تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 405 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله ناوین کره ای و شرکت مبنا وارد کننده این پکیج است. خیلی خیلی هم دارن روش تبلیغات میکنن .ولی متاسفانه روی خدمات این پکیج خیلی نمیشه حساب کرد. چون تازه وارد بازار شده .
    اما اینکه فروشندگان ناویین به شما گفتن پکیج بوتان اصلاً خوب نیست را قبول ندارم .بله برد بوتان مشکلاتی داشته ولی بیشتر این مشکلات را رفع کردند.
    با سلام من تقریبا تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و حالا قصد خرید پکیج دارم.نظر خودم که اپتیمای بوتان هست (24000) ولی فروشگاهی که میخواستیم ازش رادیاتورهای پانلی Kermi بخریم میگفت بوتان اصلا خوب نیست و بردش میسوزه و آتیش میگیره و ...! خودش پکیج Navien سری Ace رو پیشنهاد میداد و میگفت کره ایه، مثلش تو ایران نیست و شرکت مبنا آوردتش و ... حالا نمیدونم این پکیج (یا مدل های فرولی) ارزش پانصد ششصد هزار تومن هزینه بیشتر رو دارن یا نه؟ در ضمن از خدمات این پکیج اطلاعی دارید؟؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با شما هم عقیده هستم و اعتقاد دارم بنسر پرو بوتان گل سر سبد پکیج های بوتان است.
    من بنسر پرو خریدم حدود هفت سال پیش (بوتان) خیلی عالیه، ولی یه بار LCD ش تصویر نمی داد عوض کردم حدود 260 تومان قیمتش بود. ولی تا حالا اذیت نکرده. می گن ایتالیایی

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بایکان پکیج خیلی خوبیه و ساخت کشور ترکیه است.
    آماتیس هم پکیج خوبیه و ساخت کشور چین.
    بین این دوتا پکیج اگر بخوام برای خودم یکی را انتخاب کنم من 100 درصد بایکان را انتخاب میکنم.
    با سلام وتشكر از اقاي تعميركار.
    شما بين اماتيس و بايكان كدوم رو توصيه مي كنيد.؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14

بله ناوین کره ای و شرکت مبنا وارد کننده این پکیج است. خیلی خیلی هم دارن روش تبلیغات میکنن .ولی متاسفانه روی خدمات این پکیج خیلی نمیشه حساب کرد. چون تازه وارد بازار شده .اما اینکه فروشندگان ناویین به شما گفتن پکیج بوتان اصلاً خوب نیست را قبول ندارم .بله برد بوتان مشکلاتی داشته ولی بیشتر این مشکلات را رفع کردند.
    ممنون جناب تعمیر کار و همچنین دوست عزیزی که بنسرپرو رو پیشنهاد دادند.این مدل بنسرپرو 24000 هزار نداره و این طور که فروشنده اش میگفت 28000 اش بدون فن هست. (درسته یا نه و آیا واسه حدود 120 متر زیربنا می ارزه نسبت به اپتیما یا نه اجزای داخلش زیاد فرقی ندارن؟) سوال دیگه من هم این بود که پانصد ششصد هزار تومن پول بیشتر دادن به دیواتاپ و دیواتک های فرولی یا این پکیج های ناوین واقعا نسبت به خرید اپتیمای بوتان ارزش داره یا نه؟ چون یه مقدار راضی کردن پدر برای خرید محصول خارجی با این وضع چینی بازار سخته!
    Last edited by Noghabyte; 16-01-2014 at 05:26. دليل: با گوشی که پست میدم فاصله ها و سرخط می پره!!

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج دیواتاپ میکرو کیفیت بسار بالایی دارد. یکی از بهترین محصولات شرکت فرولی که وارد ایران شده.در ظرفیت های مختلف 24 و 32 و 37 هزار موجود است.یک پکیج دو مبدله است. برای مناطقی که سختی آب بالایی دارند خیلی خوب جواب میده.مبدلش هم خیلی گرون نیست و اگر دستگاه رسوب بگیره و بخواهید اسید شویی نکنید با 150 هزار تومان میشه کلاً مبدلش را عوض کنید.و مطئناً ارزش داره 500 هزار تومان بیشتر هزینه کنید و از این محصول استفاده کنید. امکاناتی که در برد این دستگاه وجود داره در کمتر دستگاه اروپایی میشه نمونه هاشو پیدا کرد.گارانتی 3 ساله شرکت فرولی هم که یکی دیگر از مزایایی پکیج دیواتاپ میکرو است.برای متراژ 120 متر یک پکیج 24 هزار کفایت مینه.
    پکیج ناویین با اینکه یک پکیج کره ای است ولی قیمت خیلی بالایی داره .
    ممنون جناب تعمیر کار و همچنین دوست عزیزی که بنسرپرو رو پیشنهاد دادند.این مدل بنسرپرو 24000 هزار نداره و این طور که فروشنده اش میگفت 28000 اش بدون فن هست. (درسته یا نه و آیا واسه حدود 120 متر زیربنا می ارزه نسبت به اپتیما یا نه اجزای داخلش زیاد فرقی ندارن؟) سوال دیگه من هم این بود که پانصد ششصد هزار تومن پول بیشتر دادن به دیواتاپ و دیواتک های فرولی یا این پکیج های ناوین واقعا نسبت به خرید اپتیمای بوتان ارزش داره یا نه؟ چون یه مقدار راضی کردن پدر برای خرید محصول خارجی با این وضع چینی بازار سخته!

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این سالن 450 متر هست.
    البته یه هواساز ضعیف هم هست که در صورتی که پکیج کم بیاره اون رو روشن می کنن.
    حالا ایا می شه دو تا پکیج رو سری یا موازی نصب کرد.؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در واقع باید اب رو گرم کن تو مخزن دو جداره و بعد بره سراغ گرم کردن محیط.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این بنسر پرو (بوتان) که گفتم الان برای دو واحد نصب شده، یعنی دو واحد رو گرم می کنه یکی حدود 140 متره یکی 95 متره این دو واحد از سه طرف بازن یعنی دیوارشون به خیابونه و خیلی راحت سرد می شن. واقعا گرما دهیش خوبه ولی ایرادی که داره این ال سی دیش هست که خراب می شه. بله 28000 هست و بدون فن البته مدل فن داره هم داره ولی خیلی گرونتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

این سالن 450 متر هست.
    البته یه هواساز ضعیف هم هست که در صورتی که پکیج کم بیاره اون رو روشن می کنن.
    حالا ایا می شه دو تا پکیج رو سری یا موازی نصب کرد.؟
    سلام چرا از مدل های high power استفاده نمیکنید
    مشخصات واحد
    Power Plus
    Power Plus
    ظرفیت حرارتی ورودی kW 50 100
    kcal/hr 43000 86000
    ظرفیت حرارتی خروجی (60-80) kW 44.2 88.3
    kcal/hr 38000 76000
    ظرفیت حرارتی خروجی (30-50) kW 48.50 96.80
    kcal/hr 41700 83000
    محدوده راندمان حرارتی % 98.2-108.2 98.2-108.2
    کسب رتبه اروپائی Efficiency ref
    European Directive
    CEE92/94
    حداکثر دمای آبگرم برگشتی (رادیاتور) °C 80 80
    حداکثر دمای آبگرم برگشتی (گرمایش از کف) °C 50 50
    حداکثر دمای آبگرم بهداشتی °C 60 60
    حداقل فشار آب راه انداز bar 0.50 0.50
    حداکثر فشار کارکرد bar 6.00 6.00
    حداکثر توان برق مصرفی W 169 333
    حداقل و حداکثر گاز مصرفی (گاز شهری) m3/h 1.60-4.76 1.60-4.76
    حداقل و حداکثر قطر دودکش mm 50 50-125
    ابعاد (ارتفاع * عرض * عمق ) mm 1000*600*380 1000*600*380
    وزن Kg 60 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    جناب آقای تعمیرکار
    یه پکیج با پمپ گرانفوس داریم درپوش روی شافت پمپ 1 دنده بیشتر نمیپیچه سر جاش ( جای دنده ایراد داره ) و نشتی داره فعلا با یک اورینگ اضافه و تفلن آب بند شده لطفا راهنمایی کنید آیا قطعه خاصی باید تعویض بشه یا کلا پمپ باید عوض بشه و آیا با همین سیستم که آب بند شده کافی هست و دیگه نیازی به تعویض هست یا نه
    با تشکر از راهنمایی شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •