تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 602 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    میتونید هدفون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در نظر داشته باشید.
    صدای خوبی داره و به خاطر طراحی خوبش خیلی خوب تو گوش کیپ میشه و به این راحتی از گوش در نمیاد.
    قبلا حدود 70 تومن بود که الان احتمالا بتونید با قیمتی حدود 150 تهیه کنید.
    پاساژ پایتخت موجود دارند.
    این دو مدلی که فرمودید بیشتر از بودجه ی شما هستند.
    ممنون از پاسخگوییتون.
    فروشنده میگه مدل توربین پرو Same Original هستش. قیمت هم حدودا 120 تومن دادن بهم.
    خودِ فروشنده که بنظر آدم صادقی میاد میگه تفاوتش با مدل ارجینال 10 - 20 درصد بیشتر نیست که خیلی سخت میشه متوجه شد و توی این فقط از کابل طلا استفاده نشده وگرنه همه چیزش اصل هستش.

پیشنهاد میکنید؟ دلو بزنیم به دریا بخریم؟
    طراحیش واقعا زیباست.
    Last edited by Xx Hossein xX; 24-12-2012 at 19:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    من برای آیپاد یه هدفون داخل گوش میخام...اکثر سبکارو گوش میدم و کیفیت ساخت هم برام مهمه...تا 250 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم
    اساتید چی پیشنهاد میدن؟

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله همه تلفن های همراه مناسب نیستند برای درایو کردن بجر یک گوشی که اون هم N91 نوکیا هستش
    در مورد N91 (بهترین تلفن همراه ساخته شده در زمینه صدا که حتی بهترین پلیر های تخصصی برای پخش آهنگ به سختی توانایی رقابت با این غول رو دارند) منبع :wikipedia
    از همه این ها گذشته خودم دارم احساس میکنم کیفیت صداش رو نیاز به آمپ نداره چون اگر 5 دقیقه تا آخرین درجه ببری حداقل هدفون های معمولی ت گوشی رو میسوزونه
    در هر صورت بنده آمپ های فیو رو تست کردم در مقابلش هیچ هستند البته شما تا خودتون تست نکنید مطمعنا به قدرتش پی نخواهید برد
    باز هم ممنون از راهنمایی شما
    با اجازه دوستان حرفه ای یه چیز کوچولو رو اضافه کنم
    در مورد اون چیزی که گفتید "می خوام با بالاتربن حد کیفیت بشنوم "باید گفت که این آرزویی که خیلی از ما فقط توی رویاهامون شاید بتونیم تصور کنیم.هیچ نهایتی وجود نداره که بگیم وقتی بهش رسیدیم دیگه بالاتر و با کیفیت تر وجود نداره.حتی غول های فول سایز هم به سختی شاید بتونن ادعا کنند که صدایی کاملا منطبق با خط فلت و واقعی به لحاظ صوتی مهندسی کردند.ما تا وقتی صدایی بالاتر از سورس و هدفون خودمون نشنیدیم گاهی فکر میکنیم بهترین کیفیت صدا رو داریم میشنویم و فوق العاده لذت میبریم اما ضعف هدفون و سورس ما در مقایسه با چیزی دیگه اس که سنجیده میشه و اون دست پیدا کردن به تجربه ای جدید تر و با کیفیت تره t1،hd800،lcd3،ps1000،he90،007. و خیلی از هدفونهای با ارزش دیگه در تلاش همون چیزی که میفرمایید(بالاترین حد کیفیت)هستند اما با صرف هزینه های بسیار فراتر از تصورمون هم به اون نقطه نمیشه رسید بلکه به قول رضای عزیز تنها با نحوه کاربرد و نیازمون هست که باید دست به انتخاب بزنیم .
    ----------------------------
    در مورد خروجی صدای این گوشی باید گفت که پلیرهای بیشتر از هزار دلار هم از پس خیلی از فول سایز ها برنمیان.بهترین گوشی تلفن همراه هیچ وقت نمی تونه با یه آمپ خیلی ساده رقابت کنه.همون طور که یه دوربین کامپکت ساده 200هزار تومنی کیفیت عکسهای بسیار بهتری از یه گوشی با چند برابر قیمت خودش میگیره،دلیل اون هم اینه که گوشی یه ابزار چند کاره اس و توی حد متوسط به یه کاربر میتونه خدماتی بده ،اما در دنیای تخصصی ها موضوع کاملا فرق میکنه.و یه نکته دیگه هم بگم و اون اینه که ما کیفیت رو چی تعریف کنیم.کیفیت صرفا بلندی صدا یا بیس زیاد و پانچی نیست.خیلی از پلیر ها صدا وحجم زیاد و اغراق شده و در همی به هدفون منتقل میکنن که ممکنه نظر خیلی ها رو به خودشون مثبت کنه اما در واقعیت فاقد صدای باکیفیت هستند.

4. 2 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان اینجا کسی تجربه استفاده از هدفون سونیzx300داره؟
    کیفیتش چطوره کلا هدفون ردیفیه یا نه؟
    هدفون akg k44 چطور؟
    دو تا شون قابیلیت مانیتورینگ دارند و من استفادم از آهنگ سازی و میکس و مستر گرفته تا گوش دادن آهنگ بیشتر هم رپ
    من خودم البته نظرم بیشتر روی سونی است چون بیرون هم میشه بردش آهنگ گوش داد

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

با اجازه دوستان حرفه ای یه چیز کوچولو رو اضافه کنم
    در مورد اون چیزی که گفتید "می خوام با بالاتربن حد کیفیت بشنوم "باید گفت که این آرزویی که خیلی از ما فقط توی رویاهامون شاید بتونیم تصور کنیم.هیچ نهایتی وجود نداره که بگیم وقتی بهش رسیدیم دیگه بالاتر و با کیفیت تر وجود نداره.حتی غول های فول سایز هم به سختی شاید بتونن ادعا کنند که صدایی کاملا منطبق با خط فلت و واقعی به لحاظ صوتی مهندسی کردند.ما تا وقتی صدایی بالاتر از سورس و هدفون خودمون نشنیدیم گاهی فکر میکنیم بهترین کیفیت صدا رو داریم میشنویم و فوق العاده لذت میبریم اما ضعف هدفون و سورس ما در مقایسه با چیزی دیگه اس که سنجیده میشه و اون دست پیدا کردن به تجربه ای جدید تر و با کیفیت تره t1،hd800،lcd3،ps1000،he90،007. و خیلی از هدفونهای با ارزش دیگه در تلاش همون چیزی که میفرمایید(بالاترین حد کیفیت)هستند اما با صرف هزینه های بسیار فراتر از تصورمون هم به اون نقطه نمیشه رسید بلکه به قول رضای عزیز تنها با نحوه کاربرد و نیازمون هست که باید دست به انتخاب بزنیم .
    ----------------------------
    در مورد خروجی صدای این گوشی باید گفت که پلیرهای بیشتر از هزار دلار هم از پس خیلی از فول سایز ها برنمیان.بهترین گوشی تلفن همراه هیچ وقت نمی تونه با یه آمپ خیلی ساده رقابت کنه.همون طور که یه دوربین کامپکت ساده 200هزار تومنی کیفیت عکسهای بسیار بهتری از یه گوشی با چند برابر قیمت خودش میگیره،دلیل اون هم اینه که گوشی یه ابزار چند کاره اس و توی حد متوسط به یه کاربر میتونه خدماتی بده ،اما در دنیای تخصصی ها موضوع کاملا فرق میکنه.و یه نکته دیگه هم بگم و اون اینه که ما کیفیت رو چی تعریف کنیم.کیفیت صرفا بلندی صدا یا بیس زیاد و پانچی نیست.خیلی از پلیر ها صدا وحجم زیاد و اغراق شده و در همی به هدفون منتقل میکنن که ممکنه نظر خیلی ها رو به خودشون مثبت کنه اما در واقعیت فاقد صدای باکیفیت هستند.
    ابتدا تشکر می کنم که جواب دادید و راهنمایی می کنید
    بنده هم نگفتم با 800 تومن می خوام lcd2 بخرم !
    من 800 دارم می خوام بهترین هدفونی رو که با این بودجه موجوده با توجه به علایق خودم بخرم نظر به این که من m35 داشتم پس الان معلومه دنبال بیس نیستم
    در مورد N91 از همون اول هم نگفتم منبع من چیه ولی استاد t-jays اصرار کردند بهشون گفتم ، چون میدونستم که سریعا موضع گیری میشه این گوشیه هو و ...
    ولی آیا شما این گوشی رو تست کردید که اینقدر با قاطعیت صحبت می کنید؟!!!
    من خودم پلیر های کوون هم دارم کارت صوتی و ... ولی کیفیت صدای N91 رو بهتر میدونم
    الان شاید بگید این نظر شخصی منه ولی شما هم اگر پیدا کردید تست کنید شاید شما هم علاقه پیدا کردید

7. 3 کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون.
    فروشنده میگه مدل توربین پرو Same Original هستش. قیمت هم حدودا 120 تومن دادن بهم.
    خودِ فروشنده که بنظر آدم صادقی میاد میگه تفاوتش با مدل ارجینال 10 - 20 درصد بیشتر نیست که خیلی سخت میشه متوجه شد و توی این فقط از کابل طلا استفاده نشده وگرنه همه چیزش اصل هستش.

پیشنهاد میکنید؟ دلو بزنیم به دریا بخریم؟
    طراحیش واقعا زیباست.
    وقتی دارید یه جنس تقلبی می خرید هیچ تضمینی برای کیفیتش نخواهید داشت.
    به نوعی ریسک محسوب میشه و اگر حداقل بتونید صداش رو بشنوید و بخرید بیشتره
    ولی بازم تضمینی نداره که چقدر وقت کار بده بهتون.
    فقط زیبایی داره و به احتمال زیاد کیفیت صدای خوبی نسبت به قیمتش نخواهد داشت.
    موفق باشید

9. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله همه تلفن های همراه مناسب نیستند برای درایو کردن بجر یک گوشی که اون هم N91 نوکیا هستش
    در مورد N91 (بهترین تلفن همراه ساخته شده در زمینه صدا که حتی بهترین پلیر های تخصصی برای پخش آهنگ به سختی توانایی رقابت با این غول رو دارند) منبع :wikipedia
    از همه این ها گذشته خودم دارم احساس میکنم کیفیت صداش رو نیاز به آمپ نداره چون اگر 5 دقیقه تا آخرین درجه ببری حداقل هدفون های معمولی ت گوشی رو میسوزونه
    در هر صورت بنده آمپ های فیو رو تست کردم در مقابلش هیچ هستند البته شما تا خودتون تست نکنید مطمعنا به قدرتش پی نخواهید برد
    باز هم ممنون از راهنمایی شما
    من چون فقط یک بار اون هم نزدیک به 4 سال پیش صدای این گوشی رو شنیدم در مورد صداش اظهار نظری نمیکنم
    ولی یک نکته رو در نظر بگیرید که اگر این گوشی اینجور که شما می گین قدرت داشت باید حداقل در یک ست اپ حرفه ای ما می دیدیمش
    یا حداقل توی سایت head-fi یک اثری ازش بود.
    توی سایت gsmarena نوشته کیفیت صدای خیلی خوبی داره بهترین چیزی که تا به حال در موبایل دیدیم
    این ریویو مال 6 سال پیشه
    یعنی تو این 6 سال هیچ پیشرفتی توی صنعت صدا نداشتیم؟
    و نکته ی بعدی اینکه من گفتم امپ تهیه کنید برای قدرت خروجی نه برای کیفیت صدا چون حداقل امپ های فیو تاثیر زیادی بر روی کیفیت ندارند.
    منظورتون از اینکه فیو حرفی برای گفتن نداره چیه؟
    شما امپ فیو رو به همین منبع وصل کردید و کیفیت صدا رو کم کرد؟
    بعد هم اینکه چرا جهت گیری کنیم میتونیم با یک بحث منطقی به دانسته هامون اضافه کنیم.
    موفق باشید.
    Last edited by t-jays; 25-12-2012 at 03:09.

11. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابتدا تشکر می کنم که جواب دادید و راهنمایی می کنید
    بنده هم نگفتم با 800 تومن می خوام lcd2 بخرم !
    من 800 دارم می خوام بهترین هدفونی رو که با این بودجه موجوده با توجه به علایق خودم بخرم نظر به این که من m35 داشتم پس الان معلومه دنبال بیس نیستم
    در مورد N91 از همون اول هم نگفتم منبع من چیه ولی استاد t-jays اصرار کردند بهشون گفتم ، چون میدونستم که سریعا موضع گیری میشه این گوشیه هو و ...
    ولی آیا شما این گوشی رو تست کردید که اینقدر با قاطعیت صحبت می کنید؟!!!
    من خودم پلیر های کوون هم دارم کارت صوتی و ... ولی کیفیت صدای N91 رو بهتر میدونم
    الان شاید بگید این نظر شخصی منه ولی شما هم اگر پیدا کردید تست کنید شاید شما هم علاقه پیدا کردید
    دوست عزیزم اگر باعث ناراحتی شما شدم صمیمانه معذرت می خوام .من صرفا نظر شخصی خودم رو گفتم که می تونه درست یا کاملا غلط باشه!!!

13. این کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کیفیت پخش صدا در میان گوشیها:
    Sony ericsson live with walkman

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من چون فقط یک بار اون هم نزدیک به 4 سال پیش صدای این گوشی رو شنیدم در مورد صداش اظهار نظری نمیکنم
    ولی یک نکته رو در نظر بگیرید که اگر این گوشی اینجور که شما می گین قدرت داشت باید حداقل در یک ست اپ حرفه ای ما می دیدیمش
    یا حداقل توی سایت head-fi یک اثری ازش بود.
    توی سایت gsmarena نوشته کیفیت صدای خیلی خوبی داره بهترین چیزی که تا به حال در موبایل دیدیم
    این ریویو مال 6 سال پیشه
    یعنی تو این 6 سال هیچ پیشرفتی توی صنعت صدا نداشتیم؟
    و نکته ی بعدی اینکه من گفتم امپ تهیه کنید برای قدرت خروجی نه برای کیفیت صدا چون حداقل امپ های فیو تاثیر زیادی بر روی کیفیت ندارند.
    منظورتون از اینکه فیو حرفی برای گفتن نداره چیه؟
    شما امپ فیو رو به همین منبع وصل کردید و کیفیت صدا رو کم کرد؟
    بعد هم اینکه چرا جهت گیری کنیم میتونیم با یک بحث منطقی به دانسته هامون اضافه کنیم.
    موفق باشید.
    من اصلا بحثی سر ان 91 نمیخوام راه بندازم فقط در یک کلام میگم صدای خوبی داره مطمعنا به ستاپ های چند هزار دلاری نمیرسه و آمپ های لامپی گرام قیمت ولی وقتی بهترین چیزیه که در گوشی دیده شده پس نمیتونه آدم رو وسوسه نکنه و بعد از گیر آوردنش مطمعنا راضی کننده است.
    خواهش می کنم همین که جواب می دید ازتون سپاسگذارم

دوست عزیزم اگر باعث ناراحتی شما شدم صمیمانه معذرت می خوام .من صرفا نظر شخصی خودم رو گفتم که می تونه درست یا کاملا غلط باشه!!!
    نه داداش شما بزرگوارید درسته من هم همین رو میگم بنده هم نظر شخصیم رو گفتم و تا کسی تست نکنه نمیتونه درست قضاوت کنه
    به هر ترتیب بنده هم عذر خواهی می کنم

کیفیت پخش صدا در میان گوشیها:
    Sony ericsson live with walkman

دوست عزیز mansell و t-jays عزیز شما این هدفون را احیانا ندارید یا تست نکردید؟
    HiFi Man HE-400 آیا میشه تو ایران گیر آوردش تا چه قیمتی؟
    و با توجه به چیز هایی که در صفحه قبل گفتم کدوم هدفون مناسب منه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •