سلام دوستان
من یه سیم کارت دیتا از نمایشگاه کتاب گرفتم ولی سرعتم 4 کیلوبایته
سیم کارت رو فعال هم کردم
کار دیگه ای باید انجام بدم تا سرعتم زیاد بشه ؟
با تشکر
سلام دوستان
من یه سیم کارت دیتا از نمایشگاه کتاب گرفتم ولی سرعتم 4 کیلوبایته
سیم کارت رو فعال هم کردم
کار دیگه ای باید انجام بدم تا سرعتم زیاد بشه ؟
با تشکر
کاری نمیشه کرد !!
چون تعداد یوزر تو منطقه شما زیاده سرعت کم هستش
البته اگر آنتن خیلی ضعیف هم باشه سرعت هم کم میشه
آخه خیلی جاها تست کردم و سرعت همین قدر بوده
تهران تو 3-4 تا محله با آنتن پر تست کردم تو اراک هم چند جا تست کردم همش سرعت 4 کیلوبایت بهم میده.
زنگ بزنم پشتیبانیش ببینم چی میگه.
با سیم کارت دیتا نمیشه زنگ زد پشتیبانی ؟
دوستان کلا این رایتل از دور خارجه!
من سیم کارت اعتباری خریدم
آنتن دهی افتضاح
اینترنت پایداری نداشت
به طور مثال هیچ زنگی نمیخورد ولی بعد اس ام اس میومد که در تاریخ و ساعت ... فلان شماره باهات تماس گرفته
در مورد اینترنت : یک روزه حجم مصرف میشه حجم دانلود میخوره
کلا من ازش راضی نبودم و خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم
خرید سیم کارت دیتا از رایتل یه اشتباه بزرگه که خودمم این اشتباه رو کردم !!
اصلا هیچ مزایایی برای دیتا بودنش نداره
نمیشه زنگ زد باید بری تو قسمت ثبت مشکل و اونجا پیغام بذاری و شماره تماست رو تا باهات تماس بگیرن
والا من هر جای تبریز تست کردم اصلا سرعت مشکل وجود نداره ؛ فقط مشکل آنتن دهیش هست که شارژ گوشی رو فوری میخوره
رایتل 128 رو 256 بستن اما جدیدن با برداشتن سرویس 512 همه رو 1 مگ کردن بنظرم تو سرعتا بالا دیگه مثل قبل اختصاصی نشه و سرعتش و کیفیتش افت کنه اما با لغو انحصار رایتل دیگر اپراتور ها مثل ایرانسل و همراه اول این اجازه دارند که با رقابت اپراتور ها سرویس 3G فعال کنند اون وقت هم ارزون تر میشه و قیمتا سرویس خیلی به صرفه تر میشوند
کمک...
من برای یکی از اشنایان اخرای فروردین رایتل خریدم فعال شد فرداش کد هدیش اومد....
اما سیمکارت جدیده ای ک تازه برای خودم گرفتم جمعه صبح فعال شد اما هنوز کد هدیش نیومده...
به نظرتون چیکار کنم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام.
توی کنترل حساب اینترنتی تون نگاه کنید ببینید فعال هست یا نه.شاید اس ام اس بهتون نرسیده باشه.
Sent From My SM-G900H
توی ecare کجاش برم؟؟؟؟
همین یه ساعت پیش رفتم تو ecare شارژ خریدم و پسوردمو عوض کردم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
هورا انحصار رایتل تو مرداد ماه تموم میشود
تالیا هم نسل 4 میخواهد
شرکت گسترش ارتباطات تالیا برای ورود به نسل 4 خدمات مخابراتی تلفن همراه آگهی فراخوان شناسایی پیمانکار منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، شرکت تالیا از امکان سنجی گذر از نسل 2G به (4G (LTE خبر داده و در فراخوان اخیر خود از شرکت هـای داخـلی و خــارجی دارای تجـربه و امکانات طراحی، تامین و اجــرای شبکه مـوبایل با تکنولـوژی (4G (LTE دعـوت به همکاری کرده است.
پیش از این وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده بود که پس از پایان دوره انحصار رایتل، مجوز نسل سوم تلفن همراه در مرداد ۹۳ و مجوز نسل چهارم در نیمه دوم سال ۹۳ واگذار خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)