آرسنال بایرن و...

این پلن B کجاست؟ من دقیقا متوجه نمیشم
    اگر صرفا یک تعویض و یک تغییر رو میشه به عنوان پلن B پذیرفت پس باید قبول کنیم که بعضی از تیمها در بعضی بازیها به پلن C و D و... هم میرسن

پلن B مفهومی تئوریک نیس بر خلاف تصور شما(از نظر من)...که اگر بحثی تئوریک و مخصوصِ روزنامه نگارا بود،کسی مثل لئو که بهترین بازیکن دنیاس و بهترین بازیکن حال حاضرِ بارسا،در موردش حرف نمیزد.پلن B ( به پندارِ من ) یعنی اینکه تیم از بن بست ها با روشی به جز فلسفه ی همیشگی،بیرون بیاد.چرا؟بذار مثال بزنم پلن ب به نظر من تاکتیک متفاوت از فلسفه بارساست که تو بعضی بازیها باید اجرا شه .
    بارسا بازیکنهای خاصی داره . نمی شه بگیم چون پاسهای کوتاه دادن و کمی شوت زدن و کمی سانتر کردن پلن بی بوده . پلن بی می تونه تفاوت های زیاد و کمی داشته باشه . وقتی یه تیم تاکتیکش رو تغییر می ده تو یه بازی می شه پلن بی . حالا می خواد رو به سانتر بیاره یا شوت فرقی نداره .
    پلن ب به این معنا نیست که بارسلونا بیاد و مثل یوونتوس یا چلسی بازی کنه . سطح بازیکنها همونه تغییراتی ایجاد می شه توی تاکتیک . تغییرات توی یه بازی رو پلن گذاری می کنن . مثل همون نقشه هستش اگه نقشه اول نگیره نقشه دوم استفاده میکنه منظورِ من اینه که وقتی بهترین بازیکن دنیا،همچین نیازی رو درک کرده و از عجزِ تاکتیکی بارسا در برخی شرایط میناله،نمیتونیم صحبت های شما رو در این باره قبول کنیم.
    شاخه بندی با تغییر تاکتیکی سطحی مثل تعویض بازیکن و جابجا کردن بازیکن و مارکینگ و پرسینگ های شدید فرق داره . پلن ها شاخه بندی های کلی بازی هستن . مثل تغییرات تو سیستم دفاعی و نفرات بازی و سیستم هایی که بر پایه یه اصل دنبال می شن .
    ولی استراتژی ها زیر شاخه های پلن ها هستند . شاخه ها زیر شاخه هایی دارن که شوت زنی پرسینگ و چیزهای جزئی رو در بر می گیرن . شما فیفا منیجر هم بازی کنی پلن ها با شاخه های تاکتیکی جدا هستند .ای کاش شماره ی شما رو داشتم چون من تو عمرم تو دنیای مجازی شاید 30 پست هم نداره باشم(تو کل نت و فیسبوک و ایمیل و ...!)چون دوست دارم فقط از شما یاد بگیرم.

10. 7 کاربر از SIMTAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دروازبان باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، ویکتور والدز پنجمین جایزه ی زامورا ی پیاپی خود را در Gala de Fútbol، به میزبانی روزنامه ی مادریدی مارکا دریافت کرد.
    شماره ی "یک" بارسا جایزه اش را پس از یک فصل دیگر با کمترین گل خورده در لالیگای اسپانیا دریافت کرد.
    والدز جایزه ی خود را به Antoni Ramallets، دروازبان سابق بارسا بین سال های 1946-1962 تقدیم کرد. Antoni Ramallets نیز 5 بار برنده ی جایزه ی زامورا شده بود.
    والدز گفت: "من از دریافت این جایزه احساس غرور می کنم. در چنین لحظاتی شما دوستان خود که شما را در رسیدن به چنین جوایزی یاری کردند، به یاد می آورید و من می خواهم یادی هم از اسطوره هایی چون Ramallets بکنم."
    این دروازبان کاتالان که پیش از مراحل مقدماتی جام جهانی در اردوی تیم ملی اسپانیا به سر می برد، همچنین اضافه کرد که این یک افتخار است که در جایگاه اسطوره های باشگاه قرار بگیرد.
    "این یک افتخار بسیار بزرگ است که بتوانم خود را با Ramallets که فراتر از یک اسطوره برای بارسلونایی هاست مقایسه کنم."
    (سپس) Ramallets از طریق ارتباطات ماهواره ای به دروازبان جوان تبریک گفت.
    Ramallets گفت: "از خودت لذت ببر، دوست من، والدز"
    سخن گوی باشگاه بارسلونا، Toni Freixa نیز جایزه ی پی چی چی لیونل مسی را از طرف این بازیکن دریافت کرد.
    مهاجم رئال مادرید و تیم ملی پرتغال، کریستیانو رونالدو نیز جایزه ی آلفردو دی استفانو، از طرف روزنامه ی مارکا برای بهترین بازیکن فصل قبل لالیگا را دریافت کرد.
    سرمربی رئال مادرید، خوزه مورینیو هم جایزه ی Miguel Muñoz را به خاطر تاثیرش در قهرمانی فصل پیش لالیگا، به خانه برد.

FCBarca.ir

//////////////////////

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهار نشدنی

ویا و مسی، همکاری مرگ آور

چه جفتی!

مسی و ویا رایو را با ایجاد یک همکاری مهلک کنار زدند

FCBarca.ir

12. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو-19 مارس

آقای رورا
    فراتر از یک دستیار:
    در 16 بازی قبول مسئولیتی را کرد که به عنوان نفر اول با تیتو در این مدت در تماس باشد
    هرگز به دفتر تیتو نرفت و هیچگاه بر روی صندلی تیتو روی نیمکت ننشست.

دروغ ها ناتمام رسانه ها: 1-ویا و مسی با هم صحبت نمی کنند 2-ویا فقط یک مدت اینجاست 3-پایان دوران حکمرانی بارسا 4-سقوط

آگرو:

"خیلی خوبه که دوباره با هم تیمی های تیم ملی هستم. اینجا با لئو و پوچو لاوتزی، بعد از ریکاوری من"

لئو به همراه ماسکرانو، امروز و زودتر از موعد مقرر رفتن آرژانتین!

- تمرینات آرژانتین از پنج شنبه شروع میشه

مارتین مونتویا به خاطر دقایق کم بازیش تقاضای قرار گرفتن در لیست فروش باشگاه را داره

کاسانو بازیکن ایتالیایی بچه دومش که امروز عصر به دنیا اومد رو لیونل نامگذاری کرد .
    همسر کاسانو توی توییترش نوشت :"لیونل اینجاست.انتخاب اسم ادای احترام به لئو مسی است که همیشه مورد ستایش آنتونیو بوده است"

کاسانو به خاطر مسی نام فرزند خودش را لیونل گذاشت:
    ”من نام او را لیونل گذاشتم، چون طرفدار بهترین بازیکن تاریخ هستم. مسی مهم‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال است.“

فیس بوک والدس :برای من این یک افتخار است که پنچمین زامورا رو هم بردم.از همه هم تیمی هایم سپاسگزارم.بغل

در مراسمی که امروز روزنامه مارکا ترتیب داده بود این جایزه به ویکی داده شد.

تیترهای روزنامه الموندو-18 مارس

چه زوجی
    مسی و ویا رایو را با یک اتحاد مرگبار در هم شکستند

بارسای آتشین الان 13 امتیاز از مادرید پیش است

آنها جام را با انگشتان لمس کردند

آدریانو4-6 هفته غایب است

مسی:

"تیم خوبی رو بردیم که سخت کار کردن و تو نیوکمپ جلوی ما حمله کردن. پیروزی خیلی خوب و حفظ فاصله. الان به فکر تیم ملی و دو بازی مقدماتی جام جهانی هستم"

آمار لئو مسی و داوید ویا در گلزنی

در این فصل مسی و ویا %54.7 گلهای بارسا را به ثمر رسانده اند

دیدار در برابر والکانو هفتمین دیداری بود که در این فصل مسی و ویا هر دو در آن گلزنی کردند

جدول بهترین گل سازهای لالیگا توی این فصل!
    جالبه که حتی مسی که مهاجم هست هم از اوزیل که هافبک هجومیه هم بیشتر پاس گل داده

وضعيت تيماي آمريکاي جنوبي براي مقدماتي جام جهاني 2014

1- آرژانتين 9 بازي 20 امتياز
    2- اکوادور 9 بازي 17 امتياز
    3- کلمبيا 8 بازي 16 امتياز

بهترين گلزنان اين بازيا تا الان:
    1- مسي، هيگواين، سوارز 7 گل
    2- فالکائو 5 گل
    3- فليپه 4 گل

کاریکاتور روزنامهء اسپورت
    18 مارس 2013
    ----------------------------
    آنهایی که پر از انرژی بودند 3
    رایو 1

مسی: اونا راست میگن، ما واقعاً با هم مشکل داریم و توی زمین نمی تونیم همدیگه رو پیدا کنیم!

ویا: البته منظورش اونایی هست که مثل کبک سرشون رو زیر برف کردند!

Last edited by runner; 19-03-2013 at 20:42.

14. 15 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

هاجی (بازیکن سابق رومانی):

"وقتی بازی مسی رو میبینم، احساس خوشحالی و غرور میکنم که میتونم بازی بازیکنی به این خوبی و با این فروتنی رو ببینم"

مارسل دسایی (مدافع سابق تیم ملی فرانسه و چلسی):

"مسی خارق العادست، یه پدیده. خیلیا یه فصل خیلی خوب رو دارن ولی مسی چندین ساله که روند خودش رو حفظ کرده"

از لحاظ جسمانی الان در بهترین وضعیت خودم هستم .از پس تمام اون سختی ها و مشکلات که من را اذیت می کرد برآمدم و الان بسیار خوشحالم که دوباره احساس خوشایندی دارم

داوید در مصاحبه با بارسا تی وی –دوشنبه

امروز روز جهانی پدر بود و پینتو هم توی توییترش نوشت "با غرور کادویی که دخترم برایم گرفته است به شما نشان می دهم "

16. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانیل آلوز بازیکن تیم بارسلونا در راه اردوی تیم ملی کشورش

18. 9 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام ، دوستان سال نوتون مبارک

گزارش روز: ویا باید زوج مسی در خط حمله باشد

این مهاجم اسپانیایی یک گل زد و دو گل ساخت تا بارسا رایو وایکانو را سه بر یک ببرد. ویا در این فرمش کارهای بسیاری می‌تواند انجام دهد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «امیدوارم این آخرین مسابقه من به عنوان مربی بارسلونا باشد». این صحبت‌های جوردی رورا پس از پیروزی سه بر یک مقابل رایو وایکانو بود. تیتو ویلانووا احتمالا تا آخر هفته بعد از نیویورک برمی‌گردد و چون هفته بازی‌های ملی در پیش است او احتمالا از دیدار بعدی روی نیمکت بارسا می‌نشیند. اگر مسابقه شنبه آخرین دیدار با رورا به عنوان مربی موقت بود، چیزی که از او به جا خواهد ماند احتمالا ارتباط عالی بین لیونل مسی و داوید ویا است.

ویا در ترکیب ثابت بارسا مقابل میلان در شکست ماه گذشته در سن‌سیرو حضور نداشت. او در ترکیب ثابت کلاسیکو مقابل رئال مادرید که به شکست و حذف بارسا انجامید هم حاضر نبود. او کم‌کم دیگر جایی در بازی‌های بزرگ پیدا نمی‌کرد. به‌ویژه عجیب آن بود که او در پیروزی دو بر یک مقابل سویا پیش از کلاسیکو اول نمایشی امیدبخش داشت. همه در کاتالونیا می‌خواستند این بازیکن آستورایی در تیم باشد. حتی مسی.
    با این حال رورا که با ویلانووا مشورت می‌کرد ترجیح می‌داد مهاجمان کم‌اثرتری مانند پدرو و الکسیس سانچس را به میدان بفرستد. سسک فابرگاس هم در خط میانی با وجود نمایش‌های پایین‌تر از انتظارش حضور می‌یافت و آندرس اینیستا هم به پست گوش چپ رفته بود که این بهترین جایگاه او نبود.
    ویا در ترکیب تجربی بارسا در دومین کلاسیکو آن هفته قرار گرفت، اما بارسا در برنابئو دو بر یک باخت. البته بلوگرانا بدون چابی مصدوم در آن مسابقه هرگز نتوانست به سطح اصلی خود نزدیک شود.
    اما او هنگامی که واقعا مهم بود، زمانی که در ترکیب بازی برگشت با میلان قرار گرفت، در تاثیربرانگیزترین نمایش فصل تیمش گل زد. در پیروزی افسانه‌ای چهار بر صفر در نوکمپ. ناگهان بارسا Plan B خود را پیدا کرده بود. یار در خانه و آنها گرد جهان می‌گشتند.
    رایو یکشنبه عالی دفاع کرد و نمایش قابل قبولی داشت، اما حرکات هوشمندانه ویا و مسی چیزی بود که نمی‌توانستند جلویش را بگیرند. یکی به عقب برمی‌گشت، دیگری به جلو می‌رفت و برعکس. ویا هنگامی که در سمت چپ بازی می‌کند راحت به نظر نمی‌رسد، اما او در این سیستم پست ثابتی نداشت و بیشتر مهاجمی پرسه‌زن بود تا گوش چپ. او و مسی با هم ترکیبی بی‌نقص را به نمایش گذاشتند.
    او از سمت چپ گریخت و در دقیقه 25 گل اول را زد. او پاس دقیق مسی را گرفت و با ضربه‌ای دقیق و کات‌دار دروازه روبن را گشود و توپ را به کنج بالای دروازه رساند. چقدر هم خوشحال شد.
    او کاملا حق خوشحالی را هم داشت. او بی‌نهایت سخت تلاش کرده بود که پس از مصدومیت شکستگی استخوان ساق پایش – که او را برای 9 ماه دور از میادین نگاه داشت – به فرم خوبش برگردد. او با این حال باید تلاش می‌کرد که جایگاهش را در تیم برگرداند.
    اما نکات مثبت او ادامه یافت. مهاجم آستوریایی گل دوم بازیکن آرژانتینی را ساخت و لطف او را در همان نیمه اول جبران کرد. 12 دقیقه از نیمه دوم گذشته بود که او توپ را روی ضدحمله‌ای ویران‌گر نگاه داشت و به مسی سپرد تا او گلی عالی بزند. ویا زمانی که پاس را به هم‌تیمی‌اش داد روی زمین بود. اما او شکایتی نداشت و تلاش نکرد داور را فریب دهد و برایش نمایش بازی کند. او تنها می‌خواست با مسی کار کند. با مهاجمی که 18 هفته است در لالیگا گل می‌زند.
    خوشحالی‌های دونفره آنها نشان می‌داد هم در میدان با هم هماهنگ شده‌اند و هم در خارج از میدان. گزارش‌های دعواهای این دو نفر بی‌تردید پر از اغراق بوده. رورا گفت: «بارها شنیده‌ام که با هم جور نسیتند. اما این حرف‌ها همیشه برای من چرند محض بوده. رابطه آنها همانی است که چند ماه پیش بود. یعنی بسیار خوب.»
    رورا خوشحالی‌اش از عملکرد این دو در زمین را هم ابراز کرد: «باعث لذت فراوانی بود. بسیار خوشحالیم که آنها تا این حد با هم راحت هستند.»
    ویا هم خوشحال بود که دوباره در ترکیب نقشی موثر داشته: «خوشحالم که در سه گل با مسی شریک بوده‌ام.» ویلانووا خوشحال‌تر هم خواهد بود. مربی بارسا قاعدتا به بازی هفته بعد تیمش در خانه سلتا ویگو می‌رسد، و سپس بازی‌های یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان با پاری سن-ژرمن در راه است.
    همین چند روز پیش بود که تیتو نگران بحرانی احتمالی بود که باید در بازگشت به بارسا با آنها روبرو شود. تیمش در غیاب او دو بار به مادرید و یک بار به میلان باخته بود. اما اکنون بارسا به دور بعد لیگ قهرمانان راه یافته و قهرمانی در لالیگا هم تقریبا قطعی شده. به این ترتیب بازگشت او با خوشحالی خواهد بود. همکاری مسی با ویای دوباره‌جوان‌شده هم هدیه‌ای فوق‌العاده به مربی کاتالان‌ها است.

20. 8 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •