ببخشید تو این مدلا کار کرد واقعی سمند و 405 با دیاک معلوم میشه؟؟؟ چکار کنم کار کرد واقعیشو بفهمم؟؟
ببخشید تو این مدلا کار کرد واقعی سمند و 405 با دیاک معلوم میشه؟؟؟ چکار کنم کار کرد واقعیشو بفهمم؟؟
نمیشه فهمید.
الان دیگه خیلی حرفه ای کیلومتر رو دستکاری میکنن که حتی از روی ECU هم نمیشه تشخصی داد
بهتره یه مورد که آشنا هست بخری. یا از جای مطمئن.
بیشتر به موارد فنی و موتور و بدنه ماشین توجه کن
سلام
۲تا سوال دارم از بچه ها ممنون میشم جواب بدید
۱' با ۱۲ با ۱۳ تومن چه مدلی پراید میشه خرید تر تمیز
۲:یه پراید داره یکی از آشناها مدل ۹۰/۵ نوک مدادی لاستیک دیگه آخه عمر ولی تمیز کارکرد ۳۷۰۰۰ چند می ارزه اگه بتونم بخرم
دوستان با بودجه ی بین 20 تا نهایتن 25 پیشنهاد بدید. خودم نظرم رو یه تیپ 5 مدل پایینه، گل و پارس رو هم خیلی بدم نمیاد، ولی خب سمند و 405 رو پیشنهاد ندید لطفن (ماشینهای خارجی مدل پایین رو چطور میدونید؟)
اگر پراید 131 SX باشه مدل 90 قیمتش حدود 14.800 میارزه
سلام.
تو این رنج قیمت همون خودروهایی رو میشه خرید که شما دوست ندارین.
خودروهای خارجی دهه 1990 میلادی هستن مثل میتسوبیشی لنسر که اگر مورد مناسبی پیدا بشه ماشین خوبیه.
206 تیپ 5 مدل 84 راحت گیر میاد که خریدش ریسک هست و نیاز به دقت زیادی داره
سلام دوستان
با حدود 20 تومن بین پراید111 و ام وی ام 110 صفر کیلومتر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ ماشین دوم هستش و بیشتر برای داخل شهر استفاده داره...
اگه تو این رنج قیمت کمی بالا پایین پیشنهاد دیگه ای هم هست بفرمایید لطفا...؟؟
پژو روآ
فیات سینا
هردو بیست میلیون هستن
عالین
برای تردد فقط داخل شهر MVM110 رو پیشنهاد میکنم خصوصا اگه اتوماتیکش رو هم بردارین که خیلی بهتره.
MVM اتومات خوبه؟ گیربکسش مشکل پیدا نمی کنه؟! قیمتش چقدر میشه؟! صفرش هنوز تولید میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)