البته تو این چند وقت اخیر کره نتونسته ایران رو ببره
البته تو این چند وقت اخیر کره نتونسته ایران رو ببره
جالبه !!
کیروش به فکر خودش هم هست .. چون میدونه اگه گل بیشتر میزدیم خیال تیم راحت تر بود و خلاصه پای آبرو و اعتبارش هم وسطه پس نذاریم به حساب غیرت به نظرم . از نظرم منطقی نیست
وقتی نتیجه نمیگیره؛هیچکی نمیذاره رو حساب این که هر چی در توان داشته رو گذاشته و همه مرخصی هاش رو میکوبن تو سرش!!
ولی وقتی میبره؛دوستان مخالف میگن که نگران جایگاهش هست!!
خب عزیز دل...
حتی مورینیو و فرگوسن هم فقط و فقط به عشق تیمشون زحمت نمیکشن و حرص و جوش نمیخورن که !! نگران جایگاه و اعتبار خودشون هم هستن!!
مهم اینجاست که تیم ملی ایران اگه به جام جهانی نره؛چیز عجیبی نیست!! (کلا 3 بار؛اونم کاملا ناپلئونی رفته جام جهانی!) ؛ وکسی از کی روش خرده نمیگره و ناکامی نمیدونه واسه کی روش!!
ولی اگه این تیم به جام جهانی بره عجیبه!!!
یه جور میگید که انگاری ما هر دوره ؛ یه پای ثابت صعود به جام جهانی بودیم؛که حالا اگه با کیروش نریم به جام جهانی؛واسه کیروش ننگ به حساب میاد!!!
خلاصه دیدیم مربی هایی مثل علی دایی و .... رو که تو آزادی ؛ جلوی عربستان باختن و ککشون نگزید و هنوز هم مدعی این هستن بهترین تیم ملی تاریخ ایران بوده زمان هدایت ایشون ؛ یا برانکو که به آنگولا باخت و از جاش تکون نخورد !!!!!!!
و اینطوری تو سر و کله زدن یه مربی خارجی،برامون عین تعصب و غیرته!!!
تبریک بابت برد. خوب بازی کردیم و بردیم همین.
.....................
کره جنوبی - ایران
اصلا نباید به فکره مساوی با کره باشیم. 3 سال پیش یادتون میاد گفتیم کره سعود کرده و جلوی ایران انگیزه و بازکن اصلی ندارن ولی.... برعکس شده و حسرت جام جهانی رو خوردیم. کره از سال قبل خیلی ضعیف تر شده مطمعنآ میشه بایک بازی منطقی و غیر دفاعی برد رو برای خودمون در نظر بگیریم.
اصلا ب فرض هم ابی بود چرا دسته بندی میکنید؟ بازوبند تیم ملی یعنی بازوبند تیم ملیبله بنده به عنوان یک تماشگر که نسبت به تیم کشورم حق دارم ناراحت شدم ..
پیراهن دوم تیم ملی هم قرمزه پس یعنی تیم ملی پرسپولیسیه؟
ایران با آنگولا مساوی کرده بود!! 1-1
اخرین برد ایران تو خاک کره تو بازی دوستانه زمان افشین قطبی بود که با گل شجاعی فکر کنم بازی 0-1بردیم غیر اون فکر نکنم تو این سالها تو زمین کره بردی آورده باشیم![]()
حالا دوستان پرسپولیسی بازی رو ول کردن و فقط اون صحنه رو زوم کردن .!
چه کردند نکونام و خسرو و جباری و تیموریان و خلعتبری تو این بازی ..
جواد نکونام هم بهترین بود و امیدوارم بازی با کره هم همینجور بازی کنه ..
Last edited by king of the kings; 11-06-2013 at 21:30.
دوست عزیز چی میگید شما ؟چه ربطی داره آخه ؟
ماها عادت داریم تا یه موفقیت میبینیم تمام ضعفها فراموشمون میشه و باز هم امثال شما با این احساسی بودن در اینجور مواقع ظاهر میشند.
بنده هیچ ایرادی نگرفتم از بازی امروز . مهم اینه که تیم برنده شد اما میگم غلو نکنیم و با یه برد باز هم احساسی نشیم و غیر منطقی..
من نگفتم علی دایی و فلان اینجورن اونجورن . بلکه میگم این مساله رو به غیرت ربط ندید . بهرحال مربی حرفه ای به فکر آبروشم هست .
البته رنگ قرمز به خاطر پرچم کشور هست نه پرسپولیس !!!
ما هم نگفتید چرا رنگ بازوبند ابی بود بلکه چرا بازو بند ابی رو باز کرد و بوسید!! ادم یاد کاتالان ها میوفته ..
TAPATALK
تبریک به همه
تو این شادی ها جای اشکان دژاگه خالی بود، یه جورایی دلم برای شجاعی سوخت
اشکان تو بازی بعدی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)