دوستان شما پینگتون با تهران چنده ؟ مال من خیلی زیاده ! زنگ بزنم به پشتیبانی کمترش میکنن ؟ بازی که میکنم با سرور های ایرانی لگ دارم !!!
![]()
دوستان شما پینگتون با تهران چنده ؟ مال من خیلی زیاده ! زنگ بزنم به پشتیبانی کمترش میکنن ؟ بازی که میکنم با سرور های ایرانی لگ دارم !!!
![]()
نویننت 4MB!
مال منکه مشکلی نداره!
![]()
من امروز از صبح اینترنتم قطع بود ! الان که وصل شده پینگ با خارج توپ شدهولی پینگ با داخلم هنوز افتضاح ! مسخرست باید پینگ با داخل خوب باشه با خارج خوبه !
![]()
دوستان،سرعت شبانه رایگان سرویس 512 تا 2 مگ چنده ؟
بعد چرا همشون 1 به 10 هستن ؟
یعنی به 51.2 کیلوبیت هم برسه حق اعتراض نداریم ؟
دوستان چطوری باید در باشگاه دانشجویی نوین نت ثبت نام کرد؟ کسی تاحالا ثبتنام کرده.؟
سلام دوستان، من امروز سرویسم رو به 512 با ترافیک 5 گیگ در ماه تغییر دادم، سوالم اینه که تو لیست تعرفه های جدید شرکت ساعت دانلود رایگان این سرویس 1 تا 6 صبحه اما موقع انتخاب سرویس و همینطور تو اسم سرویس ساعت دانلود رایگان 6 تا 11 صبحه. حالا کدومش درسته؟
نوین نت سرعت 128 تا 512 در ساعات رایگان و غیر رایگان چه سرعتی میده؟
سرعت 512 تا 2 مگ در ساعات رایگان و غیر رایگان چقدر میده؟
پینگ گوگل چقدر هست؟
2-3 روزه اینترنتم قطع میشه هر موقع هم زنگ زدم پشتیبانی کسی جواب ندادهنوین نتم دیگه داره افتضاح میشه !!!
سلام دوستان
نظرات رو خوندم گرخیدم
اگه سرویس غیر رایگان بگیریم چی؟
2048 / 1024
Up to
4096 / 1024
با 30 گیگ ترافیک 45 میده
برای شهر کرج میخوام بگیرم
منطقه مخابراتی نصر آبادی
سوالاتم اینه:
1- میشه یه مودم ای دی اس ال که خودم دارم بندازم روش؟ گیر نمیدن مودم بگیریم که ایشالا؟
2- قطعه و وصلی تو کرج چطوره؟
3- این رایگان نداره دیگه سرعتش نمیاد پایین میاد؟
4- کارم بیشتر با نت و صفحات و به قولی وبگردی هست ، پینگ خوب میخوام زیر 200 هست آیا؟ تشکر
لطفا جواب بدید
vp n رویه نوین بازه؟
و مودم حتما باید از خودشون خریده بشه؟
اینترنتی میشه ثبت نام کرد ومدارک برای ثبت نام چی میخواد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)